Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1059)

Jurský svět (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Jurský svět se mi líbil, je to slušná akční podívaná, člověk se nenudí, pořád se něco děje. I když nejde o nic originálního a děj je celkem předvídatelný, tak film baví. Pokud se vám líbily předchozí Jurské parky, pak nevidím důvod, proč by se vám nelíbil i Jurský svět. Za sebe doporučuju.

Čas publikace: 20.10.2016 09:30

R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) - film

Petr starstarstarstarstar

Film ve stylu Muži v černém s tím rozdílem, že vlastně monstra i ti hodní jsou mrtví. Film ubíhá docela rychle a každý kdo má rád akci ho určitě ocení. Není to úplně top ani příběh není nikterak originální, ale i tak se mi na něj dobře dívalo. Za sebe dávám tři bobky (hvězdy).

Čas publikace: 19.10.2016 21:02

Mechanik zabiják: Vzkříšení (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Průměrný akční film se Stathamem. Jednoduchá zápletka má jednoduché řešení - nemsrtelný týpek uhýbající kulkám je řešení asi pro každou zápletkou (nejen jednoduchou). Film ale nenudí, akce je dost, takže proč ne.

Čas publikace: 19.10.2016 19:59

Mimoni (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

No nevim, pro mě film dost o ničem. Nic se tam neděje, malí žlutý pitomci ani nemluví, vydávají jen dost trapný zvuky (asi jako když se kuře snaží mluvit anglicky a někdo ho při tom drtí ve svěráku). Despicable Me je o několik tříd výš. Vtipných scén jako šafránu, za mě NE.

Čas publikace: 19.10.2016 19:56

Rychle a zběsile 7 (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Další z řady Rychle a zběsile kvalitně navazuje na předchozí díly. Snad ještě více akce, nabušený Johnson, rychlá auta, pěkné baby, vysoký rozpočet a máte super akční film, který patří rozhodně k tomu nejlepšímu. Mně osobně se celá série moc líbí a rád si všechny filmy po nějaké době pustím znovu. Nevadí mi ani to, že hlavní hrdinové často totálně odporují fyzikálním zákonům (létající auta, nesmrtelní lidé apod.). TIP: určitě se vyplatí jít na film (nebo další pokračování) do kina, nebo si jinak zajistit kvalitní projekci, ty akční scény a auta stojí za to.

Čas publikace: 19.10.2016 19:46

Sousedi (2014) - film

Snyll starstarstarstarstar

Sousedi je taková průměrná komedie, která neurazí ani nenadchne. Občas se zasmějete, nijak se nudit nebudete, když je dlouhý večer, tak proč ne.

Čas publikace: 19.10.2016 19:40

Centrální inteligence (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Harta i Johnsona mám celkem rád, navíc tihle dva spolu ve filmu, to je zaručený recept na spoustu zábavných situací. Podle mě skvělá akční komedie na večer pro zkouknutí s drahou polovičkou, nebo jen tak když se nudíte přes den. Určitě můžu doporučit :)

Čas publikace: 19.10.2016 19:34

Než jsem tě poznala (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Toto je přesně ten typ příběhu, které většina lidí hodnotí extrémně kladně, i kdyby tam hráli opice a bylo to celé točené na mobil. Je to prostě vynucený doják, který rozbrečí i toho nejdrsnějšího bručouna. Já osobně takové filmy vůbec nemusím, tyhle "silné" příběhy, kam prostě picnou postiženého týpka, který bych chtěl lyžovat, skákat, jezdit na motorce a nevím co všechno, ale bohužel mu auto nebo co rozsekalo páteř, takže se teď nemůže hnout. Samozřejmě se do něj zamiluje krásná mladá (naprosto zdravá) ženská a snaží se ho zbavit depresí a celkově spasit. Aspoň, že to Emilii Clarke sluší stejně jako v Game of Thrones.

Čas publikace: 19.10.2016 19:31

Dívka ve vlaku (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Celkem příjemný film s trochou napětí. I když mi hlavní hrdinka nebyla vůbec sympatická (vzhledem i chováním), tak výsledný dojem není špatný. Závěr není možná až tak překvapivý, jak bych u podobného filmu očekával. Byli jsme na tom s manželkou v kině a té se to líbilo víc než mně, takže možná film ocení více ženské publikum.

Čas publikace: 19.10.2016 19:23

X-Men: Apokalypsa (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Prostě další X-men, nic nového pod sluncem. Přišlo mi to trochu horší než předchozí díl, ale koukat se na to dalo. Jak je u X-menů zvykem, tvůrci trochu zmatkují s jednotlivými hrdiny, ale co se dá dělat. Pokud máte tento žánr rádi, pak je pro vás série X-men povinností, tento film nevyjímaje.

Čas publikace: 19.10.2016 19:18

Deadpool (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Super akční film s velkou dávkou komedie. Konečně taky originální hrdina, který se nechová moc hrdinsky. Zvlášť povedený je tripple headshot. Hlavní hrdina má svůj smysl pro humor, který né každýmu může vyhovovat, ale mě naprosto sednul.

Čas publikace: 19.10.2016 17:36

Tajný život mazlíčků (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Filmy o mluvícíh zvířatech jsem nikdy neměl moc rád. Příběh taky jeden z těch slabších. Je to taková dobrodružná komedie pro mladší generace. Dobrý ledatak k odpočinku a když už nechcete nad ničím přemýšlet. Případně ke zhlédnutí s Vaší drahou polovičkou.

Čas publikace: 19.10.2016 13:41

Nerve: Hra o život (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Svižný film, který ani chvilku nenudí, neustále se něco děje. Mně se to líbilo. Je to taková akční jednohubka se zajímavým námětem. Klidně si dokážu představit, že by se něco takového dělo i ve skutečnosti (stačí se podívat, jak lidi blázní kolem Pokemon GO).

Čas publikace: 19.10.2016 12:56

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Jako jó, neni to špatný, ale že by to byla až taková pecka, jak říká většina lidí, to mi zase nepřijde. Slovo "šílený" v názvu celý film dobře vystihuje, ale šílení mi spíš přijdou všichni kromě Maxe, ten je ze všech postav asi nejnormálnější, resp. o něm film vůbec není a kdyby tam nebyl, tak by se vůbec nic nestalo. Ve filmu je několik super scén (zběsilá jízda pouští, kytarista zavěšený na lanech...), celkově působí ale trochu zmateně a netradičně.

Čas publikace: 19.10.2016 12:45

Interstellar (2014) - film

Snyll starstarstarstarstar

Film je trochu složitější na pochopení, závěr maličko zmatený a možná až zbytečně komplikovaný. Celkově na mě ale Interstellar působil dobře, mám rád tohle cestování vesmírem a námět relativity času, černé díry apod. Pokud jste na tom stejně jako já, tak by film rozhodně neměl zůstat mimo vaši pozornost.

Čas publikace: 19.10.2016 12:40