Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (74)

Mrazík (1964) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

jedním slovem - vánoce. kde jinde lze vidět haldy sněhu. poddajné dobro, zlomenou nafoukanost a nejdokonalejší babušku jagušku, než zde? ať si říká kdo chce, co chce. rusáci pohádky umí :)

Čas publikace: 20.12.2016 21:56

Cesta kolem světa za 80 dní (2004) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

celkem vtipně pojatý, rozháraný willi fog. ovšem princ schwarzeneger je naprosto dokonalý :D klidně se podívám znovu

Čas publikace: 30.12.2016 16:34

Hra o trůny (2011) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tenhle seriál mám moc ráda a těším se na každou novou řadu. sice si zde můžete dopředu házet kostkou, koho zase martin nechá fešácky odkráglovat a kolik bude v kterém tom díle čuňačinek, ale nebýt draků, je to prostě náš středověk se všemi klady a zápory své doby. doporučuji všem neupjatým milovníkům historických románů :)

Čas publikace: 20.12.2016 21:20

Hobit: Bitva pěti armád (2014) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

pěkně dělaná výpravná, dobrodružná pohádka pro celou rodinu. postavy jsou skvělé a trpaslíky si prostě nejde nezamilovat. já si to ráda pouštím, když mám trochu splín. gandalf je tak trochu zmetek.

Čas publikace: 20.12.2016 21:24

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak na tenhle film jsem se moc netěšila. ukázka mě vysloveně zklamala a říkala jsem si, že je škoda, vyhodit za něj peníz. omyl!!! super film! byla jsem unesena a nenechám si ujít pokračování. ta zvířátka chci domů!!! všechna!!! i nadrženou nosorožici, či co to je? :D

Čas publikace: 20.12.2016 21:27

Bohové Egypta (2016) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

celkem hezká pohádka s několika povedenými scénami. inak mi ten film nějak proklouzával mezi prsty. neurazil. nenadchl

Čas publikace: 20.12.2016 21:29

Mumie se vrací (2001) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

hodně povedená komedie. příjemné pokračování se skvělými herci a gagy, které neomrzí. ráda se na ni podívám kdykoli znovu

Čas publikace: 20.12.2016 21:32

Houbičky (2007) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

přijatelný hororek. v těch dnešních snůškách nesmyslů, zvaných horor, je to docela milá změna.sice dost předvídatelná, ale neurazí

Čas publikace: 20.12.2016 21:34

Vetřelec (1979) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak tenhle film (když jsem ho viděla prvně) mě dostal. fakt jsem se bála. nekecám. a dodnes si ho ráda pustím . taková moje srdcovka. na svůj věk je pořád v kondici :)

Čas publikace: 20.12.2016 21:38

Predátor (1987) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

super film. super obsazení, na svou dobu, super efekty. příběh také dost dobrý. doufám, že někdo nenatočí remake, kterým vše klasicky pohnojí

Čas publikace: 20.12.2016 21:46

Souboj Titánů (1981) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tohle je fakt hezká pohádka vhodná pro celou rodinu. opravdu vkusná, vtipná a milá. a bubo je prostě milášek :) na svou dobu je i hezky trikově řešená. u mě za jedna

Čas publikace: 20.12.2016 21:48

Souboj Titánů (2010) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak za tenhle film si někdo mohl ušetřit hodně peněz. propadák a nic jiného. bez příběhu, bez napětí. bez čehokoli. triky prostě film nevytrhnou a kde není, ani smrt nebere. prostě palec dolů :(

Čas publikace: 20.12.2016 21:50

Lucifer (2015) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak u tohohle seriálu vždycky netrpělivě čekám na další díl. lucík je prostě štěstíčko a jeho upřímný úžas, když je zraněn, nebo mu nepodlehne vybraný objekt, je naprosto dokonalý. už aby tu byl další díl :)

Čas publikace: 20.12.2016 21:53

Černobylské deníky (2012) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

můj, celkem oblíbený horor. konec mě tedy kapku zklamal, ale jinak jsem si to fakt užívala. mě by tedy nikdo nedostal do černobylu, ani pripjati. to bych se rovnou mohla jet vykoupat do karačaje, ale dobrodruhů tohoto zrna je asi dost

Čas publikace: 20.12.2016 21:59

Nesmrtelná teta (1993) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

klasická pohádka rozum a štěstí. hezky zpracovaná se skvělými herci a jako třešinka nakonec ještě pěkná písnička. nemám co vytknout

Čas publikace: 20.12.2016 22:01