Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1048)

Pobřežní hlídka (2017) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Dobre obsazeni jak dwayne johnson tak i zac efron moc povedena komedie a taky akce. podle miho je lepší než serial.

Čas publikace: 30.12.2017 19:43

Gran Torino (2008) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

můj nejoblibenejší herec Clint Eastwood a bezvadný film, moc se mi libil ten film a ty jeho nadavky to se nezapomina.

Čas publikace: 30.12.2017 13:33

Cesta do pravěku (1955) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Karel zeman česky : steven spielberg na tu dobu celkem vinikající efekty.všechny jeho filmy jsou dobry.

Čas publikace: 30.12.2017 13:19

Paul (2011) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Moc povedene sci fi nato že to je bricke a vynikající postava šedivaka paula a ten jeho humor bezvadný, moc povedeny martan.

Čas publikace: 30.12.2017 13:08

Útěk na Horu čarodějnic (2009) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Vinikající role dwayne johnsona a navic se mi libil ten film,akurad kdyby byli vic hvězdiček tak dam asi deset.

Čas publikace: 30.12.2017 13:01

Tři bratři (2014) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

nic moc vůbec se mi nelibila ta pohadka kde jsou ty časi kdy jsme dělali nejkrásnější pohadky. co to je muzikal nebo pohadka.

Čas publikace: 30.12.2017 11:00

Proč právě on? (2016) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

To je jasný každy otec chce pro svoji dcerů to nejlepší aby mněla ten nejlepší život ale když se nedaři pak to je pohroma.

Čas publikace: 30.12.2017 10:52

Strážci Galaxie (2014) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Mam rad sci fi a moc se mi to libilo je tam vše co ma byt sranda,emoce,akce,atd.nemam na ten film nic je super.

Čas publikace: 30.12.2017 10:45

Rychle a zběsile 8 (2017) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

asi nejlepší dil je tam emoce drama no prostě vše co chlap chce vidět, a vynikající Charlize Theronová .

Čas publikace: 29.12.2017 23:46

Chalupáři (1975) - seriál

rudolf73 starstarstarstarstar

Prvni česky serial ktery se mi libí,ostatni jsou nanic u toho se zasměju jen škoda že už nedelaji takove serialy.

Čas publikace: 29.12.2017 23:35

Millerovi na tripu (2013) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Bezvadna komedie z jennifer aniston, smal jsem se jak blazen když jsem to videl poprve. kdyby tam nehrala jennifer aniston tak by to nebylo ono.

Čas publikace: 29.12.2017 23:28

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Moc zajímavý film z řecke mytologie mě se líbil, a dvojka se mi už vůbec nelibil nevim proč už to nebylo ono.

Čas publikace: 29.12.2017 23:10

Past na rodiče (1998) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

je moc hezky pro celou rodinu a taky pro zamilovane páry. a skvěle obsazeni dennis quaid a jako mala dvou roli Lindsay Lohan.

Čas publikace: 29.12.2017 22:56

Other People (2016) - film

Stuma starstarstarstarstar

Snímků o životních těžkostech jednotlivců není nikdy dost. Hlavní postavou příběhu je tentokrát gay brouzdající se životem jak jen to jde. Matka umírá na rakovinu, nábožensky založený otec se nikdy nesmířil s jeho orientací, opustil ho přítel a k tomu mu odmítli v zaměstnání projekt. Spousta emocionálních otázek v silném příběhu vyvolávající lehký úsměv nad některými okamžiky, ale i pochopení a hlavně soucit. Ne každý má život vysněný a plný radosti. Syrová realita všedních dní. Artový počin jako obvykle pouze pro filmové fajnšmekry.

Čas publikace: 14.12.2017 20:21

Hwuisaengbuhwaja (2017) - film

Stuma starstarstarstarstar

Oběti násilných činů se vrací mezi živé, aby potrestali své vrahy, když tak neučiní justiční orgán. Námět hodný pro zajímavý mysteriozní thriller v asijské produkci, ale to by spíše mělo být v rukách japonských tvůrců. Tento počin mají na svědomí Korejci a byť je scénář velice dobrý, nelze očekávat leckterý atmosferický, strašidelný či napínavý příběh. Jedná se spíše o zajímavou propletenou poklidnou detektivku, kde po vizuální stránce není takřka o co stát. Kromě scén odcházení znovuzrozených obětí po výkonu pomsty zpět mezi mrtvé vlastně dějově ani není dalších speciálních efektů potřeba. Svým vyvrcholením však má čím překvapit, čímž je citová stránka věci naplněna. Korejská kinematografie přinesla do světa filmu další výborný nápad a tak vzniká pochopitelná otázka. Chytne se toho opět Hollywood?

Čas publikace: 14.12.2017 19:58