Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1074)

Xena (1995) - seriál

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Wau, tak tohle je bomba. I po 25 letech je to skvělý. Ženy se mohou koukat jak jsou silné. Muží uvidí sexy buchty bojovat. Proste WAAAAAUUU. Odporučuju.

Čas publikace: 16.11.2019 18:16

Čarodějky (1998) - seriál

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Já ten seriál miluju. Magie, boj, každodenní život, komu by se to nelíbilo. Vůbec nevádí, že hlavní postavy jsou ženy. Asi je to tak lepší. Kdyby to byly chlapi no nevím. Odporučuji, miluju to i po 13 letech. (Reboot, mu nesahá ani po kotníky)

Čas publikace: 16.11.2019 18:13

Lesní duch (2013) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Tohle je jeden z nejstrašidelnějších filmů co sem kdy viděl. Když jsem byl malý bál jsem se ten název jen vyslovit. Ale odporučuju

Čas publikace: 16.11.2019 18:09

Čarodějův učeň (2010) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Bylo to super. Film je o čarodějích. Pojí se kouzla s moderním světem. Kéž by to byla skutečnost. Jo.

Čas publikace: 16.11.2019 18:07

V zajetí démonů 2 (2016) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Film se mi líbil, myslím, že byl fajn jako byl první. Dej je super, nevíte co máte čekat. Teším se na 3.

Čas publikace: 16.11.2019 18:03

V zajetí démonů (2013) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

V zajetí démonů je skvělý film. Horor za všechny prachy. Určitě jeden z nejlepších v historii. Poklona režisérovi.

Čas publikace: 16.11.2019 18:01

Annabelle 2: Zrození zla (2017) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Druhá díl o strašidelné panence je stejně dobrý jako byl první. Stojí to za pohled. Hlavne na hlavní posedlou hrdinku.

Čas publikace: 16.11.2019 17:59

Annabelle (2014) - film

Richard McHalliwchester starstarstarstarstar

Je to super film, fakt povedenej horor. Ta panenka vážně nahání strach. Odporučuji, kdo má rád horory nech si to pustí.

Čas publikace: 16.11.2019 17:56

Ulice (2005) - seriál

Daisy starstarstarstarstar

Seriál Ulice sleduji od začátku vysílání a moc se mi líbí. Je to pro mě oddychovka, kdy můžu vypnout. Ale ty reklamy...to je neštěstí. Během vysílacího času, téměř polovina vezme reklama. V pořádku, televize potřebuje z něčeho žít. Ale dávat reklamy i přímo do úst představitelům postav, to už je příliš. Teta, Innogy, Mony Bank, Mall, Čedok a zřejmě spoustu dalších, které jsem přeslechla. To už je hnus.... Pokud to bude takto pokračovat, nejspíš poslední seriál, který sleduji u mě končí.

Čas publikace: 15.10.2019 21:37

Motel Anathema (1998) - seriál

Ada starstarstarstarstar

Matně si pamatuji na tento seriál, který měl docela dobrý začátek. Ale u lidí propadl - asi pro svoji zmatenost a špatný vysílací čas. Ani si neuvědomuji, jestli byl vysílán až do konce. Určitě by si toto dílko zasloužilo pustit v TV ještě jednou. . Není to mainstream. Je to typ hororu s komediálním nádechem, kde pointu zná nejlépe autor a divák se může jen domýšlet a dedukovat... Seriál si asi dělal ambice být ve stejném žánru jako Lynchovy filmy. Jestli se mu to aspoň zdálky přiblížilo lze posoudit jen zhlédnutím... Že by nebyla práva na odvysílání? Nevěřím. Český seriál by se aspoň jednou zopakovat mohl, když nejrůznější tupé sr.čky nám cpou pod nos stále dokola..Protože dávají v TV mnohem horší odpad, tak by Motel Anathema mohli pustit aspoň na TV Art nebo na ČT2 pozdě večer. Určitě jde o dílo, které nemá v české tvorbě obdobu. Ne pro svoji kvalitu, ale pro žánr, o který se pokouší si zaslouží alespoň zopakování na nekomerčním kanále. Dávám 4 hvězdy za netradiční zpracování

Čas publikace: 20.9.2019 09:34

Vikings (2013) - seriál

michal499 starstarstarstarstar

Super serial doporučuju pro lidi co mají radí historii hodně štěstí at se daří at se daří čus picuss

Čas publikace: 3.8.2019 17:27

Ordinace v růžové zahradě (2005) - seriál

Jiří z Plzně starstarstarstarstar

Se sledováním OvRZ jsem definitivně skoncoval. V seriálu se pouze kupí problémy jeden přes druhý, banální zápletky na různých úrovních, zřejmě dle pokynu Vymysli problém, dostaneš prémii. Když se vzájemné osobní vztahy aktérů vyčerpají, vstoupí do děje nová osoba a peripetie se opakují, každý s každým. Nekonečný seriál bez horizontu vyřešení má za úkol pouze upoutat diváka k reklamní masáži. Samotný děj tak tvoří vatu mezi reklamami.

Čas publikace: 12.5.2019 19:51

Moero! Top Striker (1991) - seriál

Hero888 starstarstarstarstar

Hľadám titulky k tomuto seriálu je výborný. Je super. Hľadám titulky k tomuto seriálu je výborný. Je super. Hľadám titulky k tomuto seriálu je výborný. Je super.

Čas publikace: 27.3.2019 15:10

Útěk z vězení (2005) - seriál

martina malypetrova starstarstarstarstar

Seriál se mi líbil. Díly byly hodně napínavé , nejlepší byla první série. Dobré herecké obsazení. Sledováno až do konce.

Čas publikace: 25.3.2019 13:01

Liv a Maddie (2013) - seriál

Karolina112 starstarstarstarstar

Seriál pro mě úžasný a bez chyb.Je vtipný, zábavný a hraje v něm má oblíbená herečka (Dove Cameron) v hlavní roli.Slavné dvojče (liv) a sportovně nadané dvojče (maddie) se svými dvoumístný bratry a rodičemi si někdy dokážou dostat do velmi zajímavých až vtipných situací kdy není cesty ven.

Čas publikace: 11.3.2019 21:49