Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1064)

Vikings (2013) - seriál

michal499 starstarstarstarstar

Super serial doporučuju pro lidi co mají radí historii hodně štěstí at se daří at se daří čus picuss

Čas publikace: 3.8.2019 17:27

Ordinace v růžové zahradě (2005) - seriál

Jiří z Plzně starstarstarstarstar

Se sledováním OvRZ jsem definitivně skoncoval. V seriálu se pouze kupí problémy jeden přes druhý, banální zápletky na různých úrovních, zřejmě dle pokynu Vymysli problém, dostaneš prémii. Když se vzájemné osobní vztahy aktérů vyčerpají, vstoupí do děje nová osoba a peripetie se opakují, každý s každým. Nekonečný seriál bez horizontu vyřešení má za úkol pouze upoutat diváka k reklamní masáži. Samotný děj tak tvoří vatu mezi reklamami.

Čas publikace: 12.5.2019 19:51

Moero! Top Striker (1991) - seriál

Hero888 starstarstarstarstar

Hľadám titulky k tomuto seriálu je výborný. Je super. Hľadám titulky k tomuto seriálu je výborný. Je super. Hľadám titulky k tomuto seriálu je výborný. Je super.

Čas publikace: 27.3.2019 15:10

Útěk z vězení (2005) - seriál

martina malypetrova starstarstarstarstar

Seriál se mi líbil. Díly byly hodně napínavé , nejlepší byla první série. Dobré herecké obsazení. Sledováno až do konce.

Čas publikace: 25.3.2019 13:01

Liv a Maddie (2013) - seriál

Karolina112 starstarstarstarstar

Seriál pro mě úžasný a bez chyb.Je vtipný, zábavný a hraje v něm má oblíbená herečka (Dove Cameron) v hlavní roli.Slavné dvojče (liv) a sportovně nadané dvojče (maddie) se svými dvoumístný bratry a rodičemi si někdy dokážou dostat do velmi zajímavých až vtipných situací kdy není cesty ven.

Čas publikace: 11.3.2019 21:49

Inu x Boku SS (2012) - seriál

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

O tomhle nevím co si mám myslet. Je to trochu hentai anime, ale nic hrozného. Sem tam přijdou takový trapný chvilky kdy mám chuť zabořit si hlavu do polštáře a radši nekoukat, ale bylo to dobré

Čas publikace: 2.12.2018 19:02

Charlotte (2015) - seriál

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

Naprosto úžasné anime se skvělou hudbou a animací. Všechno přesně navazuje tak jak má a tím je to super podívaná

Čas publikace: 2.12.2018 18:59

Diabolik Lovers (2013) - seriál

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

Chápu, že spoustě lidem se toto anime nelíbí, celkově příběh je skoro o ničem, ale mě osobně (jsem holka) se toto anime velmi líbilo a rozhodně budu pokračovat v jeho sledování!

Čas publikace: 2.12.2018 18:57

Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō (2013) - film

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

Asi nejsem úplně na takový anime, ale i tak to byla pěkně kravavá podívaná s docela zvláštním příběhem!

Čas publikace: 2.12.2018 18:55

Another (2012) - seriál

iMisakiMeiTea starstarstarstarstar

Za mě dost povedené anime. Mělo to sem tam pár nedostatků, ale s mangou se shoduje což velmi oceňuji!

Čas publikace: 2.12.2018 18:52

12 opic (1995) - film

dan.win@post.cz starstarstarstarstar

12 opic 1995 země puvodu USA ČSFD hodnocení nejlepší film mám ten film rád. Miluji ten film je nejlepší na větě

Čas publikace: 30.11.2018 22:22

Myšlenky zločince: Chování podezřelých (2011) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Neviem či je práve toto ten seriál kde obvinili agenta Spencera z vraždy,ale je tam nezrovnalosť v tom že agenta Spencera našli na mieste činu,avražednú zbraň-nôž našli na púšti.Ja by som to pokladal za omyl storočia,aby policajti prehliadli takúto skutočnosť. Teoreticky ma tento serial baví,no ako v každom seriali nájdete nezrovnalosti alebo nejaké kiksi ktoré nemajú obdobu.Toto sa týka konkrétne dvanástej série 13tej a14tej časti.

Čas publikace: 27.11.2018 01:00

Slzy slunce (2003) - film

lilies starstarstarstarstar

Na tenhle film se mohu divat třeba po padesáté a stejně mě vždy dojme . Zpočátku se film táhne, vše pomine čistkou vesnice.

Čas publikace: 24.11.2018 23:54

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018) - film

lilies starstarstarstarstar

Jako pohádka to není špatné , u nás jednou hodně animované pohádky a mužu říct že jsme se , se synem zasmali .

Čas publikace: 24.11.2018 23:47

Toaru majutsu no Index (2008) - seriál

Nobody starstarstarstarstar

Super anime :)

Čas publikace: 20.11.2018 09:29