Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1035)

Číslo 5 žije (1986) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Každy si pamatuje já mrtvý nova utikej stef anebo vic data. a perfektni role Steve Guttenberg. a výborná komedie.

Čas publikace: 31.12.2017 09:47

Machři (2010) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

super komedie a taky obsazeni roly : Adam Sandler,Salma Hayek , Chris Rock ,Shaquille O'Neal, David Spade atd.

Čas publikace: 30.12.2017 19:57

Pobřežní hlídka (2017) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Dobre obsazeni jak dwayne johnson tak i zac efron moc povedena komedie a taky akce. podle miho je lepší než serial.

Čas publikace: 30.12.2017 19:43

Gran Torino (2008) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

můj nejoblibenejší herec Clint Eastwood a bezvadný film, moc se mi libil ten film a ty jeho nadavky to se nezapomina.

Čas publikace: 30.12.2017 13:33

Cesta do pravěku (1955) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Karel zeman česky : steven spielberg na tu dobu celkem vinikající efekty.všechny jeho filmy jsou dobry.

Čas publikace: 30.12.2017 13:19

Paul (2011) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Moc povedene sci fi nato že to je bricke a vynikající postava šedivaka paula a ten jeho humor bezvadný, moc povedeny martan.

Čas publikace: 30.12.2017 13:08

Útěk na Horu čarodějnic (2009) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Vinikající role dwayne johnsona a navic se mi libil ten film,akurad kdyby byli vic hvězdiček tak dam asi deset.

Čas publikace: 30.12.2017 13:01

Tři bratři (2014) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

nic moc vůbec se mi nelibila ta pohadka kde jsou ty časi kdy jsme dělali nejkrásnější pohadky. co to je muzikal nebo pohadka.

Čas publikace: 30.12.2017 11:00

Proč právě on? (2016) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

To je jasný každy otec chce pro svoji dcerů to nejlepší aby mněla ten nejlepší život ale když se nedaři pak to je pohroma.

Čas publikace: 30.12.2017 10:52

Strážci Galaxie (2014) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Mam rad sci fi a moc se mi to libilo je tam vše co ma byt sranda,emoce,akce,atd.nemam na ten film nic je super.

Čas publikace: 30.12.2017 10:45

Rychle a zběsile 8 (2017) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

asi nejlepší dil je tam emoce drama no prostě vše co chlap chce vidět, a vynikající Charlize Theronová .

Čas publikace: 29.12.2017 23:46

Chalupáři (1975) - seriál

rudolf73 starstarstarstarstar

Prvni česky serial ktery se mi libí,ostatni jsou nanic u toho se zasměju jen škoda že už nedelaji takove serialy.

Čas publikace: 29.12.2017 23:35

Millerovi na tripu (2013) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Bezvadna komedie z jennifer aniston, smal jsem se jak blazen když jsem to videl poprve. kdyby tam nehrala jennifer aniston tak by to nebylo ono.

Čas publikace: 29.12.2017 23:28

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Moc zajímavý film z řecke mytologie mě se líbil, a dvojka se mi už vůbec nelibil nevim proč už to nebylo ono.

Čas publikace: 29.12.2017 23:10

Past na rodiče (1998) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

je moc hezky pro celou rodinu a taky pro zamilovane páry. a skvěle obsazeni dennis quaid a jako mala dvou roli Lindsay Lohan.

Čas publikace: 29.12.2017 22:56