Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (1039)

Ozie Boo! (2005) - seriál

Alenkaabarborka starstarstarstarstar

tenhle serial je fakt skvelej, koukam se na nej s moji sestrou, prijde mi ze je dobry pro vsechny gemerace a nashledanou ozibove sejdeme se zitra.

Čas publikace: 3.3.2018 09:38

Průměrňákovi (2009) - seriál

Veronika starstarstarstarstar

Je to nejlepší seriál, moc ráda ho sleduji i když jsem viděla skoro všechny díly a ráda bych ho doporučila všem co mají rádi vtipnou průměrnou rodinku :)....

Čas publikace: 27.2.2018 17:43

PanMáma (2013) - seriál

Janice starstarstarstarstar

Myslím si, že je se jedná o celkem fajn komedii. Jsou prostě správně vyšinutí. Pokud jste neviděli, tak to zkuste, třeba se zasmějete.

Čas publikace: 24.2.2018 16:38

Tokyo Ghoul (2014) - seriál

MartinIJOP starstarstarstarstar

Je to skvělé doporučuji, je to trošku strašidelne ale i tak doporočuju Hlavním hrdinou je Kaneki-kun

Čas publikace: 23.2.2018 15:34

Průměrňákovi (2009) - seriál

tinka tamalá hofi starstarstarstarstar

Nejlepší seriál, super rodinka.. bláznivá, vtipná ale milující :3 :D skvělí herci, člověk by ani neřekl že to neni pravá rodina :D :)

Čas publikace: 15.2.2018 09:23

Nespoutaný anděl (2008) - seriál

Hey klara starstarstarstarstar

Poprve jsem tento serial zahledla v televizi .hned jsem si ten serial zamilovala. Take jsem si zamilovala herce William Levyho a Maite Perroni hlavni postavy.❤️❤️

Čas publikace: 25.1.2018 20:54

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) - film

Auruss starstarstarstarstar

Byl jsem dost zvědavý zda tento film bude stejně dobrý,jako ty předchozí.A za sebe můžu napsat,že opět nezklamal.Moc hezké doporučuji všem.

Čas publikace: 19.1.2018 10:09

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Alenka Kingsleighová se ujala řemesla po svém otci a strávila několik posledních let na divokých vlnách světových oceánů jako mořeplavkyně. Po svém návratu do Londýna objeví kouzelné zrcadlo, skrz které se dostane zpět do fantastické Říše divů, kde se znovu shledá se svými starými známými: Bílým králíkem, houseňákem Absolemem, kocourem Šklíbou a potrhlým Kloboučníkem, který není ve své kůži. Kloboučník totiž ztratil svou svoucnost a tak Bílá královna Mirana vyšle Alenku zapůjčit si Chronosféru, cože je kovová koule uvnitř Velkých hodin, jež stanovují veškerý čas. Cestou do minulosti se Alenka setkává se svými přáteli – i nepřáteli – v různých dobách jejich životů. Alenku čeká nebezpečná cesta, během které musí zachránit potrhlého.

Čas publikace: 17.1.2018 14:24

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.

Čas publikace: 17.1.2018 14:10

Spider-Man: Homecoming (2017) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

is: Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité.

Čas publikace: 17.1.2018 14:05

Underworld: Krvavé války (2016) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Další pokračování úspěšné filmové série Underworld, tentokrát s podtitulem Krvavé války, sleduje osudy upíří smrtonošky Selene (Kate Beckinsale), která se brání nemilosrdným útokům jak ze strany lykanů, tak i upířího rodu, který ji zradil. Za pomoci svých jediných spojenců Davida (Theo James) a jeho otce Thomase (Charles Dance) musí zastavit odvěkou válku mezi lykany a upíry i za cenu, že bude nucena za mír položit tu nejvyšší oběť.

Čas publikace: 17.1.2018 14:00

96 hodin: Zúčtování (2014) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

skvěla role liam neeson , pěkná podívaná, nejvíc se mi líbilo ta akce. Bryan (Liam Neeson) nepatří k tatínkům, kteří by byli přísní, ale rozhodně patří k zastáncům hesla, že opatrnosti není nikdy nazbyt.Proto taky není moc nadšený z toho, že má jeho dcera Kim (Maggie Grace) jet s kamarádkou na pár týdnů do Paříže.

Čas publikace: 17.1.2018 13:55

Divoká dvojka (2015) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

komedie a akce to mam rad a navíc reese witherspoon skvěla herečka dobře to zahrala, i sofia vergara.

Čas publikace: 6.1.2018 11:00

Mars útočí! (1996) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

moc povedena komedie a ještě tolik hvězd Jack Nicholson Natalie Portman atd. a nejlip se pamatuje na tuhle hlašků neutikejte přichazime v miru.

Čas publikace: 1.1.2018 11:39

When Calls the Heart (2014) - seriál

Lucia starstarstarstarstar

Výborný seriál s jemne ironickým humorom ktorý zbožňujem ale má jednu vadu u nás ho v živote zrejme dávať nebudú pretože to nieje sprostá strielačka, a nieje tam v posteli každý s každým.

Čas publikace: 31.12.2017 16:43