Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (96)

Mrazík (1964) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

jedním slovem - vánoce. kde jinde lze vidět haldy sněhu. poddajné dobro, zlomenou nafoukanost a nejdokonalejší babušku jagušku, než zde? ať si říká kdo chce, co chce. rusáci pohádky umí :)

Čas publikace: 20.12.2016 21:56

Cesta kolem světa za 80 dní (2004) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

celkem vtipně pojatý, rozháraný willi fog. ovšem princ schwarzeneger je naprosto dokonalý :D klidně se podívám znovu

Čas publikace: 30.12.2016 16:34

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Film Guillerma del Toro o tom, že lidstvo to má pořád nahnuté a lepší to asi nebude. V Tichém oceánu se náhle otevře velmi hluboká trhlina a z ní začne na hladinu vyplouvat zlo. Jsou to gigantické příšery, které ničí vše, co jim přijde do cesty a zjevně je to baví. Lidé jim říkají Kaiju a po mnoha neúspěšných pokusech o jejich zničení se státy spojí. Dohromady dokážou vytvořit obří roboty, řízené lidskou posádkou, které nazvou Jaegery. Nějakou dobu se daří, ale Kajiu se vyvíjejí, sílí, moudří, rostou. Státy posléze program s Jaegery zavrhnou.... Bude lidstvo vyhlazeno, nebo někdo vyvine lepší ochranu před monstry z hlubin?

Čas publikace: 22.3.2017 21:25

Spectral (2016) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Akční sci-fi. Nenadchne. Neurazí. Přitom myšlenka - dobrá. Při pokusu o vytvoření nové zbraně, se nám ta srandička kapek vymkne (jak jinak?). A najednou nám tu poletují nehmotní "mrazíci". Co jsou zač? Co s nimi? Jak na ně? Na to musí přijít klasická kombinace. Vědátoři x vojáci. Mě se líbí nápad použít páté skupenství jako nepřítele. Boseho-Einsteinův kondenzát jako bubák? ORIGINÁLNÍ. Za to fakt palec nahoru.

Čas publikace: 22.3.2017 21:45

Deepwater Horizon: Moře v plamenech (2016) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Film točený podle skutečné události. V dubnu 2010 se následkem exploze potopila obrovská plovoucí vrtná plošina. Mrtví lidé, zamořené moře. To patří téměř vždy k důsledkům neopatrného využívání nerostných zdrojů. Zástupci společnosti tlačí na šéfa vrtařů Jimmiho (Kurt Russell), aby byla spuštěna těžba ropy, odklady se jim prodražují. On nejprve nesouhlasí, ale pod tíhou argumentů nakonec ustoupí. To je první krok ke zkáze.

Čas publikace: 23.3.2017 11:22

Hra o trůny (2011) - seriál

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tenhle seriál mám moc ráda a těším se na každou novou řadu. sice si zde můžete dopředu házet kostkou, koho zase martin nechá fešácky odkráglovat a kolik bude v kterém tom díle čuňačinek, ale nebýt draků, je to prostě náš středověk se všemi klady a zápory své doby. doporučuji všem neupjatým milovníkům historických románů :)

Čas publikace: 20.12.2016 21:20

Hobit: Bitva pěti armád (2014) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

pěkně dělaná výpravná, dobrodružná pohádka pro celou rodinu. postavy jsou skvělé a trpaslíky si prostě nejde nezamilovat. já si to ráda pouštím, když mám trochu splín. gandalf je tak trochu zmetek.

Čas publikace: 20.12.2016 21:24

Bohové Egypta (2016) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau) má usednout na trůn po svém otci. V den "korunovace" se objeví mezi gratulanty i jeho strýc Seth (Gerard Butler) a trůnu se zmocní. Horovi vydloubne oči a uschová je. Tím ho připraví o božskou moc a Horus nemá sílu bojovat. Na scéně se však objeví mladý zlodějíček Bek, kterému zabili dívku a on ji chce získat zpět. Podaří se mu uloupit a vrátit Horovi jedno oko, za pomoc při navrácení děvčete do života. Celkem hezká pohádka s několika povedenými scénami.Souboj s obřími kobrami stojí za to. Jinak mi ten film nějak proklouzával mezi prsty. Neurazil. nenadchl

