Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (43)

Terminator Genisys (2015) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Tnto terminátor se my líbil.Jedinné co jsem nečekala že se s Jacka Conra stane záporák.Ale i tak velmy napínavý film a dopuručuju všem kterým nevadí boje a sem tam nějaké krev

Čas publikace: 24.1.2017 01:24

Dům kouzel (2013) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Krásný anime film hlavně o kocourovy a záchraně domu o kterém si lidé myslí že je strašidelný.koukněte a pobavte se s tímhle filmem

Čas publikace: 16.2.2017 15:16

Underworld: Evolution (2006) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Tuto herečku jsem moc neznala ale v této sérii Underworld jsem si jí zamilovala a určitě doporučuji všem krom malých dětí protože jsou tam scény kde se např vraždí a to pro malé děti není.Ale jinak jeden z mích nejvíc oblíbených filmů a doporučuji všem

Čas publikace: 16.2.2017 15:24

Trust (2010) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Příběhem nás provádí mladá dívka která ještě není plnoletá.Zamiluje se do mnohem staršího muže .Muž jí zneužije a když to vyšetřuje policie dívka ho dlouhou chvíli chrání.Miluje ho a nechce ho udat ale když policista přijde s dalšímy fotkami zneužitých dívek složí se z toho a dokonce se pokusí o sebevraždu.Nakonec dívka začne mluvit o tom jak se to stalo.Tento příběh je hodně emotivní a je o zneužívání mladých dívek které by se neměli bát mluvit o tom že je někdo zneužil.A dobře že někdo takový příběh natočil

Čas publikace: 16.2.2017 15:32

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Moc pěkný animovaný film a rozhodně bych ho doporučila všem velkým i malým kteří mají rádi animované filmy.Tenhle je moc dobře propracováný a určitě se vám bude líbit.

Čas publikace: 16.2.2017 14:39

Skleněný dům (2001) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Pěkně napínavý příběh o dvou dětech které stratili rodiče a vychovává je bláznivý pár.Děti se od nich snaží utéci protože jim jde o život.A to vše a ještě více v tomto filmu.

Čas publikace: 16.2.2017 14:43

Sněhová královna (1957) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Krásná animovaná verze sněhové královny.Děj je moc poutavý a určitě se vám bude všem líbit.Doporučuji určitě všem.

Čas publikace: 16.2.2017 15:03

Sněhová královna (2012) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

krásná animovaná další verze sněhové královny a tentokrát v jiném provedení.Mohl by se líbit všem co mají rádi Anime filmy.

Čas publikace: 16.2.2017 15:05

Očista: Anarchie (2014) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Ti co mají rádi střílení vraždění a podobně tak tento film bude vyhovovat ale na mě ten film byl až moc drastický.

Čas publikace: 16.2.2017 15:07

Valiant (2005) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Moc pěkný příběh o holubech a sokolech.Napínavý animovaný film bych doporučila všem věkovým kategoriím.

Čas publikace: 16.2.2017 15:10

Decibely lásky (2016) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Decibely lásky je muzikál do kterého jsou zařazeny písně Machala Davida.Od filmu jsem čekala víc.Stačilo my ho vydět jednou a to my stačilo.

Čas publikace: 16.2.2017 15:14

Bezpečný přístav (2013) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Krásný romantický i napínavý film.Je to o ženě která byla tyranizována svím manželem a policistou od kterého nakonec utekla.A potkala jiného muže a jeho rodinu a zamilovala se do něho.Doporučuji všem romantikům.

Čas publikace: 16.2.2017 15:27

Divoký hřebec (2009) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Kdo má rád příběhy o koních tak se mu bede líbit i tento příběh divoký hřebec.Určitě doporučuji jako film pro celou rodinu.

Čas publikace: 16.2.2017 15:37