Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (96)

60 sekund (2000) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

svižný filmeček s mým oblíbeným Cagem. ten se snaží vytáhnout bratra z průšvihu a musí za něj dodat (rozumněj ukrást) objednaná auta. má to jiskru i vtip. milovníci napětí a rychlých aut si užijí :)

Čas publikace: 11.1.2017 15:30

Erin Brockovich (2000) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

když si tvrdohlavá Julie Roberts zamane, že společnost, která tráví vodu potřebuje pořádně nakopnout, tak to vezme s rozběhem. není nad paličatou ženskou, která se naštve...

Čas publikace: 11.1.2017 15:34

Pretty Woman (1990) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

návod, jak z tvrdého, přes mrtvoly jdoucího byznysmena udělat něžného muže a z laciné prostitutky princeznu Vivian. na cestě potkáte přátele, šperky, operu, milého ředitele hotelu a "svině klouzavý" :)

Čas publikace: 11.1.2017 15:39

Hříšní lidé města pražského (1968) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

skvělý kriminální seriál ze staré prahy. dýchne na vás atmosféra starých časů. s radou vacátkem a jeho kolegy projdete kouty, kam se běžně nedostanete, nakouknete do jedové chýše a seznámíte se s galerkou hlavního města. přijďte a neprohloupíte

Čas publikace: 14.1.2017 22:16

Panoptikum města pražského (1986) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

volné pokračování báječného seriálu Hříšní lidé.... pan adamíra je náhradou za zesnuvšího pana marvana (radu vacátka) jistě adekvátní. atmosféra se trochu změnila, ale výkony herců nikoli

Čas publikace: 14.1.2017 22:19

Chalupáři (1975) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

skvělý seriál o tom, jak se velkoměstský důchodce sžívá s vesnicí, kam se odstěhoval na důchod. není tu nouze o vtipné situace. duo sovák - kemr je zárukou kvality a malá vesnička nedaleko od příbrami s krásným okolím pohladí po duši

Čas publikace: 14.1.2017 22:23

Plechová kavalérie (1979) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

celkem hezký seriál z doby socialistické. tehdy skutečně jezdily kolony kombajnů, aby si jzd a družstva vypomohla při sklizních. něco je reálné, něco přitažené za vlasy, ale konec konců :) "dietlovy seriály tepaly tehdejší nešvary" :) celkem koukatelný, nenáročný seriálek z vesnického prostředí

Čas publikace: 14.1.2017 22:27

Křidýlko nebo stehýnko (1976) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

jedna z mých nejoblíbenějších komedií z kuchyně báječného Louise de Funès.Charles Duchemin je vydavatelem gastronomického průvodce a tím třímá v rukou obrovskou moc nad restauranty i hospůdkami. když do této polévky přimícháme syna, který má raději cirkus, než restaurace, pohlednou sekretářku, starého zaměstnance a padoucha, který chce ovládnout trh s gastronomií, nemůže to dopadnout jinak, než výbuchy smíchu

Čas publikace: 14.1.2017 22:33

Panna a netvor (1978) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak tuhle (já se to snad ani neodvažuji napsat pohádku), když jsem viděla prvně jako dítě, chytal mě jektáček. fakt strašidelné. pochmurná atmosféra a děsivá maska prince z toho filmu dělají tak trochu horůrek, ale super !

Čas publikace: 14.1.2017 22:37

Trhák (1981) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

skvěký juraj kukura a hanka zagorová v bláznivém muzikálu z pera pánů Svěráka a Smoljaka. navíc po taktovkou pana Podskalského? co dodat? bavte se :D

Čas publikace: 14.1.2017 22:40

Vlčí bouda (1987) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

výborný český sci-fi horor. skupinka dětí je pozvána do horské chaty. neznají se a navíc, klíč, podle něhož byly vybírány je značně záhadný. podivní vedoucí, podivná atmosféra. dostanou se vůbec zpátky domů??? pan macháček v roli hlavního vedoucího byl skvěle příšerný

Čas publikace: 14.1.2017 22:44

Piti Piti Pa (1970) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

výborná hudební komedie. choreograf a majitel dívčí taneční skupiny Evans (Louis de Funès) vládne svým svěřenkyním železnou rukou. žádní chlapi, žádné mlsání. žádné ulejvání. tanec. dřina. plná oddanost. to vše vyžaduje. ale co se stane, když se mu náhle v pokoji na zájezdu objeví dvě "cizí" děti?

Čas publikace: 14.1.2017 22:48

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Jason je velikým fanouškem Bruce Lee. Jeho otec vlastní školu bojových umění, o kterou má zájem jistá společnost a hodlá ji získat za každou cenu. Postaví tedy proti němu do ringu svého favorita (JCVD), a ten taťkovi přerazí nohu a Jasona zmlátí. Otec to vzdá a stěhují se. Jason je paličák a bere otce jako slabocha. V novém domově se snaží trénovat víc, ale nenajde pochopení ani u otce, ani u vrstevníků. Zamiluje se do sestry místního přeborníka v karate, ale na tu už si brousí zuby někdo jiný. Poté, co byl na oslavě narozenin zesměšněn, hledá útočiště u svého idolu (ten opravdu "vystoupí z hrobu" a začne Jasona po nocích učit). Nadejde den místních přeborů a má se zde účastnit 6 bojovníků. Místo vyzivatelů se však v ringu objeví starý známý Iva (JCVD) a začnou se dít věci....

Čas publikace: 26.1.2017 17:50

Karate tiger 2: Zuřící blesk (1987) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Bývalý studen Scott (Loren Avedon ) se vydává do Thajska za svou dívkou Sulin. Tam zjistí, že nejde o prosté děvče, ale dceru z velmi bohaté rodiny. Sulin je následně unesena, a únosci jejího otce vydírají. Scott to jen tak nenechá a s dávným přítelem Macem Jarvisem a pilotkou vrtulníku (Cynthia Rothrock) se vydávají na cestu, kde budou bojovat nejen s falešnými mnichy, ale i Rudými Khmery a ruskými válečnými poradci.

Čas publikace: 26.1.2017 17:57

Karate tiger 3: Pokrevní bratři (1990) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Loren Avedon je majitelem malé školy bojových umění. To jeho bratr se potatil a je tajným agentem, pracujícím za velké peníze pro vládu. Oba jsou se svým životem spokojeni a navzájem se nemusí. Jejich otec je chce opět dát dohromady a co je pro to lepší, než oslava narozenin? Sbližování nedopadne. Oba se vzdálí a v jejich nepřítomnosti je otec zavražděn dávným nepřítelem. Tady už neplatí - každý za sebe. Pokud chtějí zjistit co a jak, a otce pomstít, musí táhnout za jeden provaz.

Čas publikace: 26.1.2017 18:03