Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1059)

Útěk na Horu čarodějnic (2009) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Vinikající role dwayne johnsona a navic se mi libil ten film,akurad kdyby byli vic hvězdiček tak dam asi deset.

Čas publikace: 30.12.2017 13:01

Tři bratři (2014) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

nic moc vůbec se mi nelibila ta pohadka kde jsou ty časi kdy jsme dělali nejkrásnější pohadky. co to je muzikal nebo pohadka.

Čas publikace: 30.12.2017 11:00

Proč právě on? (2016) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

To je jasný každy otec chce pro svoji dcerů to nejlepší aby mněla ten nejlepší život ale když se nedaři pak to je pohroma.

Čas publikace: 30.12.2017 10:52

Strážci Galaxie (2014) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Mam rad sci fi a moc se mi to libilo je tam vše co ma byt sranda,emoce,akce,atd.nemam na ten film nic je super.

Čas publikace: 30.12.2017 10:45

Rychle a zběsile 8 (2017) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

asi nejlepší dil je tam emoce drama no prostě vše co chlap chce vidět, a vynikající Charlize Theronová .

Čas publikace: 29.12.2017 23:46

Chalupáři (1975) - seriál

rudolf73 starstarstarstarstar

Prvni česky serial ktery se mi libí,ostatni jsou nanic u toho se zasměju jen škoda že už nedelaji takove serialy.

Čas publikace: 29.12.2017 23:35

Millerovi na tripu (2013) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Bezvadna komedie z jennifer aniston, smal jsem se jak blazen když jsem to videl poprve. kdyby tam nehrala jennifer aniston tak by to nebylo ono.

Čas publikace: 29.12.2017 23:28

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Moc zajímavý film z řecke mytologie mě se líbil, a dvojka se mi už vůbec nelibil nevim proč už to nebylo ono.

Čas publikace: 29.12.2017 23:10

Past na rodiče (1998) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

je moc hezky pro celou rodinu a taky pro zamilovane páry. a skvěle obsazeni dennis quaid a jako mala dvou roli Lindsay Lohan.

Čas publikace: 29.12.2017 22:56

Other People (2016) - film

Stuma starstarstarstarstar

Snímků o životních těžkostech jednotlivců není nikdy dost. Hlavní postavou příběhu je tentokrát gay brouzdající se životem jak jen to jde. Matka umírá na rakovinu, nábožensky založený otec se nikdy nesmířil s jeho orientací, opustil ho přítel a k tomu mu odmítli v zaměstnání projekt. Spousta emocionálních otázek v silném příběhu vyvolávající lehký úsměv nad některými okamžiky, ale i pochopení a hlavně soucit. Ne každý má život vysněný a plný radosti. Syrová realita všedních dní. Artový počin jako obvykle pouze pro filmové fajnšmekry.

Čas publikace: 14.12.2017 20:21

Hwuisaengbuhwaja (2017) - film

Stuma starstarstarstarstar

Oběti násilných činů se vrací mezi živé, aby potrestali své vrahy, když tak neučiní justiční orgán. Námět hodný pro zajímavý mysteriozní thriller v asijské produkci, ale to by spíše mělo být v rukách japonských tvůrců. Tento počin mají na svědomí Korejci a byť je scénář velice dobrý, nelze očekávat leckterý atmosferický, strašidelný či napínavý příběh. Jedná se spíše o zajímavou propletenou poklidnou detektivku, kde po vizuální stránce není takřka o co stát. Kromě scén odcházení znovuzrozených obětí po výkonu pomsty zpět mezi mrtvé vlastně dějově ani není dalších speciálních efektů potřeba. Svým vyvrcholením však má čím překvapit, čímž je citová stránka věci naplněna. Korejská kinematografie přinesla do světa filmu další výborný nápad a tak vzniká pochopitelná otázka. Chytne se toho opět Hollywood?

