Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (824)

Vikings (2013) - seriál

Domhnall starstarstarstarstar

Asi nejsem moc náročný divák ale seriál mě baví a bavit bude. Kdybych mohl, chtěl bych žít v té době.

Čas publikace: 16.8.2017 18:59

Odstřelovač (1998) - film

Stuma starstarstarstarstar

Dolph Lundgren ve snímku snažící se zanechat nějaký odkaz a snad i myšlenku, ale zpracovaném tak podivně, že divák tápe na jaký žánr se to vlastně dívá. Mísí se tu dobrodružné drama s explozivní akcí a do toho se ještě cpe i nějaká ta romance. Angola po občanské válce, všude nějaká mina, humanitární organizace je likvidující a do toho banda teroristů, která se zmocní ničící zbraně. Žánrový myšmaš vhodný pouze pro videotrh. Mnohé scény spíše budí úsměv nad amatérskou kamerou a vůbec vyobrazením scén. Kolikrát se Dolph na začátku při přepadení ohlédne za sebe po stojícím tanku během masivní bitvy aniž by se pohnul z místa? Při jeho vysoké postavě by ho opravdu ani nikdo netrefil? Ne, pokud si chce divák snímek užít, nesmí u toho takto přemýšlet, jinak je to ztracený.

Čas publikace: 15.8.2017 20:20

Četník ve výslužbě (1970) - film

Stuma starstarstarstarstar

Na četnickou stanici přišla pohroma. Četnický oddíl se musí omladit a tak všichni bez vyjímky musí na zasloužený odpočinek. Jenomže nuda je silnější a tak se všichni potají převléknou do uniforem a… A bohužel, už to nějak není ono. Louis de Funès sice řádí jako obvykle, ale slabý scénář prostě nezachrání. Jedná se i o poslední příběh, kde vystupuje Fougasse v podání Jeana Lefebvra. Scenáristické nápady pro postavu cholerického strážmistra Cruchota sice obsaženy jsou, jako např. obrana svého domu, ale co se týče humoru, krapet to skřípe. S rozvahou a skromností však snímek pobavit dokáže, jen ne tolik, jak by mohlo být očekáváno.

Čas publikace: 15.8.2017 19:27

Bílí vlci (1969) - film

Stuma starstarstarstarstar

Zatímco předchozí snímek ‘Zlato v Black Hills’ se více podobá západoněmeckým mayovkám, tento volně navazující se už více blíží americkým westernům. I v Hollywoodu vzniklo bezpočet snímků zabývající se útrapy indiánů a jejich nucení se přesídlit do rezervace. Dějově tedy nejde o nic mimořádného. Štvanice na indiány, ti se brání a tak vznikají různé roztržky. Příběh více apeluje na děj než na akční scény a tak nějaká ta menší přestřelka se objeví jen z nutnosti v rámci žánru. Zkrátka se jedná o westernové drama než o tzv. rodokapsové dobrodružství. Fanoušky mayovek tedy snímek nijak zvlášť nenadchne. Pro ostatní se nabízí další příběh o tom, jak se indiáni ve své době likvidovali.

Čas publikace: 15.8.2017 18:53

Průměrňákovi (2009) - seriál

Martina:) starstarstarstarstar

Komedie jak se patří konečně nějaký seriál u kterýho se pokaždý zasměju :DJe to o rodinně,která vychovává svoje 3 děti a že to není peříčko,někteří to určitě znají:Dmyslím si že stačí shlídnout a i ostatní rodiny se v nich uvidí.:DUrčitě se vám to bude líbit:)

Čas publikace: 12.8.2017 20:32

Charlieho andílci (2000) - film

Martina:) starstarstarstarstar

Akční komedie s Drew Barrymore,Lucky Liu a Cameron Diaz:)Povedená trojice která plní úkoly od tajného Charlieho:)Pěkný film mám ho ráda..

