Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (96)

Lucifer (2015) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak u tohohle seriálu vždycky netrpělivě čekám na další díl. lucík je prostě štěstíčko a jeho upřímný úžas, když je zraněn, nebo mu nepodlehne vybraný objekt, je naprosto dokonalý. už aby tu byl další díl :)

Čas publikace: 20.12.2016 21:53

Černobylské deníky (2012) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

můj, celkem oblíbený horor. konec mě tedy kapku zklamal, ale jinak jsem si to fakt užívala. mě by tedy nikdo nedostal do černobylu, ani pripjati. to bych se rovnou mohla jet vykoupat do karačaje, ale dobrodruhů tohoto zrna je asi dost

Čas publikace: 20.12.2016 21:59

Nesmrtelná teta (1993) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

klasická pohádka rozum a štěstí. hezky zpracovaná se skvělými herci a jako třešinka nakonec ještě pěkná písnička. nemám co vytknout

Čas publikace: 20.12.2016 22:01

Cesta do pravěku (1955) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

krásně zpracovaná historická výprava do neznáma, nebo spíše, známa z knih :) myslím, že mít tenhle film ve své době trikové možnosti jurského parku, tak je to celosvětový trhák. ale on je i tak

Čas publikace: 20.12.2016 22:03

Někdo to rád blond (2004) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak tuhle komedii si vždycky ráda pustím. je opravdu vtipná. zejména tím, jak to ti dva absolutní šílenci dávají. byli skvělá dvojka už v děsném bijáku, a tady nezklamali

Čas publikace: 20.12.2016 22:06

Někdo to rád horké (1959) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Hudebníci Joe a Jerry se náhodou stanou svědky přestřelky mafiánských gangů v podzemních garážích a od té chvíle je jim sakra horko. Nevědí, kam se schovat, a tak se v přestrojení za děvčata přidají k dívčí kapele a vyrazí si na Floridu. Na cestě se oba zakoukají do krásné Sugar.Joe se rozhodne se jí dvořit v roli mladého milionáře, Jerryho v roli Dafne začne balit skutečný milionář. Problém nastává tehdy, když si zrovna v "jejich" hotelu dá sraz celé mafiánské podsvětí... Naprosto fantastická komedie. Jednička mezi komediemi tohoto žánru tím, jak je naivní a nevinná. Nic ji nepřekoná. Marylin, ač původně Sugar hrát nechtěla, se role zhostila naprosto dokonale a její dva partneři to jen doladili. boží, boží, boží

Čas publikace: 20.12.2016 22:09

Shrek (2001) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

kdo by nemiloval zlobra? tedy, tohohle :) dokonale zpracované postavy, skvělá hudba a vtipný příběh. prostě, palec nahoru :)

Čas publikace: 20.12.2016 22:10

Babadook, The (2014) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tenhle filmík mě mile překvapil. nejen dobře podanou atmosférou, ale i "lekačkami" a originálním závěrem. fakt dobré

Čas publikace: 20.12.2016 22:13

Hrátky s čertem (1957) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

super pohádka nejen na vánoce pro celou rodinu. i když už ji každý viděl 100x, nikdy neomrzí. hezká, vtipná. co dodat? :)

Čas publikace: 21.12.2016 21:17

Princezna ze mlejna (1994) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

hezká, vtipná pohádka zdeňka trošky potěší celou rodinu. krásné písničky a nepřekonatelná čarodějnice lucka a čertík yvetta mě vždycky dostanou (y)

Čas publikace: 21.12.2016 21:19

Osvícení (1980) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tohle je doslova koncert nepřekonatelného jacka nicholsona. ten chlap je bůh i ďábel v jednom a při jeho - johny je tady - mi ťapká mráz po zádech

Čas publikace: 21.12.2016 21:21

Andělé a démoni (2009) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

příjemný, napínavý film podle skvělé knihy skvělého autora. krimi, historie a prostor pro vlastní fantazii. doporučuji. Tom Hanks opět září.

Čas publikace: 27.12.2016 22:59

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tenhle film se mi moc líbí, pohádkový kraj, krásná krajina, skvělé efekty a špetka humoru. to mám ráda. brouzdání fantazií

Čas publikace: 27.12.2016 23:03

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

v tomhle díle už se poněkud více perou. bilbo překonává sám sebe a trpaslíci prolézající vodní latrínou prostě pobaví. hezké pokračování a šmaka jsem si zamilovala. jen šéftrpaslík mi leze krkem čím dál víc :)

Čas publikace: 27.12.2016 23:06

Anděl Páně (2005) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Anděl Petronel je nešika a přetrhdílo, který se všem jen plete pod nohy. Když však naštve i trpělivého Pánaboha, je za trest poslán na Zemi a musí najít a napravit alespoň jediného hříšníka. Do půlnoci! Šibeniční termín. On si myslí, že to bude brnkačka, ale narazí. Jako průvodce s ním putuje poťouchlý čert Uriáš a tahle dvojka je opravdu zárukou zábavy :) Krásná a velice vtipná česká pohádka. Pro pochopení fórků netřeba znát bibli. myslím, že se moc a moc povedla a těším se na pokračování. vtípky s jidášem a svatými jsou neotřelé. palec nahoru

Čas publikace: 27.12.2016 23:08