Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1085)

Vůně vanilky (2002) - film

Hellen starstarstarstarstar

Dobrý Schmitzer, dobrá Hlaváčová, dobrý začátek a konec, prostředek nic moc. Celkem čtyři dobré hvězičky.

Čas publikace: 17.5.2020 21:07

Arrow (2012) - seriál

Eva starstarstarstarstar

Super seriál, vedela som pozerať aj 5-8 dielov za sebou. No pri 6 sérii som bola sklmaná, skončilo to 3 časťou. No 6 séria má 23 častí, 7 séria 22 častí a je aj 8 séria s 10 časťami, ale tie tu všetky chýbajú. Tak sa pýtam bude to sem aj dodatočne ešte dané????? Bude to aj dabované??? V 6 sérii z 3 dielov boli 2 len s titulkami.

Čas publikace: 15.5.2020 09:45

Upíří deníky (2009) - seriál

Barbora starstarstarstarstar

Fakt mě bavilo se dívat a teď když je karanténa nemam co dělat takže jdu celé zhlédnout jeste jednou. Za mě byla nejlepší 6 série .za to sedmou fakt posrali xd

Čas publikace: 5.5.2020 20:32

Námořní hlídka (2007) - seriál

Johny starstarstarstarstar

dobrý nápad, ale slabota v provedení, spíš jako parta dětí co si hrají na vojáky (námořníky), běhají po lese, lodi nekryjí si záda, když mají jednat tak diskutují , rozkazy si opakují jak když hrají tichou poštu atd...

Čas publikace: 21.4.2020 13:27

Král Šumavy (1959) - film

JOHNY starstarstarstarstar

vynikající film! Výborné herecké výkony, kamera i zvuk. Také hudba je vynikající. Patří do naší filmotéky.

Čas publikace: 19.4.2020 17:04

2 $ocky (2011) - seriál

Martinaaaaaaaaaaa starstarstarstarstar

Je to vážně úžasný seriál plný zápletek. Je to super oddechové na večerní odpočinek a určitě se u toho zasmějete. V každém díle se něco děje, takže se rozhodně nebudete nudit. Vřele doporučuji.

Čas publikace: 18.4.2020 10:06

Dobrodružství slípky Pipky (1978) - seriál

J j j starstarstarstarstar

Vzhledem k tomu, že seriál není téměr vůbec nikde dostupný (pouze jeden díl na YTB v rámci španělského pořadu o animaci, v nevalné obrazové kvalitě - z roku 1985?!), nejde dobře hodnotit. Tento díl je zajímavý, ovšem scénář takový nejasný a trochu rozvleklý. Hudební doprovod, jež vytvořil Petr Skoumal je však geniální - využití všemožných (i poněkud "netradičních") nástrojů (např. clavinet, roland SH-? syntezátor, vibrafon...) tvoří typický krásný dobový zvuk. Hodnotím práci trikové kamery a animátora, museli to prosvětlovat na předtočený film, kde případně někdo tahal za něco na silonu (míčky-vajíčka) nebo hrál (Miroslav Šimek a Andrea Holečková-týrová). Ovšem synchronizovat pohyb osoby s naanimovanou slepicí na fóliích musela být asi docela zábava! Mohlo by se vám líbit. V celku hodnotím: 78%

Čas publikace: 17.4.2020 23:44

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) - seriál

Laďa starstarstarstarstar

Ne tak úspěšné pokračování seriálu Nemocnice na kraji města,ale je to hezká vzpomínka na herce kteří už nejsou mezi námi.

Čas publikace: 13.4.2020 07:08

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) - seriál

Caprica starstarstarstarstar

Pro mě srdcovka. 5/5 .Úplně jiný koncept než sg1 nebo sga. Konec sice smutný, ale vzhledem k nečekanému ukončení seriálu, si diváci nemohou stěžovat.

Čas publikace: 8.3.2020 11:25

Přátelé (1994) - seriál

Filmfan starstarstarstarstar

Přátelé je vážně skvělý seriál. Najdete si v něm každý to své. Spíše komediální, ale jsou tam případy že života proto se s ním krásně stotožníte.

Čas publikace: 23.2.2020 19:46

Nespoutaný anděl (2008) - seriál

Jana K starstarstarstarstar

Neviděla jsem nic lepšího (pokud nepočítám Esmeraldu) a zároveň nic šílenějšího... tak mi chybí ještě dvacet znaků, co bych ještě řekla - jsou tam pěkní chlapi s hlavním představitelem v čele!

Čas publikace: 29.1.2020 13:29

Xena (1995) - seriál

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Wau, tak tohle je bomba. I po 25 letech je to skvělý. Ženy se mohou koukat jak jsou silné. Muží uvidí sexy buchty bojovat. Proste WAAAAAUUU. Odporučuju.

Čas publikace: 16.11.2019 18:16

Čarodějky (1998) - seriál

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Já ten seriál miluju. Magie, boj, každodenní život, komu by se to nelíbilo. Vůbec nevádí, že hlavní postavy jsou ženy. Asi je to tak lepší. Kdyby to byly chlapi no nevím. Odporučuji, miluju to i po 13 letech. (Reboot, mu nesahá ani po kotníky)

Čas publikace: 16.11.2019 18:13

Lesní duch (2013) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Tohle je jeden z nejstrašidelnějších filmů co sem kdy viděl. Když jsem byl malý bál jsem se ten název jen vyslovit. Ale odporučuju

Čas publikace: 16.11.2019 18:09

Čarodějův učeň (2010) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Bylo to super. Film je o čarodějích. Pojí se kouzla s moderním světem. Kéž by to byla skutečnost. Jo.

Čas publikace: 16.11.2019 18:07