Čas publikace: 14.12.2017 19:58

Vítejte v džungli (2013) - film

Stuma starstarstarstarstar

Snímek se opírá o známou reality show ´Survivor´, nebo-li ´Kdo přežije´, takže kdo tuto soutěž zná, bude jistojistě předem vědět, jak tento filmový počin vypadá. Atmosféra je zcela stejná. Jednu z rolí si vzal i Jean-Claude Van Damme a jak jinak, roli bývalého mariňáka, který to má všechno na povel. S postavou si poradil dobře a zahrál ji s veškerou grácií pro svou naivitu a v jistém smyslu i určitou zvrácenost. Takže tu jde dějově o naučení se přežít v divoké přírodě a byť se to celé vzývá v bláznivou komedii, není tomu tak. O komedii se sice jedná, ale vyznačuje se aspektem odlehčené zábavy. Vlastně něco, jako rodinná komedie. Jen tu chybí ještě děti. Snímek k víkendovému odpočinku naprosto se hodící.

Čas publikace: 12.12.2017 16:52

Nejkrásnější den (2016) - film

Stuma starstarstarstarstar

´Život je zvláštní: někdy je v maličkostech jasný a jindy je celý neprůhledný.´ Florian David Fitz se zřejmě podíval na starší snímek ´Klepání na nebeskou bránu´ a řekl si, proč takový příběh nepojmout daleko citověji. Sedl si a sepsal scénář dle svých představ mající daleko blíž k realismu. A tak tu máme opět dva mladé lidi se smrtelnou diagnózou, kteří se rozhodli ještě dát svůj život krapet do pořádku pořádně si užít a své čekání na den D urychlit. Příběh skutečně daleko více cílí na city a chování různých lidí u diváka vyvolává roušku nevole, viz Bennova bývalá partnerka a její přístup po té, co se jí Benno svěří se svým neodvratitelným osudem. Samotný konec je už ale přeci jen dosti nadnesený, i když se v podstatě jedná o sen všech takto nemocných. Snímku by daleko více slušel artový styl. Tady se to nese v nadhledu a přesvědčení neukrývající humorné situace a místy i dramatizace. Jedná se tak více o zábavu než o braní osudu dvou lidí zcela vážně, což je škoda.

Čas publikace: 12.12.2017 15:30

Hrabě Monte Cristo (2002) - film

Stuma starstarstarstarstar

Popkornová verze jednoho z známějších příběhů Alexandra Dumase st. kterou rozhodně nevezmou v potaz fanoušci literární předlohy. Příběh je pro svoji volnost a nadhled značně poupraven, tudíž snímek předkládá dějství snad jen předlohou se inspirující, byť se zachováním všech postav. A tak tedy tvůrci jednoznačně vyprodukovali zcela ojedinělý zábavný dobrodružný film a to bez očekávané špetky romantismu, intrik a lstivosti. Ale nakonec, proč ne? Filmových verzí je už spousta a tak není od věci si s tím krapet pohrát. A tak se tento počin může zařadit ke snímkům ´Tři mušketýři´ z roku 1993 a ´Muž se železnou maskou´z roku 1998.

Čas publikace: 12.12.2017 14:24

Orphan (2009) - film

Stuma starstarstarstarstar

A máme tu další příběh o adoptivním dítěti, kterého snad posedl sám ďábel. Tentokrát se jedná o devítiletou dívku, kolem které se dějí věci vskutku nevídané. Alespoň v tomto příběhu. Nic naplat, takovýchto snímků je již tolik, že tento absolutně nemá čím překvapit. Budování atmosféry je příznačné, avšak pomalé, což vede k nudné táhnoucí dějové lince. Příběh sází na děsivost mající v sobě určité tajemství, ale chytne už snad jen diváka vidícího něco takového zcela poprvé. Nasazená laťka temné stránky tempo značně zpomaluje, čímž se ztrácí živost děje. Ale je třeba uznat, že Isabelle Fuhrman zahrála svoji postavu naprosto úchvatně.

Čas publikace: 12.12.2017 13:53