Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1059)

Inu x Boku SS (2012) - seriál

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

O tomhle nevím co si mám myslet. Je to trochu hentai anime, ale nic hrozného. Sem tam přijdou takový trapný chvilky kdy mám chuť zabořit si hlavu do polštáře a radši nekoukat, ale bylo to dobré

Čas publikace: 2.12.2018 19:02

Charlotte (2015) - seriál

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

Naprosto úžasné anime se skvělou hudbou a animací. Všechno přesně navazuje tak jak má a tím je to super podívaná

Čas publikace: 2.12.2018 18:59

Diabolik Lovers (2013) - seriál

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

Chápu, že spoustě lidem se toto anime nelíbí, celkově příběh je skoro o ničem, ale mě osobně (jsem holka) se toto anime velmi líbilo a rozhodně budu pokračovat v jeho sledování!

Čas publikace: 2.12.2018 18:57

Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō (2013) - film

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

Asi nejsem úplně na takový anime, ale i tak to byla pěkně kravavá podívaná s docela zvláštním příběhem!

Čas publikace: 2.12.2018 18:55

Another (2012) - seriál

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

Za mě dost povedené anime. Mělo to sem tam pár nedostatků, ale s mangou se shoduje což velmi oceňuji!

Čas publikace: 2.12.2018 18:52

12 opic (1995) - film

dan.win@post.cz starstarstarstarstar

12 opic 1995 země puvodu USA ČSFD hodnocení nejlepší film mám ten film rád. Miluji ten film je nejlepší na větě

Čas publikace: 30.11.2018 22:22

Myšlenky zločince: Chování podezřelých (2011) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Neviem či je práve toto ten seriál kde obvinili agenta Spencera z vraždy,ale je tam nezrovnalosť v tom že agenta Spencera našli na mieste činu,avražednú zbraň-nôž našli na púšti.Ja by som to pokladal za omyl storočia,aby policajti prehliadli takúto skutočnosť. Teoreticky ma tento serial baví,no ako v každom seriali nájdete nezrovnalosti alebo nejaké kiksi ktoré nemajú obdobu.Toto sa týka konkrétne dvanástej série 13tej a14tej časti.

Čas publikace: 27.11.2018 01:00

Slzy slunce (2003) - film

lilies starstarstarstarstar

Na tenhle film se mohu divat třeba po padesáté a stejně mě vždy dojme . Zpočátku se film táhne, vše pomine čistkou vesnice.

Čas publikace: 24.11.2018 23:54

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018) - film

lilies starstarstarstarstar

Jako pohádka to není špatné , u nás jednou hodně animované pohádky a mužu říct že jsme se , se synem zasmali .

Čas publikace: 24.11.2018 23:47

Toaru majutsu no Index (2008) - seriál

Nobody starstarstarstarstar

Super anime :)

Čas publikace: 20.11.2018 09:29

Stín elfů (2003) - seriál

nerobot starstarstarstarstar

je to skvělí seriál pro oddech a pro děti. z kouknu to asi tak třikrát i s dětmi a děcka byla nadšená. kéž by se dal natočit film/seriál hraný s tímto motivem.

Čas publikace: 25.10.2018 03:00

Klan létajících dýk (2004) - film

lukas36121 starstarstarstarstar

posledné minúty tohoto filmu, ak ste si to všimli,boli také že :začnú sa dvaja biť ešte na jeseň a bijú sa až do zimi ked už bol napadnutý sneh a ešte stále padal a vyzeralo to ako v najväčšiej fujavici vtom sa mia preberie a zastavý ích súboj.No je to márne lebo Mia zomiera v náručí toho koho lúbila a on zomiera s ňou.

Čas publikace: 6.10.2018 20:02

Vraždy mezi muškáty (2008) - seriál

... starstarstarstarstar

Me se libi hodně,ten smysl pro humor mi vyhovuje koukám na nej často .Libilo by se mi kdyby natocili jeste nove dily

Čas publikace: 1.10.2018 22:44

Záhadný pan Duvallier (1979) - seriál

radiomon starstarstarstarstar

je to super seriál!!! pamatuju si ho ještě z mládí,a i tehdy se mi moc líbil!!na tehdejší dobu,skvěle udělaný seriál

Čas publikace: 1.10.2018 20:42

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) - seriál

Unknow starstarstarstarstar

Seriál má zajímavý. Chválím propracovaný příběh. Někdy však až chaotický. Mrzí mě že výborný dabing je jen do třetí serie

Čas publikace: 3.9.2018 21:33