Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (13)

Občanský průkaz (2010) - film

limp starstarstarstarstar

Jeden z lepších českých filmů,a to že české filmy, moc nemusím,tohle je pecka..Režírované Ondřejem Trojanem dobře zahraný a obsazený.Určitě stojí za shlédnutí.Doporučuji!

Čas publikace: 5.1.2017 12:28

Deadpool (2016) - film

limp starstarstarstarstar

Dlouho jsem se na Deadpool těšil, ale k mému nemilému překvapení, nebyla to taková pecka, jakou jsem čekal.. hlášky super, o tom žádná, ale to je tak jediné, o čem ten film je. Dějově to je, takové nijaké,tématicky by to spíš měla být parodie, než dobrodružné sci-fi. Asi mi tam neseděla ta interaktivita s diváky. To že se v v každém druhém záběru Deadpool podívá do kamery a pronese něco ve stylu hej, diváci, tohle je film a vy se na něj díváte a já jsem herec a ten kdo psal tenhle scénář měl asi málo peněz, takže druhý díl nebude.. atd.. toho tam bylo na mě až moc.. ale jinak odpočinkový film, který si jistě své příznivce najde.

Čas publikace: 5.1.2017 12:39

Červený trpaslík (1988) - seriál

limp starstarstarstarstar

Znám plno lidí,kteří jsou tímto seriálem unešení,mě ale seriál Red Dwarf vůbec nenatchnul, nepřijde mi nějak extra vtipný a celkově dojem z tohoto serialu ,nemám vůbec dobrý..Každému se líbí něco jiného,ale můj názor je že je to nezábavný odpad.

Čas publikace: 5.1.2017 12:43

Tajný život mazlíčků (2016) - film

limp starstarstarstarstar

Film z mluvícími zvířaty,nestojí většinou za nic ,ale tento je jeden z těch, co se mi líbil,není tak špatný doporučuji shlédnout..Na zlepšení nálady.

Čas publikace: 5.1.2017 12:48

Ordinace v růžové zahradě (2005) - seriál

limp starstarstarstarstar

Nekonečný seriál, ve kterém se jen mění postavy, ztráta času to sledovat.Seriál pro těhotné ženy nebo osamělé osoby co fakt už neví co by dělali,tak ztrácí čas sledováním tohoto stupidního serialu.Nedoporučuji.

Čas publikace: 5.1.2017 12:55

Hobit: Bitva pěti armád (2014) - film

limp starstarstarstarstar

Můj oblíbený film,vždycky zaujme a nenudíte se u něj i když má 2 hodiny, některé scény jsou fakt vtipné..Doporučuju shlédnout..Jediné co se mi zdálo přehnané je mluvící Drak..Ale v každém případě 100% ze 100.

Čas publikace: 5.1.2017 13:00

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) - film

limp starstarstarstarstar

Film je výborný. Na začátku se to rozjede, asi hodinu se drží napínavé a rychlé tempo a ke konci to vyvrcholí. Přestože se jedná o jednoduchý děj, vtáhne vás a jste napnutí po celé 2 hodiny. Výborné herecké obsazení, efekty a kamera. Doporučuji.

Čas publikace: 5.1.2017 13:07

Probudím se včera (2012) - film

limp starstarstarstarstar

Dobře povedený film. Rád se koukám na film, který ukazuje takovou tu dobu krátce před 89. Prostě pohodovka na večer, a ještě se u toho pobavíte. DOPORUČUJI! Patří mezi ty lepší české filmy.

Čas publikace: 5.1.2017 13:12

Souboj Titánů (2010) - film

limp starstarstarstarstar

Akční fantasomagorie, která neurazila ovšem ani nenadchla. Dá se na to dívat, nenudil jsem se, bohužel je to film pouze na jedno podívání. Scénář je děravý jak cedník nebo taky můžu napsat, že je hloupý a většina hereckých výkonů není nic moc.

Čas publikace: 5.1.2017 21:01

Matrix (1999) - film

limp starstarstarstarstar

Jeden z nejlepších sci-fi filmů. Do poloviny filmu jsem celkem nechápal o co v něm vůbec jde, říkal jsem si pěkná sračka,prostě jsem byl stejně zmatený jako hlavní hrdina,ale nakonec mě film začal bavit, a jsem rád, že jsem si ho pustil.

Čas publikace: 5.1.2017 21:29

Simpsonovi (1989) - seriál

limp starstarstarstarstar

Podle mě nejlepší Americkej animovanej serial,celosvětově sledovaný,je to legenda, každý by měl znát žlutou rodinku, která zabaví celou rodinu.

Čas publikace: 5.1.2017 21:48

Ulice (2005) - seriál

limp starstarstarstarstar

Myslím si, že seriál běžící v televizi přes několik tisíc dílů není seriálem, ale pseudo životem lidí, se kterými si někteří lidé shodují své životy. Začíná to být velice trapné. Měl by být zrušen. Ztráta hodiny každý díl.

Čas publikace: 5.1.2017 21:54

Prázdniny pana Beana (2007) - film

limp starstarstarstarstar

Skvělá komedie, která má v hlavní roli krále všech komiků Mr. Beana. Tento chlapík toho sice moc nenamluví, ale to vůbec nevádí. Jeho originální pošklebky a grimasy a nejrůznějších přiblble geniálních nápadů rozhodně parádně pobaví. Samozřejmě se zde objevuje plno zmatků, jež tento chlapík zvládá taky dokonale. Problém však vidím v ostatních hercích, kteří ač se snaží, tak zaostávají, ale to je vzhledem ke genialitě Beana celkem samozřejmé.

Čas publikace: 5.1.2017 22:00