Čas publikace: 20.12.2016 21:29

Mumie se vrací (2001) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Rick a Evelyn O´Connellyovi jsou již několik let manželé a vydávají se spolu znovu do Egypta. Mají sebou i svého osmiletého, všetečného syna Alexe, který je velice chytrý, zajímá se živě o Egypt a jeho historii a navíc je silně hyperaktivní. Zatím se "druhé straně" podaří znovu vzbudit Imhotepa. Po návratu domů se v rodinném domě setkávají s nevítanou partičkou lumpů, kteří chtějí získat náramek krále Škorpiona. Ten Evy objevila v hrobce. Ovšem - shodou náhod - se právě nachází na ruce Alexe a jaksi nejde sundat... Mumie. Hrozba zkázy světa. Pouštní ochránci dobra... jak jinak? Hodně povedená komedie. Příjemné pokračování se skvělými herci a gagy, které neomrzí. ráda se na ni podívám kdykoli znovu.

Čas publikace: 20.12.2016 21:32

Houbičky (2007) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

přijatelný hororek. v těch dnešních snůškách nesmyslů, zvaných horor, je to docela milá změna.sice dost předvídatelná, ale neurazí

Čas publikace: 20.12.2016 21:34

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Newt Scamander, zdánlivě obyčejný a nezajímavý mladík, přichází do New Yorku. Ve svém záhadném kufříku, však ukrývá obrovskou sbírku vzácných magických zvířat, která nasbíral na svých výpravách kolem světa. Průšvih na sebe nenechá dlouho čekat. Kufřík si totiž nešťastnou náhodou zamnění s někým jiným a ten někdo to FAKT nemá šanci zvládnout. Newt musí najít kufřík se zbývajícími tvory, dohledat ty, kterým se podařilo vzít dráhu a ještě se "poprat" s ministerstvem. A opravdu vtipný je hamižný hrabáček, který si do svého vaku nacpe vše lesklé.. Tak na tenhle film jsem se moc netěšila. ukázka mě vysloveně zklamala a říkala jsem si, že je škoda, vyhodit za něj peníz. Omyl!!! Super film! Byla jsem unesena a nenechám si ujít pokračování. ta zvířátka chci domů!!! všechna!!! i nadrženou nosorožici, či co to je? :D

Čas publikace: 20.12.2016 21:27

Vetřelec (1979) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak tenhle film (když jsem ho viděla prvně) mě dostal. fakt jsem se bála. nekecám. a dodnes si ho ráda pustím . taková moje srdcovka. na svůj věk je pořád v kondici :)

Čas publikace: 20.12.2016 21:38

Predátor (1987) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

super film. super obsazení, na svou dobu, super efekty. příběh také dost dobrý. doufám, že někdo nenatočí remake, kterým vše klasicky pohnojí. Skupina speciálně vycvičených vojáků je povolána do jihoamerického pralesa, aby našla důležitého ministra, který se jaksi "zaběhl". Je podezření, že si ho vypůjčili povstalci. V pralese však nenajdou kýženého pána, ale partu starých známých, které kdosi stáhl z kůže a pověsil hlavou dolů. Pravá legrace začíná tehdy, když ten někdo (nebo něco?) začne lovit členy tohoto komanda...

Čas publikace: 20.12.2016 21:46

Souboj Titánů (1981) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

Když si nejvyšší bůh rád zašpásuje s pozemšťankou, neznaje přípravků antikoncepčních, bývá to problém. Jednak se to nelíbí manželce a ani tchán z toho, v tomto případě, není odvařený. Tak nám krásnou Danaé i s malým Perseem šoupnou v truhle do moře a... děj se vůle boží. A ta se děla. Perseus vyrostl a zamiloval se do krásné princezny. Zbývá maličkost. Vyřešit hádanku, kterou zadá zrůdný Kalibos. A to ještě není všem dnům, ani téhle pohádce, konec. Princeznu prokleje Kalibova uražená matička a chce princeznu Andromedu nechat na hraní přerostlému Krakenovi. Tohle je fakt hezká pohádka, vhodná pro celou rodinu. opravdu vkusná, vtipná a milá. a bubo (kovová sovička) je prostě milášek :) na svou dobu je i hezky trikově řešená. u mě za jedna

Čas publikace: 20.12.2016 21:48

Souboj Titánů (2010) - film

ilonka.lepicova starstarstarstarstar

tak za tenhle film si někdo mohl ušetřit hodně peněz. propadák a nic jiného. bez příběhu, bez napětí. bez čehokoli. triky prostě film nevytrhnou a kde není, ani smrt nebere. prostě palec dolů :(

Čas publikace: 20.12.2016 21:50