Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (949)

Pátrací eso (1993) - film

Stuma starstarstarstarstar

Snímek své doby a jako každý takový již zapomenutý. Lorenzo Lamas plus jeden z nejslavnějších záporáků béčkových videofilmů Matthias Hues. Po dějové stránce se nic významného neděje. Otřepané téma a vizuální stránka jako obvykle. Co se týče Lamase, jedná se o jeden z jeho lepších snímků 90. let. Ten sice vyniká nízkým rozpočtem, avšak dá se říci, že na takový typický videofilm to bohatě stačí. Takže tu máme skupinku profesionálních zabijáků, kteří hned na začátku ukáží masakrem svoji sílu a lovce lidí, který jim ukáže zač je toho loket. Bojové umění, jeden kýč vedle druhého, dokonce i pohledná žena v zabijácké partě ostrá jako břitva. Akční klasika, která z nostalgického pohledu stále stojí za to.

Čas publikace: 21.10.2017 21:54

Habermannův mlýn (2010) - film

EF starstarstarstarstar

Syrový pohled do válečného a poválečného období naší republiky. Místy mi z toho bylo dost těžko. Ale hezky natočené, skvělé herecké výkony.

Čas publikace: 19.10.2017 22:08

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) - film

EF starstarstarstarstar

Zajímavé pojetí řecké mytologie. Když nic jiného, alespoň částečně to uvede mládež do obrazu, kdo byli řečtí bohové, satyrové apod.. Napínavý, místy efekty trochu přehnaný příběh.

Čas publikace: 19.10.2017 22:06

Občanský průkaz (2010) - film

EF starstarstarstarstar

Dobře obsazený český film, doporučuji zhlédnout hlavně naší mládeži, která často žije v představě, že žít v socialismu byla v podstatě procházka růžový sadem.

Čas publikace: 19.10.2017 22:04

Probudím se včera (2012) - film

EF starstarstarstarstar

Vcelku zdařilá česká komedie, zajímavá zápletka, skvělý herecký výkon Jirky Mádla. Trochu okoukané téma - návraty do minulosti a zpět:-).

Čas publikace: 19.10.2017 22:02

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005) - film

EF starstarstarstarstar

Opět lahůdka pro milovníky Harryho Pottera. Skvěle natočeno, zajímavý příběh, skvělé filmové efekty, překvapivé zvraty...prostě dobrodružný a napínavý příběh do poslední minuty.

Čas publikace: 19.10.2017 21:59

Pán prstenů: Návrat krále (2003) - film

EF starstarstarstarstar

Pán prstenů je prostě parádně natočená série, skvělý děj, herci, filmové efekty. Divák je prostě vtažen do příběhu. Dá se vidět vícekrát.

Čas publikace: 19.10.2017 21:54

Vinnetou (1963) - film

EF starstarstarstarstar

Z pohledu současné kinematografie vykopávka, ale filmy s Vinnetouem mě provázely celé dětství, přo každém shlédnutí vzpomínám s nostalgií a láskou, jednoduchý střet dobra a zla, dobro s většími či menšími ztrátami vítězí, na svou dobu nádhera.

Čas publikace: 19.10.2017 21:51

Pán prstenů: Dvě věže (2002) - film

EF starstarstarstarstar

Pána prstenů mám ráda, hvězdné herecké obsazení, skvělé filmové efekty. Za mě hodně povedené zpracování.

Čas publikace: 19.10.2017 21:47

Nádherné bytosti (2013) - film

EF starstarstarstarstar

Nepříliš zajímavý příběh, asi jsem poslední dobou už přesycená Harry Potterem a Twilight ságou. Láska mezi čarodejnicí a chlapcem, samozřejmě s dobrým koncem. Už jsem ale viděla lepší.

Čas publikace: 19.10.2017 21:45

Bezva ženská na krku (2016) - film

EF starstarstarstarstar

Oddechovka, příjemná, zasmějete se. Dobré herecké obsazení. Stojí za to vidět, vcelku reálná sonda do naší vesnice.

Čas publikace: 19.10.2017 21:41

Padesát odstínů temnoty (2017) - film

EF starstarstarstarstar

Romantické pokračování Padesáti odstínů šedi, naivní cajdák pro teenagerky:-). Stačí vidět jednou. Jak naivní kráska k lásce a bohatství přišla.

Čas publikace: 19.10.2017 21:39

Padesát odstínů temnoty (2017) - film

Sjuz starstarstarstarstar

První díl je první díl co si budeme povídat, ale i tak, ja jsem byla osobně spokojená na 99,5% :) Já osobně mám ráda typy takových erotických filmu;) hlavě to má pěkný průběh dějství a tekhle by to mělo být u každého filmu, u některých filmu ani pomalu nevíte kde to má hlavu či patu:/:D Mělo by být více takových podobných filmu jako je 50 odstínů šedé či ( temnoty)

Čas publikace: 19.10.2017 01:26

Nádherné bytosti (2013) - film

Stuma starstarstarstarstar

Teenagerovská romance na pomezí fantastiky. Komu se líbila ´Twilight sága´, má tu něco podobného. Tentokrát jde o chlapce, který se zakouká do čarodějnice. Nezní to zrovna lákavě, ale skutečně se jedná o mladé postavy. Slibný nenáročný příběh má své tempo, fantazii a romantickou přirozenost, podpořenými povedenými speciálními efekty. Děj je také bez mohutných akčních scén, takže snímek spíše vypadá jako moderní pohádka. A tak stejně jako u Twilight ságy je snímek spíše pro dámskou část diváků. Pánové lačnící po dobrodružství tu silně narazí.

Čas publikace: 16.10.2017 17:31

V/H/S/2 (2013) - film

Stuma starstarstarstarstar

Hororový projekt ve stylu found footage ve druhém kole bláznivé antologie ve své nejtvrdší hnusotě. Tohle skutečně není nic pro slabé povahy. Máme tu soukromého detektiva, který je v jistém smyslu pojítkem všech povídek, kde uvidíme chlapíka s implantátem oka fungující jako kamera, cyklistu s kamerou na helmě, zpravodajce a další. Roztřesená kamera je využita do největší maximálnosti. Ona hrůza a děs se tímto značně zvyšuje o další level a kdo se při takových záběrech nepozvrací hned, tak alespoň sáhne po nějakých antidepresivech. Toto volné pokračování je i vzácným úkazem v tom, že je dvojka lepší než jednička. Má to nápad, styl a onen hnus v té nejlepší dokonalosti. Nejedná se o nic jiného než ryzí žánrovou bláznivinu která hororově pobaví, ale na kterou se nedoporučuje dívat pozdě v noci a o samotě. Pak cestou na toaletu vystraší i obyčejný pavouk či zakňourání kočky někde venku.

Čas publikace: 16.10.2017 16:34