Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (32)

Tajný život mazlíčků (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Filmy o mluvícíh zvířatech jsem nikdy neměl moc rád. Příběh taky jeden z těch slabších. Je to taková dobrodružná komedie pro mladší generace. Dobrý ledatak k odpočinku a když už nechcete nad ničím přemýšlet. Případně ke zhlédnutí s Vaší drahou polovičkou.

Čas publikace: 19.10.2016 13:41

Captain America: Občanská válka (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Snímek, který těží z předchozích dílů. Sice nabídne jakýsi rozdělení hrdinů a boje proti sobě, ale až na vizuální efekty a skvělý zvuk nemá v podstatě nic nového co nabídnout. Až na to, že se dozvíme jak umřeli kdysi dávno rodiče Ironmana.

Čas publikace: 18.1.2017 13:04

Deadpool (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Super akční film s velkou dávkou komedie. Konečně taky originální hrdina, který se nechová moc hrdinsky. Zvlášť povedený je tripple headshot. Hlavní hrdina má svůj smysl pro humor, který né každýmu může vyhovovat, ale mě naprosto sednul.

Čas publikace: 19.10.2016 17:36

R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) - film

Petr starstarstarstarstar

Film ve stylu Muži v černém s tím rozdílem, že vlastně monstra i ti hodní jsou mrtví. Film ubíhá docela rychle a každý kdo má rád akci ho určitě ocení. Není to úplně top ani příběh není nikterak originální, ale i tak se mi na něj dobře dívalo. Za sebe dávám tři bobky (hvězdy).

Čas publikace: 19.10.2016 21:02

Zelený sršeň (2011) - film

Petr starstarstarstarstar

Dobře jsem se bavil u téhle komedie. Dokonce i zbraň na prdy byla super. Zelený sršeň se svým přisluhovačem chtějí chránit město a moc jim to nejde. Akční komedie jak má být. Ale na hodnocení 100% to nebude.

Čas publikace: 22.10.2016 10:21

Simpsonovi (1989) - seriál

Petr starstarstarstarstar

Naprosto legendární a nekonečný seriál, který zná snad naprosto každý. Nevím jestli je třeba něco dodávat. Homer, Marge, Meggie, Bart a Liza tvoří naprosto "dokonalou" rodinu žíjící v, téměř všem známém, Springfieldu na Evergreen Terrace.

Čas publikace: 27.10.2016 13:48

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Neskutečný příběh z druhé světové války založený na pravdivých událostech. Desmond Doss co odmítá chopit se zbraně, ale přesto se stává hrdinou, který zachrání nespočet životů v bitvě o Okinawu mezi Američanama a Japoncema. Mel Gibson zde odvedl vynikající práci. “Lord, please help me get one more".

Čas publikace: 13.11.2016 19:41

Kong: Skull Island (2017) - film

Petr starstarstarstarstar

Nové zpracování King Konga jako ochránce lidí se musím říct celkem povedlo. Film se jenom hemží akčními scénami a bojem Konga s jinými monstry. Samuel L Jackson v roli pomateného plukovníka armády spojených států rozhodně nezklame.

Čas publikace: 19.3.2017 22:31

Warcraft: První střet (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Jeden z těch nejlepších fantasy filmů. Efekty na nejvyšší úrovni, což se dalo očekávat, když nad tím drží dohled Blizzard. Né všem se to může líbit, zvlášť ti, kteří nijak neznají příběh, tak to může působit trochu zmateně. Jinak je to pecka. Orcové nezklamali a nepůsobí zde ani dojmem primitvního druhu, který zná jenom boj.

Čas publikace: 20.10.2016 13:50

Pozemšťan (2007) - film

Petr starstarstarstarstar

Je to takové vyprávění, ale možná proto je to tak originální film, že jsem si ho celkem rychle oblíbil. Nečekejte žádnou akci nebo něco takového. Každý, kdo má rád filozofické tlachání a myšlenky by měl tento film znát. Originální film s nízkým rozpočtem a dá se na to dívat.

Čas publikace: 20.10.2016 21:36

Vikings (2013) - seriál

Petr starstarstarstarstar

Super seriál tak do 3. série, kde už se vám začne zdát, že se to furt opakuje. Ale tak velice chytlavý seriál. Opravdu mě bavilo sledovat nájezdy vikingů a ty nápady, jak přelstít svého nepřítele od krále Ragnara. Krev, vlastně spousty krve, se vyskytuje v podstatě v každém díle. Kdo má rád akci ze středověku, určitě se mu tenhle seriál bude líbit.

Čas publikace: 21.10.2016 19:28

Volejte Saulovi (2015) - seriál

Petr starstarstarstarstar

Supr seriál z právnického prostředí. Dva bratři McGillové jsou skoro jako protiklady. Jeden vždy důkladný a řídí se ve všech směrech podle zákonů a druhý, který se všude snaží hledat nějaké kličky a využívá i né vždy zákonných praktik. Za mě 4 hvězdy.

Čas publikace: 21.10.2016 20:44

Přátelé (1994) - seriál

Petr starstarstarstarstar

Jeden z nejpopulárnějších seriálů všech dob! Vtipy to v tomto seriálu jenom srší. Seriál o tom, že život se má brát s nadhledem. Všechny díly mě bavily.

Čas publikace: 22.10.2016 11:14

Poldův švagr (2016) - film

Petr starstarstarstarstar

Akční komedie z policejního prostředí. Není to rozhodně top film, ale na druhou stranu jako oddechovka proč ne? Mě to docela bavilo, ale asi bych si to nepustil znovu.

Čas publikace: 24.10.2016 20:56

100, The (2014) - seriál

Petr starstarstarstarstar

Řekl bych, že je to seriál spíše pro teenagery. Jinak hodně originální myšlenka. Líbí se mi, že některé postavy, o kterých jsem si myslel, že budou ti zlí se nakonec jeví jako ti hodní a naopak. Moc se mi nezdá, že hlavními postavami jsou spíše děti, ale jinak ten kdo rád sleduje Sci-fi a Fantasy by si tohle neměl nechat ujít.

Čas publikace: 26.10.2016 09:52