Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1098)

Muži na stromech (2006) - seriál

Anonym... starstarstarstarstar

Na hovno, naprostá kravina. Nechápu jak mohli natočit takovou píčovinu, naprosto nedoporučuji !

Čas publikace: 31.1.2021 11:08

Kuroko no Baske (2012) - seriál

Beny starstarstarstarstar

Úžasný seriál, hezká oddechovka na večer. Upozorňuji je to dost nakažlivé a návykové. Zhlédlo jsem to za 3 dny.

Čas publikace: 18.1.2021 11:50

Hájovna Falkenau (1989) - seriál

Dušan starstarstarstarstar

výborný seriál, dá sa z neho poučiť, veľmi rád by som si pozrel všetky časti, ale zatiaľ som ich nikde nenašiel, ak ich máte, tak budem rád.

Čas publikace: 10.1.2021 19:45

Hannah Montana (2006) - seriál

Katka starstarstarstarstar

Naprosto skvělý seriál pro dívky jakkéhokoliv vělu! Vyrostla jsem na tom, a stále s láskou se dívám i teď a to mi je 21!

Čas publikace: 3.1.2021 08:58

Toaru kagaku no Railgun (2009) - seriál

CZpatron10 starstarstarstarstar

Jeden z nejlepších seriálu co jsem kdy viděl. :3 (100 znaků je na mě moc nejsem literární tip sorry)

Čas publikace: 29.12.2020 15:45

Soudkyně Amy (1999) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Včera som pozeral sudcu Alexandra,ktorý je nekompromisný a spravodlivý ale včera sa mi tak nejavil.Predstavte si že niekto Vám chodí za manželkou a vy nemôžete nič urobiť .Ked sa o to pokúsil tak dostal pokutu 100 000 českých korún a podmienku 6 mesiacov na 3 roky .Tak aby ste vedeli o čo sa jednalo,chlapík chodil odporcovi za ženou cez plot ,odporca si na svojom vlastnom pozemku nastavil pasce (železa) ako na kuny .Chlapík sa pred súdom priznal že vedel o pasci a s pohrdaním stiahol nohavice a urobil potrebu.Pasca zaklapla a chlapík ostal bez mužskej pýchy teraz žaluje odporcu že mu ublížil.A spravodlivy sudca ALEXANDER mu dá za pravdu.Ja sa pýtam :Čo by robil každý normálny človek keby ho manželka podvádzala,zrejme podla sudcu alexandra by mal zavolať políciu.Pretože ked sa niekto prizná k tomu že vie čo tá pasť urobí a aj tak sa do nej vysere tak je to len a len jeho vina ,podla mna nemá právo ani žiť nie ešte sa súdiť, a ten najspravodlivejší sudca ALEXANDER mu dá zapravdu.

Čas publikace: 28.11.2020 20:46

Hvězdná brána (1997) - seriál

Tauri starstarstarstarstar

Hvězdná brána je až na pár dílů pěknej nářez. Doporučuji shlédnout...

Čas publikace: 15.10.2020 21:49

Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (1972) - seriál

Klokokos starstarstarstarstar

Smolíkovi jsou retro seriál,na který se vyplatí kouknout odnesla.Děti se pobaví a rodiče zavspomínají.

Čas publikace: 11.8.2020 09:08

Farma Rak (2011) - seriál

Anna starstarstarstarstar

Serial je fajn skvělá oddychovka podobný jako liv &maddie.

Čas publikace: 17.7.2020 21:55

I Dream of Jeannie (1965) - seriál

Peter starstarstarstarstar

Spadne kosmonaut z nebe. Najde lahev s dzinkou. Ta je pekne drza a neni zrovna rada. A protoze nezna moderni svet, tak mu tropi stale jen neprijemnosti. Je to suprovni komedie pro mladsi generaci. kosmonauta hraje dzejar ze serialu Dallas. Jeho herecky vykon je prumer, ale dzinka je suprovni, ale to vychazi asi i hodne ze scenare.

Čas publikace: 17.7.2020 20:56

Náves (2005) - seriál

Iva starstarstarstarstar

Výborný oddychový seriál s výbornými herci. Recenze od kritiků mne nezajímají. Prostě se mi líbí....

Čas publikace: 8.7.2020 14:23

Romeo a Julie (1968) - film

Vladimír starstarstarstarstar

Nádherné zpracování klasiky.Nesmrtelný příběh,výkony herců,kostýmy,úžasná hudba a to vše na pozadí renesanční Itálie.Když k tomu připočtu mé tehdy časně pubertální uhranutí představitelkou Julie (tál jsem tehdy určitě více než Romeo), je to film "mého života"

Čas publikace: 6.7.2020 12:27

Zákon gangu (2008) - seriál

Andreas Corvo starstarstarstarstar

Parádní seriál, užíval jsem si ho od začátku až do konce. Celkem mě mrzelo že už cca od poloviny se to začalo ubírat horším směrem a konec byl fakt brutal... top seriál po práci, dávám 4/5 hvězdiček, protože nemám rád umírání fajn postav. :-D

Čas publikace: 3.7.2020 20:26

Vůně vanilky (2002) - film

Hellen starstarstarstarstar

Dobrý Schmitzer, dobrá Hlaváčová, dobrý začátek a konec, prostředek nic moc. Celkem čtyři dobré hvězičky.

Čas publikace: 17.5.2020 21:07

Arrow (2012) - seriál

Eva starstarstarstarstar

Super seriál, vedela som pozerať aj 5-8 dielov za sebou. No pri 6 sérii som bola sklmaná, skončilo to 3 časťou. No 6 séria má 23 častí, 7 séria 22 častí a je aj 8 séria s 10 časťami, ale tie tu všetky chýbajú. Tak sa pýtam bude to sem aj dodatočne ešte dané????? Bude to aj dabované??? V 6 sérii z 3 dielov boli 2 len s titulkami.

Čas publikace: 15.5.2020 09:45