Čas publikace: 12.8.2017 20:21

Hra o trůny (2011) - seriál

Martina:) starstarstarstarstar

Tenhle seriál miluju je úžasný historicky,zamilovaný.nedivím se že je jeden s nejsledovanějších seriálů má taky proč.Pořád se vnim něco děje,nečekanýho:)

Čas publikace: 12.8.2017 20:15

Past na rodiče (1998) - film

Martina:) starstarstarstarstar

Je to pěkná rodinná komedie,kde se i zasmějete:).Jak dvě stejné dívenky budou dávat svoje rodiče dohromady..

Čas publikace: 12.8.2017 20:11

Hra o trůny (2011) - seriál

Martina :) starstarstarstarstar

Dost dobrej seriál,strašně zajímavej,pořád se v něm něco děje:)Moc se mi líbí děj a myslím že jak se někdo na něj podívá tak se už nepřestane dívat:)

Čas publikace: 12.8.2017 19:55

Simon Sez (1999) - film

Stuma starstarstarstarstar

Akční komedie natočená dle filmových vzorů z hongkongské produkce a to se tvůrcům povedlo. Jedna akce střídá druhou, šaškárny a komediantství, jen chybí typické asijské ksichtíky. Kdybych měl herce zaměnit za asijské, místo Rodmana bych si představoval Samuela Huia a místo Dane Cooka Karla Maka. Ano, pro někoho známá dvojice ze série ‘ Bláznivá mise’. Jenomže tu jsou vedle Rodmana především evropské tváře a tak snímek vypadá nezvykle. Je to komiksové, má to švih, obsažen je humor, zkrátka popkornový akční videosnímek sem vším všudy. I jako komiks by to bylo super.

Čas publikace: 11.8.2017 18:36

Clinical (2017) - film

Stuma starstarstarstarstar

Zpočátku příběh připomíná český seriál s Karlem Rodenem ‘Terapie’, ale později dostává thrillerový nádech, čímž se značně odlišuje. Napětím si však nehty nikdo kousat nebude. Děj je značně pomalý a uspává stejně jako samotné sezení u psychiatra. A tak tu máme psychologický thriller, který určitým potenciálem odvyprávět něco z oboru psychiatrie disponuje, dokonce až s hororovou atmosférou, ale nemá to správné kouzlo pořádně zaujmout. Snímek z produkce Netflix, který nadchne asi málokoho.

Čas publikace: 10.8.2017 21:29

Go North (2017) - film

Stuma starstarstarstarstar

Postapokalyptický snímek tentokrát zaměřený na mládež. Jedná se o nízkorozpočtový projekt, takže patřičné kulisy a vizuální efekty pro vytvoření tématické atmosféry nelze očekávat. Jednoduchý příběh bez napětí a vůbec nějaké živosti neoslní žánrové příznivce. Spíše se jedná o festivalový či ryze fanouškovský film s námětem, se kterým snad ještě nikdo nepřišel. A tak je film určen spíše pro náročnější diváky, kteří dokáží ocenit alespoň myšlenku.

Čas publikace: 10.8.2017 20:32

Vánoční pohlednice (2006) - film

Semi starstarstarstarstar

Mužu upřímně říct že tento film mně dostal . Film je krásně zpracován je zajímaví hned od začátku až do konce .Je upřímný a srdečný , a člověk se u nej i zamyslí . Opravdu krásný film

Čas publikace: 7.8.2017 19:31

Vinaři (2014) - seriál

Semi starstarstarstarstar

Krásný seriál pný dobrých hlášek a ftipů . Je záavný člověk se u něj krásně odreaguje , prostě miluji ho .

Čas publikace: 7.8.2017 19:28

Paranoia (2013) - film

Stuma starstarstarstarstar

Průmyslová špionáž. Takové téma není zrovna ve světě filmu hojně používané a tak tento takřka vyznívá jako zázrak. Finty, intriky, bohulibé nápady, jak zlikvidovat svého největšího podnikatelského konkurenta. Od skutečných špionážních příběhů se tento v zásadě ničím neliší. Vlastně nemá čím překvapit. Dějová linka je předvídatelná a to tak, že se z toho podivně vytrácí napětí. Ale to neznamená, že by to nestálo za to to vidět. Naopak. Jako alternativa od skutečných špionážních filmů se zdá být dobrý. Jen od toho nelze očekávat nic vyjímečného.

Čas publikace: 6.8.2017 19:40