Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (43)

Ostwind 2 (2015) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

vichr 2- ostwind 2 je pokračování úžasné jedničky.Mě se sice líbila víc jednička ale dvojka je také moc pěkná hlavně ta bílá klisna 33.Všem milovníkům koní doporučuji

Čas publikace: 23.1.2017 11:31

Iron Man (2008) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Pěkný dobrodružný film o vědci který vynalezne obraný oblek aby ochránil všechny lidi ve městě.Samozdřejmě se najde někdo kdo mu to chce překazit ale věřím že to dobře dopadne :)

Čas publikace: 23.1.2017 14:32

Barbie jako Princezna z Ostrova (2007) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Krásný příběh ze sekce Barbie.Tenhle se odehrává nejdříve na ostrově a poté v jednom království.Kdo miluje příběhy barbie doporučuji.

Čas publikace: 23.1.2017 14:45

Jak vycvičit draka (2010) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Příběh o klukovy jménem Škyťák který se chce stát vikingem jako jeho otec ale moc mu to nejde.Poté co sestřelí draka kterému všichni říkají noční děs.Se vikingem už stát nechce jelikož se s Bezzubkou tak jí pojmenoval spřátelí a díky ní poznává jak na draky.Všichni jsou šokovaní Škyťákovou změnou a potom co zistí proč tomu tak je.A že díky bezzubce dokážou najít dračí hnízdo.Otec jí zajme a vydá se ho hledat.Najdou ho ale málem přijdou o život kdyby nezasáhl Škyťák a jeho kamarádi a neosvobodí bezzubku.Ta pak s pomocí Škyťáka přemůže nestvůru ale při tom málem oba přijdou o život.

Čas publikace: 23.1.2017 14:54

Vichr (2013) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Film vichr nebo v německém jazyce Ostwind je překrásný film ze světa koní.Tento film se my moc líbil a rozhodně bych ho doporučila určitě všem co milují filmy o koních.

Čas publikace: 23.1.2017 11:29

Flicka 2 (2010) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

tento příběh je o krásném černém koni jménem Flicka a všem kterým se líbí koně a filmy o nich tak ho doporučuji

Čas publikace: 23.1.2017 11:33

Všechny cesty vedou domů (2008) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Je to příběh o dívce která stratila matku a s tátou si moc nerozumí.Nakonec jede k dědovy a postupem času dává do kupy.Všem mohu jen doporučit

Čas publikace: 23.1.2017 11:37

Pán prstenů: Dvě věže (2002) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Já ten film zbožňuju.Nejvíc mám ráda Aragorna.Moje máma ten film sice nesnáší ale já jo a vždy když to jen jde a mám na něj chuť zapnu si ho.

Čas publikace: 23.1.2017 14:34

Pán prstenů: Návrat krále (2003) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Film je moc pěkný ale kdo viděl že nejlepší ze scén je jak nakonci se všichni ukloní a když Aragorn vydí jak se ukloní hobiti tak jím řekne:Vy se neklaňte a poklekne před nimy sám Aragorn ke kterému se přidají všichni ostatní.Pak je ještě pěkná scéna hned potom jak se tam setká s Arven.

Čas publikace: 23.1.2017 14:37

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Pěkný první díl a moc se my líbil.Sice jak se společenstvo rozešlo potom co je napadly skřeti bylo smutné ale i tak to je pěkný film

Čas publikace: 23.1.2017 14:38

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

moc pěkný film.A je to o klukovy co se dozví že je polobůh.A že jeho otec je poseidon.Krásně propracovaný a napínavý příběh.

Čas publikace: 23.1.2017 14:41

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

druhý díl je také moc pěkný.Tady se Percy dozvídá že má bratra kyklopa.Bohužel kyklopa se tam všichni bojí a ani sám Percy není nadšeny.Ale během výpravy si na sebe zviknou a než bude konec příběhu zviknou si na něj všichni z tábora polobohů.

Čas publikace: 23.1.2017 14:43

Divoké vlny (2007) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

moc pěkné udělaný animovaný film o tučňákovy který se naučí surfovat na vlnách.Dokonce příjde málem o život při jízdě na vlně ale vše nakonec dobře dopadne.

Čas publikace: 23.1.2017 14:48

Do posledního dechu (2016) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Zpočátku my ten film připadal celkem nudný a moc mě nebavil ale naštěstí jsem ho nevypla protože potom se to zlepšilo a začalo to být trochu napínavé.Takže to byl nakonec celkem dobrý film

Čas publikace: 24.1.2017 00:59

Nebezpečný vlak (1999) - film

petraml.18 starstarstarstarstar

Super napínavý film.Sice jsem se bála když ten táta toho klučiny vypadl z jedoucího vlaku že je vlak v koncích ale on pak jednoduše přeběhl přes hory a naskočil z mostu zpět.Všem mohu jen doporučit

Čas publikace: 24.1.2017 01:01