Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

Upíří deníky (2009) - seriál

luc starstarstarstarstar

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Čas publikace: 5.12.2021 13:09

Upíří deníky (2009) - seriál

Mishel2021 starstarstarstarstar

Seriál úžasný ,jen kdyby to od 6 série nebylo s titulkami,nedaří se mi zatím najít 6.sérií abych ji mohla stáhnout a podívat se .

Čas publikace: 1.12.2021 08:04

Pomsta - s.r.n. (1998) - seriál

Marqes starstarstarstarstar

Tento film nemá chybu. Super od začátku až do konce. Napínavý celý seriál, skvělý děj a hlavně herecké výkony.

Čas publikace: 30.11.2021 19:57

Námořní hlídka (2007) - seriál

Eva starstarstarstarstar

Seriál jse mi moc líbí. Dívám se i na opakování seriálu. Obdivuji, že jim není špatně na moři. Já bych to nezvládla.

Čas publikace: 24.10.2021 17:31

Bílý tesák (1993) - seriál

Roman T starstarstarstarstar

Není to seriál, ale animák a režisér je tu jeden po druhém .A vyšel v roce 1997 .Mult se mi líbil jen krátký shibko.A děj je skomírající

Čas publikace: 13.10.2021 04:50

Zavolejte porodní sestřičky (2012) - seriál

Libuše Podzemská starstarstarstarstar

Seriál se mi velice líbí, má zajímavé zápletky a ukazuje vývoj zdravotnictví v polovině minulého století. Jen mě mrzí, že poslední řady už nejsou dabované…

Čas publikace: 10.8.2021 11:59

Upíří deníky (2009) - seriál

MarrunnaLL starstarstarstarstar

Tento serial mě vážně pobavil vždy se tam něco děje a mají co řešit a to já velmi ocenuju navíc má hodně serii takže to zabije čas

Čas publikace: 27.7.2021 20:46

Putování s dinosaury (1999) - seriál

Václav starstarstarstarstar

Na dobu, ve které vznikal, jde o špičkový dokument - parádní efekty a zpracování. Na seriálu jsem vyrůstal a vypěstoval si vztah k přírodě i fascinaci pravěkem.

Čas publikace: 20.3.2021 17:47

Muži na stromech (2006) - seriál

Anonym... starstarstarstarstar

Na hovno, naprostá kravina. Nechápu jak mohli natočit takovou píčovinu, naprosto nedoporučuji !

Čas publikace: 31.1.2021 11:08

Kuroko no Baske (2012) - seriál

Beny starstarstarstarstar

Úžasný seriál, hezká oddechovka na večer. Upozorňuji je to dost nakažlivé a návykové. Zhlédlo jsem to za 3 dny.

Čas publikace: 18.1.2021 11:50
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi