Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1112)

Přátelé (1994) - seriál

Zazicekzaza starstarstarstarstar

Nejlepší seriál EVER! Doporučuju shlédnout. Seriál se hodí ke všemu! U každého dílu se výborně nasmějete! Úžasná a nezapomenutelná parta lidí. :-)

Čas publikace: 11.9.2022 12:32

Dobrodruzi z vesmíru (1986) - seriál

Petr Vok starstarstarstarstar

Sci-fi manga seriál nejen pro děti. Některé epizod jsou dost děsivé. Nebýt v hlavních rolích zvířátka, je to slušný horor. Často jde o život a sem tam i někoho zabijí , včetně hlavních postav. I když pak většinou přijdou na způsob jak dotyčného nějak oživit. Seriálu nelze upřít originalitu a vysokou dávku fantazie. OBSAHUJE SPOILER - 52. díl. - (Např. když na pohled rajské planetě se ze sexy královny vyklube svině, co ovládá poddané narkotiky. Bezvýchodnou situaci zachrání až obří červi, kteří se nalézají v tajných chodbách v podzemí a do kterých se odbojáři ukryjí. Z nedostatku potravy se začnou odbojáři živit výměšky zmíněných červů až zjistí, že jejich výměšky léčí závislost. ) Atmosféra je skvělá. Některé díly jsou lepší, některé slabší. Drama 5*, fantazie 5*, vtip 3*, příběh 3*. Pro mě je to klasika. Kdo má rád mangu , ten si oblíbí. Hodně japonské afektovanosti, chapadla, epické výbuchy ... Pro ty ostatní doporučuju shlédnout alespoň díl 34. - "Oživlá socha"

Čas publikace: 21.4.2022 20:25

Král Šumavy (1959) - film

Kolda starstarstarstarstar

Film je udělán velmi dobře. Jestli je to skutečnost nevím. Herecké výkony velmi dobré. Myslím , že natočit nový film o králi Šumavy je nesmysl. To je jako kdyby někdo chtěl natočit nového Vinnetua.

Čas publikace: 19.3.2022 11:31

Seznamte se, Joe Black (1998) - film

Michal Halada starstarstarstarstar

Skvělé herecké výkony, hudba, režie, střih, úžasný dabing. V tomto filmu je všechno. Úžasný námět. Díky.

Čas publikace: 14.3.2022 21:01

Tatínkova sláva (1990) - film

václav starstarstarstarstar

krasny poetický film. na své si alespoň na nekolik vterin přijdou i milovníci nahych chlapeckych tel

Čas publikace: 29.12.2021 16:25

Dopis pro krále (2008) - film

Miroslav starstarstarstarstar

Dobrý film, takový oddechový, upřímný. Hlavní postava, sympatický a upřímně vystupujici, uvěřil jsem jeho postavě. Není to samozřejmé na přemýšlení do hloubky. Určitě to ne i ztráta času.

Čas publikace: 11.12.2021 12:55

Upíří deníky (2009) - seriál

luc starstarstarstarstar

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Čas publikace: 5.12.2021 13:09

Upíří deníky (2009) - seriál

Mishel2021 starstarstarstarstar

Seriál úžasný ,jen kdyby to od 6 série nebylo s titulkami,nedaří se mi zatím najít 6.sérií abych ji mohla stáhnout a podívat se .

Čas publikace: 1.12.2021 08:04

Pomsta - s.r.n. (1998) - seriál

Marqes starstarstarstarstar

Tento film nemá chybu. Super od začátku až do konce. Napínavý celý seriál, skvělý děj a hlavně herecké výkony.

Čas publikace: 30.11.2021 19:57

Námořní hlídka (2007) - seriál

Eva starstarstarstarstar

Seriál jse mi moc líbí. Dívám se i na opakování seriálu. Obdivuji, že jim není špatně na moři. Já bych to nezvládla.

Čas publikace: 24.10.2021 17:31

Bílý tesák (1993) - seriál

Roman T starstarstarstarstar

Není to seriál, ale animák a režisér je tu jeden po druhém .A vyšel v roce 1997 .Mult se mi líbil jen krátký shibko.A děj je skomírající

Čas publikace: 13.10.2021 04:50

Zavolejte porodní sestřičky (2012) - seriál

Libuše Podzemská starstarstarstarstar

Seriál se mi velice líbí, má zajímavé zápletky a ukazuje vývoj zdravotnictví v polovině minulého století. Jen mě mrzí, že poslední řady už nejsou dabované…

Čas publikace: 10.8.2021 11:59

Upíří deníky (2009) - seriál

MarrunnaLL starstarstarstarstar

Tento serial mě vážně pobavil vždy se tam něco děje a mají co řešit a to já velmi ocenuju navíc má hodně serii takže to zabije čas

Čas publikace: 27.7.2021 20:46

Putování s dinosaury (1999) - seriál

Václav starstarstarstarstar

Na dobu, ve které vznikal, jde o špičkový dokument - parádní efekty a zpracování. Na seriálu jsem vyrůstal a vypěstoval si vztah k přírodě i fascinaci pravěkem.

Čas publikace: 20.3.2021 17:47

Muži na stromech (2006) - seriál

Anonym... starstarstarstarstar

Na hovno, naprostá kravina. Nechápu jak mohli natočit takovou píčovinu, naprosto nedoporučuji !

Čas publikace: 31.1.2021 11:08