Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1099)

12 opic (1995) - film

dan.win@post.cz starstarstarstarstar

12 opic 1995 země puvodu USA ČSFD hodnocení nejlepší film mám ten film rád. Miluji ten film je nejlepší na větě

Čas publikace: 30.11.2018 22:22

Myšlenky zločince: Chování podezřelých (2011) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Neviem či je práve toto ten seriál kde obvinili agenta Spencera z vraždy,ale je tam nezrovnalosť v tom že agenta Spencera našli na mieste činu,avražednú zbraň-nôž našli na púšti.Ja by som to pokladal za omyl storočia,aby policajti prehliadli takúto skutočnosť. Teoreticky ma tento serial baví,no ako v každom seriali nájdete nezrovnalosti alebo nejaké kiksi ktoré nemajú obdobu.Toto sa týka konkrétne dvanástej série 13tej a14tej časti.

Čas publikace: 27.11.2018 01:00

Slzy slunce (2003) - film

lilies starstarstarstarstar

Na tenhle film se mohu divat třeba po padesáté a stejně mě vždy dojme . Zpočátku se film táhne, vše pomine čistkou vesnice.

Čas publikace: 24.11.2018 23:54

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018) - film

lilies starstarstarstarstar

Jako pohádka to není špatné , u nás jednou hodně animované pohádky a mužu říct že jsme se , se synem zasmali .

Čas publikace: 24.11.2018 23:47

Toaru majutsu no Index (2008) - seriál

Nobody starstarstarstarstar

Super anime :)

Čas publikace: 20.11.2018 09:29

Stín elfů (2003) - seriál

nerobot starstarstarstarstar

je to skvělí seriál pro oddech a pro děti. z kouknu to asi tak třikrát i s dětmi a děcka byla nadšená. kéž by se dal natočit film/seriál hraný s tímto motivem.

Čas publikace: 25.10.2018 03:00

Klan létajících dýk (2004) - film

lukas36121 starstarstarstarstar

posledné minúty tohoto filmu, ak ste si to všimli,boli také že :začnú sa dvaja biť ešte na jeseň a bijú sa až do zimi ked už bol napadnutý sneh a ešte stále padal a vyzeralo to ako v najväčšiej fujavici vtom sa mia preberie a zastavý ích súboj.No je to márne lebo Mia zomiera v náručí toho koho lúbila a on zomiera s ňou.

Čas publikace: 6.10.2018 20:02

Vraždy mezi muškáty (2008) - seriál

... starstarstarstarstar

Me se libi hodně,ten smysl pro humor mi vyhovuje koukám na nej často .Libilo by se mi kdyby natocili jeste nove dily

Čas publikace: 1.10.2018 22:44

Záhadný pan Duvallier (1979) - seriál

radiomon starstarstarstarstar

je to super seriál!!! pamatuju si ho ještě z mládí,a i tehdy se mi moc líbil!!na tehdejší dobu,skvěle udělaný seriál

Čas publikace: 1.10.2018 20:42

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) - seriál

Unknow starstarstarstarstar

Seriál má zajímavý. Chválím propracovaný příběh. Někdy však až chaotický. Mrzí mě že výborný dabing je jen do třetí serie

Čas publikace: 3.9.2018 21:33

Andílci (2008) - seriál

katerina starstarstarstarstar

hdcidrohfiuerpgiuprgipuewfbefbewrgerfeqfeoqguofgefefbbgrhewgggtuoerferugruegfureeewogergrgewuogfeurl

Čas publikace: 26.8.2018 15:49

800 mil po Amazonce (1959) - film

RUDA2222 starstarstarstarstar

nemohu film nikde stáhnout kdysi jsem ho viděl to je již dávno a rád bych ho viděl znovu.děkuji vám.

Čas publikace: 2.6.2018 14:28

Ladíme 3 (2017) - film

Bubo starstarstarstarstar

1997 **** Na úvod svého komentáře musím napsat, že tento díl docela, tedy dle mého názoru, samozřejmě, překvapil. Obsahoval několik momentů, které se mi líbily, ale i ty, které tvůrci až překombinovali a vůbec mi do děje nezapadly. Ve své podstatě byl film obdobou toho, co jsme mohli vidět v jedničce a dvojce. Tady se mi však zdálo, že tvůrci nevěděli, co s časem. Proto tam navalili co nejvíce pěveckých vystoupení, upřímně?, ze kterým mně někdy trhali uši. V zásadě to nebylo to nejhorší, objevují se tady nové tváře s novým osudem, společně si naposledy zazpívat a posléze si jít každá po svém. Dialogy místy vázly a film se neodvíjel podle mých představ. Když to tak zhodnotím, mezi trojicí rozhodně nebyl nejlepší. K mému překvapení, myslela jsem, nebo spíš, čekala jsem něco na způsob dvou předchozích, ale v trošku umírněnější verzi, překvapení tady bylo pozitivní i negativní zároveň, chce to ubrat na vtipu tady a přidat támhle.

Čas publikace: 2.6.2018 09:13

Agentky D.E.B.S. (2004) - film

Stuma starstarstarstarstar

V maturitních písemkách je ukryt tajný test. Tento test neprověřuje jak umí studentky číst, psát nebo počítat. Ale zjišťuje jejich vrozenou schopnost lhát, podvádět, bojovat a zabíjet. Ten, kdo uspěje je přijat na tajnou polovojenskou akademii. Někdo jim říká svůdkyně, někdo jim říká špiónky, jen blázni jim říkají neviňátka. Ony sami si říkají agentky D.E.B.S Po představení kratičkého promo filmečku nazvaného jednoduše D.E.B.S. dostala režisérka a scénáristka v jedné osobě zelenou a natočila dívčí akčně špionážní film, za který by se nemusel stydět ani televizní kanál Disney Channel. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku. Je to blbé každým coulem a kdo se na to mimo cílených dívek vydrží dívat déle jak deset minut, vydrží už opravdu všechno.

Čas publikace: 5.5.2018 17:07

D.E.B.S. (2003) - film

Stuma starstarstarstarstar

Tak tato filmová povídka může velmi dobře posloužit jako ukázka ženských představ o akčním filmu. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku.

Čas publikace: 4.5.2018 00:04