Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (43)

Buchty a klobásy (2016) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Asi každý pochopí že film je o jídle a potravinách.Ale tenhle animovaný film se my nelíbil.Nedokážu vysvětlit proč ale když kouknu na jakýkoli film či pohádku hned vím jestli se my to líbilo nebo ne a u tohohle filmu jsem byla v rozpacích.No možná se pohádka bude líbit malým ale pro velké to podle mě není.

Čas publikace: 16.2.2017 15:20

Malá princezna (1995) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

tento příběh se my moc líbí.Je o malé dívce.Je její táta voják a tak se dostává do internátní školy kde schodou náhod studovala i její maminka která už nežije.Po čase v internátu se dívka dozví že její táta umřel.Ředitelka si z ní udělá služku.Po čase po mnoha příhodách jí obvyní z krádeže a chtějí jí zatknout a tak se jí podaří utéci do vedlejšího domu kde se potkává se svím otcem který stratil paměť.Když mu dceru odvádí policie jako by se mu rozsvítilo a vzpomene si na ní.a tak se po tak dlouhé době spolu potkají.Moc pěkný příběh doporučuji všem

Čas publikace: 23.1.2017 11:43

Max (2015) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Hrdina Max je o psovy který se svím pánem bojuje ve válce ale při jednom z bojů zahyne a o psa se začne starat jeho mladší brácha který z toho není zrovna dvakrát nadšení.Ale po čase si začnou rozumnět.Mohu jen doporučit

Čas publikace: 23.1.2017 14:11

Hanni a Nanni (2010) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Příběh je o dvou dívkách dvojčatech které kvůli krádeži skončí v internátě.Moc pěkný film doporučuji

Čas publikace: 23.1.2017 14:18

Hačikó - příběh psa (2009) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Moc pěkný příběh o tom jak dokážou být psi věrní.Moc pěkné a dojemné a kdo má rád takové příběhy mohu jen doporučit

Čas publikace: 23.1.2017 14:21

Matilda (1996) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Dobrý a velmi vtipný.Sice se my nelíbilo jak tam zavírá ředitelka ty děti do té komory či co to je ale jinak je to opravdu pěkný říběh

Čas publikace: 23.1.2017 14:22

Poslední vládce větru (2010) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

moc pěkné a také napínavé.Škoda jen že nenatočili i pokračování jak se učí ovládat další živly.Ale i přesto moc pěkné

Čas publikace: 23.1.2017 14:24

Rychlý Stripes (2005) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Já mám přezdívku Stripes a proto i tenhle film o zebře miluju a ráda se naněj vždy podívám.Je to o zebře která si splnila svůj sen a zůčastnila se koňské soutěže.

Čas publikace: 23.1.2017 14:27

Petr Pan (2003) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Tento zfilmovaný příběh petr pan se my líbí .Je to o dívce která se dostane do země nezemně kde potká kluky kteří nestárnou.Nakonec se všichni jak dívla tak i kluci krom petra pana vrátí domů k dívce.Rodiče se o všechny chlapce postarají a adoptují je.

Čas publikace: 23.1.2017 14:30

Vlna (2015) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Mám ráda katastrofické filmy.Člověk pak vydí co se všechno může stát.Zrovna tento film jsem vyděla ještě s titulkama a i s nimi se my moc líbil takže si myslím že bych si ho mohla stáhnout a zkouknout si ho s dabinkem.To bude vůbec super

Čas publikace: 24.1.2017 01:07

Sopka: Místo přistání (2014) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Film je napínavý od začátku až do konce a moc se my líbil.Sice jsem se trochu divila že letadlo mohlo lítat takovou dlouhou dobu nad sopkami.Ale asi se to dá? :) Jinak je to moc pěkný film

Čas publikace: 24.1.2017 01:12

Bohové Egypta (2016) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Jeden velmi podařený a napínavý film.Je to krásný příběh o bozích a lidech a lásce.No prostě tm je všechno co by měl každý dobrý příběh mít

Čas publikace: 24.1.2017 01:15

Čapí dobrodružství (2016) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Je to nový animovaný film se super vtipným příběhem a rozhodně se bude líbit malým i velkým.A všichni se u něj zasmějete.

Čas publikace: 24.1.2017 01:16

Štěňata v akci (2013) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Miluju všechny díli těhlech potřeštěných štěňat se kterými to dopadne vždycky nakonec dobře.V tomhle příběhu bojují s mimozemšťanem.

Čas publikace: 24.1.2017 01:19

Pan (2015) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Kdo má rád příběh o petru panovy si určitě příjde v tomhle příběhu na své.Je to pojmuté zase jinak než ostatní příběhy o petru panovy ale moc se mi líbil a doporučila bych ho všem věkovým kategoriim.

Čas publikace: 24.1.2017 01:21