Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

Zavolejte porodní sestřičky (2012) - seriál

Libuše Podzemská starstarstarstarstar

Seriál se mi velice líbí, má zajímavé zápletky a ukazuje vývoj zdravotnictví v polovině minulého století. Jen mě mrzí, že poslední řady už nejsou dabované…

Čas publikace: 10.8.2021 11:59

Upíří deníky (2009) - seriál

MarrunnaLL starstarstarstarstar

Tento serial mě vážně pobavil vždy se tam něco děje a mají co řešit a to já velmi ocenuju navíc má hodně serii takže to zabije čas

Čas publikace: 27.7.2021 20:46

Putování s dinosaury (1999) - seriál

Václav starstarstarstarstar

Na dobu, ve které vznikal, jde o špičkový dokument - parádní efekty a zpracování. Na seriálu jsem vyrůstal a vypěstoval si vztah k přírodě i fascinaci pravěkem.

Čas publikace: 20.3.2021 17:47

Muži na stromech (2006) - seriál

Anonym... starstarstarstarstar

Na hovno, naprostá kravina. Nechápu jak mohli natočit takovou píčovinu, naprosto nedoporučuji !

Čas publikace: 31.1.2021 11:08

Kuroko no Baske (2012) - seriál

Beny starstarstarstarstar

Úžasný seriál, hezká oddechovka na večer. Upozorňuji je to dost nakažlivé a návykové. Zhlédlo jsem to za 3 dny.

Čas publikace: 18.1.2021 11:50

Hájovna Falkenau (1989) - seriál

Dušan starstarstarstarstar

výborný seriál, dá sa z neho poučiť, veľmi rád by som si pozrel všetky časti, ale zatiaľ som ich nikde nenašiel, ak ich máte, tak budem rád.

Čas publikace: 10.1.2021 19:45

Hannah Montana (2006) - seriál

Katka starstarstarstarstar

Naprosto skvělý seriál pro dívky jakkéhokoliv vělu! Vyrostla jsem na tom, a stále s láskou se dívám i teď a to mi je 21!

Čas publikace: 3.1.2021 08:58

Toaru kagaku no Railgun (2009) - seriál

CZpatron10 starstarstarstarstar

Jeden z nejlepších seriálu co jsem kdy viděl. :3 (100 znaků je na mě moc nejsem literární tip sorry)

Čas publikace: 29.12.2020 15:45

Soudkyně Amy (1999) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Včera som pozeral sudcu Alexandra,ktorý je nekompromisný a spravodlivý ale včera sa mi tak nejavil.Predstavte si že niekto Vám chodí za manželkou a vy nemôžete nič urobiť .Ked sa o to pokúsil tak dostal pokutu 100 000 českých korún a podmienku 6 mesiacov na 3 roky .Tak aby ste vedeli o čo sa jednalo,chlapík chodil odporcovi za ženou cez plot ,odporca si na svojom vlastnom pozemku nastavil pasce (železa) ako na kuny .Chlapík sa pred súdom priznal že vedel o pasci a s pohrdaním stiahol nohavice a urobil potrebu.Pasca zaklapla a chlapík ostal bez mužskej pýchy teraz žaluje odporcu že mu ublížil.A spravodlivy sudca ALEXANDER mu dá za pravdu.Ja sa pýtam :Čo by robil každý normálny človek keby ho manželka podvádzala,zrejme podla sudcu alexandra by mal zavolať políciu.Pretože ked sa niekto prizná k tomu že vie čo tá pasť urobí a aj tak sa do nej vysere tak je to len a len jeho vina ,podla mna nemá právo ani žiť nie ešte sa súdiť, a ten najspravodlivejší sudca ALEXANDER mu dá zapravdu.

Čas publikace: 28.11.2020 20:46

Hvězdná brána (1997) - seriál

Tauri starstarstarstarstar

Hvězdná brána je až na pár dílů pěknej nářez. Doporučuji shlédnout...

Čas publikace: 15.10.2020 21:49
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi