Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (33)

Taková moderní rodinka (2009) - seriál

Petr starstarstarstarstar

Jeden z nejlepších seriálů co jsem viděl. Opravdu jsem se u tohoto seriálu dobře bavil. Starý zbohatlík co má mladou ženu, pár gejů co adoptují vietnamské dítě a rodina, která má tři děti. A všichní jsou příbuzní. Doporučuji všem co mají rádi komedie, protože Taková moderní rodinka je prostě taková moderní rodinka.

Čas publikace: 26.10.2016 09:58

Drive (2011) - film

Petr starstarstarstarstar

Film kde je poměrně dost akce, ale i tak si myslim, že je to vhodný film nejen pro muže, ale i pro ženy. Auta, rychlost, skvělý řidič prostě vše co muž potřebuje k zábavě a nechybí ani láska a obětování. Určitě doporučuji ke zhlédnutí.

Čas publikace: 31.10.2016 12:44

Buchty a klobásy (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Asi největší kravina jakou jsem v poslední době viděl. Snaží se to působit dojem, že jde o něco víc, ale bohužel já jsem to tak rozhodně neviděl. Jediné co bylo jakš takš snesitelné bylo zobrazení "muslima" a "žida". Jinak opravdu jedna velká kravina. Nepřišel jem tomu na chuť, i když některé jiné hodnocení například na csfd jsou opačného názoru.

Čas publikace: 3.11.2016 14:24

Travička zelená (2008) - film

Petr starstarstarstarstar

Klasická akční komedie se Sethem Rogenem. Pár dobrých a vtipných momentů, ale nic z čeho byste si sedli na zadek. Někdy i taková komedie pobaví, když nečekáte nic speciálního a ani nechcete nic složitého. Každopádně jsou určitě lepší komedie na filmovém plátně.

Čas publikace: 5.11.2016 18:07

Demolition (2015) - film

Petr starstarstarstarstar

Rozhodně to na mě nepůsobilo jako komedie nýbrž pouze jako drama. Každý se vyrovnává se smrtí jinak a jestliže jde o smrt někoho blízkého, v tomto případě ženy hlavního hrdiny, tak o to je to ještě více emotivnější. Demolition, když se nad tím tak zamyslím, tak možná proto, že většinu věcí ve filmu rozbije a nebo, že se rozbije jeho duše a tím, že naváže citový vztah s jinou osobou se snaží všechny ty kousíčky slepit zase dohromady.

Čas publikace: 27.11.2016 22:20

Švýcarák (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Velice zajímavý film, který si myslím je dost neobvyklý. Žádný podobný film jsem ještě neviděl, takže v tomhle ohledu dobrý dokázal překvapit. Na druhou stranu koukat skoro celý film na prdícího Herryho Pottera taky neni zrovna pecka. Každopádně 4 hvězdy si myslím, že si to zaslouží.

Čas publikace: 1.2.2017 22:28

Zúčtování (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Účetní mafiánů, který ovládá všemožná bojová i nebojová umění, ale přitom je vlastně tak trochu tárdík. Až na tuto skutečnost je to dobrý akčňák.

Čas publikace: 1.2.2017 23:26

Příchozí (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Na to jaké to má hodnocení na čsfd i na imbd bych čekal něco víc než jen mimozemšťany, kteří vypadají jako velká ruka. Pro toho kdo má rád věděcké filmy výborný, ale já přeci jenom radši trochu akce.

Čas publikace: 5.2.2017 22:54

Zootropolis: Město zvířat (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Docela dobrý krimi animák o zvířatech, která se vyvinuli a nyní jsou civilizovaní. Město Zootropolis v podstatě znázorňuje multikulti město, kde všichni žijí spolu v "harmonii". Nakonec jsme svědky intrik a hry o moc. Ostatně jako v běžném životě.

Čas publikace: 27.2.2017 22:57

Konečně doma (2015) - film

Petr starstarstarstarstar

Nic moc mě to neoslovilo. Možná je to tim, že jsem to viděl s českým dabingem. I tak musím říct, že v podstatě nic mi neuvízlo v paměti z tohoto filmu. O tom jak nějaká rasa, která vypadá dost bizarně "pořád" utíká před jinou rasou, kterou znázorňuje už pouze poslední žijící jedinec.

Čas publikace: 27.2.2017 23:02

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Velice slušný animák až na to, že se tam zpívá a oceán si dělá co chce. Zpěv nemám ve filmech moc rád, ale nepůsobilo to zase tak hrozně. Jinak samozřejmě má oblíbená postava je polobůh Maui.

Čas publikace: 4.3.2017 15:20

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Tak tohle byla docela tragédie. Super efekty, ale jinak spíše komedie. Snímek, na který jsem se dost těšil mě hodně zklamal. Chybělo mi tam více bitev mezi Batmanem a Supermanem spíše to bylo takové kočkování až na jednu scénu. Ale pak se vlastně hned spojili proti nějaký mega příšeře a to jim ještě přišla na pomoc nějaká Super ženská. Prostě pro mě docela paskvil.

Čas publikace: 4.3.2017 17:53

Tropická bouře (2008) - film

Petr starstarstarstarstar

Akční komedie, která je až tak špatná až je to vážně zábavný a dá se to sledovat. Každopádně nic složitého nečekejte. Jde v podstatě o to se jenom pobavit a nic víc. Pokud chcete jen tak vypnout a zasmát se a nad ničím nepřemýšlet, tak tento snímek je to pravé.

Čas publikace: 5.3.2017 21:55

Návštěvníci (1993) - film

Petr starstarstarstarstar

Návštěvníci řekl bych je taková klasika. Cestování časem, kdy se rytíř se svým sluhou ze středověku dostane do současnosti vytváří spoustu komediálních situací. Sice trochu starší, ale i dnes to působí velice dobře.

Čas publikace: 5.3.2017 23:42

Pokoj 1408 (2007) - film

Petr starstarstarstarstar

Spisovatel hororových povídek co vyhledává nebezpečná místa. Jednou narazí na pokoj 1408 v New Yorku v hotelu Dolphin. V tom pokoji se stalo už mnoho podivných věci, které nelze vysvětlit, ale odolá i rozmlouvání vedoucího hotelu a ten pokoj si na jednu noc pronajme. To se mu samozřejmě stane osudným. Není to horor, který by byl úplně top, ale dokáže zaujmout.

Čas publikace: 5.3.2017 23:49