Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (49)

Mechanik zabiják: Vzkříšení (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Průměrný akční film se Stathamem. Jednoduchá zápletka má jednoduché řešení - nemsrtelný týpek uhýbající kulkám je řešení asi pro každou zápletkou (nejen jednoduchou). Film ale nenudí, akce je dost, takže proč ne.

Čas publikace: 19.10.2016 19:59

Jurský svět (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Jurský svět se mi líbil, je to slušná akční podívaná, člověk se nenudí, pořád se něco děje. I když nejde o nic originálního a děj je celkem předvídatelný, tak film baví. Pokud se vám líbily předchozí Jurské parky, pak nevidím důvod, proč by se vám nelíbil i Jurský svět. Za sebe doporučuju.

Čas publikace: 20.10.2016 09:30

Deadpool (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Konečně film se superhrdinou, který si nehraje na bezchybného klaďase a nebere všechno tak vážně jako Kapitán Nuda (Amerika). Dobrý mix akce a humoru. Deadpool je sympaťák, s ničím se nepáře a umí si udělat legraci sám ze sebe.

Čas publikace: 20.10.2016 09:38

Star Wars: Síla se probouzí (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Film, na který všichni fanoušci Star Wars čekali jako jablíčkáři na nový iPhone. Film jsem viděl v kině a odcházel jsem spokojený tak napůl. Je to prostě Star Wars, takže nechybí skvělé efekty, světelné meče, charakteristický zvuk laserových zbraní a další typické znaky. To všechno funguje parádně a užil jsem si to. Jen ten příběh...bohužel moc vlastních nápadů tvůrci nedodali, a tak jen opakují to, co už jsme několikrát viděli v předchozích dílech celé série. Film prostě beru jako takový "remake" původních starých Hvězdných válek v novém kabátku se všemi vymoženostmi dnešní kinematografie.

Čas publikace: 20.10.2016 09:46

Zootropolis: Město zvířat (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Zootopia je podle mě trochu nadhodnocená. Mně osobně se to až tak moc nelíbilo. Je to roztomilé, pěkně zpracované, příběh je taková klasika, to všechno funguje dobře. Celkově mi to ale přišlo trochu nudné, čekal bych více vtipných scén. Třeba takové "V hlavě" mi přišlo mnohem vtipnější a obecně zábavnější. Neříkám, že je Zootpia špatný film, určitě stojí za to si ho pustit jen tak z nudy nebo s dětma po nedělním obědě.

Čas publikace: 20.10.2016 09:51

Mike i Dave sháněj holku (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Za mě lehce nadprůměrná komedie se spoustou vtipných scén a hlášek. Osobně tyhle blázniviny docela můžu. Je to ideální komedie, kterou si večer pustíte s partnerkou a jen tak relaxujete po náročném dni.

Čas publikace: 20.10.2016 10:12

Blended (2014) - film

Snyll starstarstarstarstar

Příjemná romantická komedie s dostatkem vtipných scén. Sandlera mám celkem rád, takže mi tento styl sedí. Je to jedna z těch komedií, kterou si jednou za čas rád znovu pustím. Určitě můžu doporučit i chlapům, není to klasická romantická nuda :)

Čas publikace: 20.10.2016 10:17

Matky na tahu (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Na film jsem se docela těšil, podle traileru a hodnocení na csfd to vypadalo na slušnou komedii. Bohužel však všechny alespoň trochu vtipné scény se vešly už do traileru a film nenabídl nic moc jiného. Pro mě zklamání, bohužel.

Čas publikace: 24.10.2016 13:14

Marley a já (2008) - film

Snyll starstarstarstarstar

Docela příjemný film, ač nemám tyhle zvířecí "dojáčky" moc rád. Je tam i poměrně dost vtipných momentů a celkově film působí pohodově. Můžu doporučit pro zhlédnutí o víkendu odpoledne s dětma nebo jen tak na večer k odpočinku.

Čas publikace: 24.10.2016 13:16

Teorie velkého třesku (2007) - seriál

Snyll starstarstarstarstar

Dnes už kultovní seriál z prostředí tzv. "nerdů" - tedy nadšenců do moderních technologií, komiksů atd. Tento sitcom si užije snad každý, protože je nabitý vtipnými hláškami. Téměř každý díl má vysokou kvalitu a opravdu se u něj zasmějete. Díly mají 20 minut, takže je to super seriál například jen tak ke svačině nebo večer do postele před spaním.

Čas publikace: 24.10.2016 13:25

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Nový film ze světa Harryho Pottera využívá příjemné potterovské atmosféry. Možná je trochu škoda, že se děj odehrává v New Yorku a ne v Londýně. Film na mě působil sympaticky a často ukázal i povedený humor. Určitě můžu doporučit i pro diváky, kteří nejsou zrovna skalními fanoušky Harryho Pottera, pro fanoušky je to samozřejmě povinnost :)

Čas publikace: 21.11.2016 13:38

Poldův švagr (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Přišlo mi to o dost horší než jednička (která se jmenovala Jízda švárů - nechápu, kdo ty názvy překládá). Vtipných scén ubylo a zápletka je také poměrně nezajímavá. Určitě jsou mnohem lepší akční komedie v podobném duchu.

Čas publikace: 21.11.2016 13:40

Můj kamarád drak (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Poměrně příjemný film o malém klukovi, který 6 let žije v hlubokém lese, kde ho celou dobu chrání zelený drak Eliot. Pěkná fantasy pohádka, která se bude líbit jak dětem tak i dospělým. Můžu doporučit.

Čas publikace: 29.11.2016 10:15

Inferno (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Podle mě nejslabší film s Robertem Langdonem. Zdaleka ne tak dobré jako šifra nebo andělé. Celkově na mě film působil trochu nudně, bez napětí a bez pocitu nutnosti dozvědět se, jak se záhada vyřeší. Pro fanoušky žánru asi stojí za zhlédnutí, ale obecně za sebe nemůžu film doporučit.

Čas publikace: 12.1.2017 20:05

Zúčtování (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Zajímavý, víceméně akční film o aspergerovi, který žije život plný dobrodružství jako účetní. Pro mě nadprůměrný film, který si užijí jak fanoušci akce, tak hlubšího příběhu. Můžu doporučit.

Čas publikace: 12.1.2017 20:16