Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (49)

Stranger Things (2016) - seriál

Snyll starstarstarstarstar

Skvělý mysteriózně-hororový seriál. Ačkoli hlavní role připadají dětem, není seriál zrovna moc pro děti. Každá scéna je nabitá charakteristickou atmosférou, ani chvilku vám nebude připadat, že se nudíte. Tím, že je celý příběh napěchován do 8 epizod, tak není prostor pro zbytečné scény. Seriál můžu doporučit v podstatě komukoliv.

Čas publikace: 20.10.2016 14:59

Riddick (2013) - film

Snyll starstarstarstarstar

Podle mě asi nejslabší film o Riddickovi. Není to špatné, snaží se o návrat k prvnímu filmu, ale na mě to nepůsobilo tou správnou atmosférou. Nechápejte mě ale špatně, jako akční film se určitě řadí do slušného průměru, Riddick je pořád drsňák. Možná mi jen tolik nevyhovovaly ty stvůrky, které představovaly hlavního nepřítele Riddicka. Jako "závěr" "trilogie" ale nakonec proč ne.

Čas publikace: 18.1.2017 08:37

Černočerná tma (2000) - film

Snyll starstarstarstarstar

Super atmosféra tohoto temného akčňáku s Vinem Dieselem v hlavní roli skvěle započne Riddickovo dobrodružství. Rozhodně nejlepší film s drsným Riddickem. Můžu vřele doporučit každému, kdo byť jen trochu fandí akčním scifi filmům.

Čas publikace: 18.1.2017 08:40

96 hodin (2008) - film

Snyll starstarstarstarstar

Velmi dobře zpracovaný film o únosu dcery bývalého superelitního týpka. Celkem klišé zápletka, ale v tomto provedení se nudit určitě nebudete. Liam Neeson a jeho Nissan vám naservírují pořádnou porci zábavy v podobě napětí a svižné akce.

Čas publikace: 18.1.2017 09:01

Bláznivá, zatracená láska (2011) - film

Snyll starstarstarstarstar

Velmi dobrá romantická komedie se spoustou vtipných momentů a skvělým finále. Pokud vám přítelkyně řekne, že se večer chce dívat na nějakou tu romantiku, nevěšte hned hlavu a pohotově doporučte tento film. Nebudete se nudit ani vy, ani přítelkyně, oba tam najdete to své.

Čas publikace: 18.1.2017 09:06

Underworld: Krvavé války (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Klasický Underworld, nic moc nového. Film je taková akční jednohubka, u které nemusíte moc přemýšlet a jen sledujete řežbu mezi lykanty a upíry. Když se večer nudíte a nevíte, co si pustit, tak je nový Underworld docela dobrá volba.

Čas publikace: 14.2.2017 07:09

Padesát odstínů temnoty (2017) - film

Snyll starstarstarstarstar

Stejná ptákovina jako první díl (teda žádnej pták ve filmu vidět neni, to jen pro upřesnění :D). Příběh ubohý, romantika tak možná s uvozovkama, erotika nudná až žádná. Prostě takový plytký film o ničem.

Čas publikace: 28.2.2017 08:29

Interstellar (2014) - film

Snyll starstarstarstarstar

Film je trochu složitější na pochopení, závěr maličko zmatený a možná až zbytečně komplikovaný. Celkově na mě ale Interstellar působil dobře, mám rád tohle cestování vesmírem a námět relativity času, černé díry apod. Pokud jste na tom stejně jako já, tak by film rozhodně neměl zůstat mimo vaši pozornost.

Čas publikace: 19.10.2016 12:40

X-Men: Apokalypsa (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Prostě další X-men, nic nového pod sluncem. Přišlo mi to trochu horší než předchozí díl, ale koukat se na to dalo. Jak je u X-menů zvykem, tvůrci trochu zmatkují s jednotlivými hrdiny, ale co se dá dělat. Pokud máte tento žánr rádi, pak je pro vás série X-men povinností, tento film nevyjímaje.

Čas publikace: 19.10.2016 19:18

Dívka ve vlaku (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Celkem příjemný film s trochou napětí. I když mi hlavní hrdinka nebyla vůbec sympatická (vzhledem i chováním), tak výsledný dojem není špatný. Závěr není možná až tak překvapivý, jak bych u podobného filmu očekával. Byli jsme na tom s manželkou v kině a té se to líbilo víc než mně, takže možná film ocení více ženské publikum.

Čas publikace: 19.10.2016 19:23

Než jsem tě poznala (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Toto je přesně ten typ příběhu, které většina lidí hodnotí extrémně kladně, i kdyby tam hráli opice a bylo to celé točené na mobil. Je to prostě vynucený doják, který rozbrečí i toho nejdrsnějšího bručouna. Já osobně takové filmy vůbec nemusím, tyhle "silné" příběhy, kam prostě picnou postiženého týpka, který bych chtěl lyžovat, skákat, jezdit na motorce a nevím co všechno, ale bohužel mu auto nebo co rozsekalo páteř, takže se teď nemůže hnout. Samozřejmě se do něj zamiluje krásná mladá (naprosto zdravá) ženská a snaží se ho zbavit depresí a celkově spasit. Aspoň, že to Emilii Clarke sluší stejně jako v Game of Thrones.

Čas publikace: 19.10.2016 19:31

Centrální inteligence (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Harta i Johnsona mám celkem rád, navíc tihle dva spolu ve filmu, to je zaručený recept na spoustu zábavných situací. Podle mě skvělá akční komedie na večer pro zkouknutí s drahou polovičkou, nebo jen tak když se nudíte přes den. Určitě můžu doporučit :)

Čas publikace: 19.10.2016 19:34

Sousedi (2014) - film

Snyll starstarstarstarstar

Sousedi je taková průměrná komedie, která neurazí ani nenadchne. Občas se zasmějete, nijak se nudit nebudete, když je dlouhý večer, tak proč ne.

Čas publikace: 19.10.2016 19:40

Rychle a zběsile 7 (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Další z řady Rychle a zběsile kvalitně navazuje na předchozí díly. Snad ještě více akce, nabušený Johnson, rychlá auta, pěkné baby, vysoký rozpočet a máte super akční film, který patří rozhodně k tomu nejlepšímu. Mně osobně se celá série moc líbí a rád si všechny filmy po nějaké době pustím znovu. Nevadí mi ani to, že hlavní hrdinové často totálně odporují fyzikálním zákonům (létající auta, nesmrtelní lidé apod.). TIP: určitě se vyplatí jít na film (nebo další pokračování) do kina, nebo si jinak zajistit kvalitní projekci, ty akční scény a auta stojí za to.

Čas publikace: 19.10.2016 19:46

Mimoni (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

No nevim, pro mě film dost o ničem. Nic se tam neděje, malí žlutý pitomci ani nemluví, vydávají jen dost trapný zvuky (asi jako když se kuře snaží mluvit anglicky a někdo ho při tom drtí ve svěráku). Despicable Me je o několik tříd výš. Vtipných scén jako šafránu, za mě NE.

Čas publikace: 19.10.2016 19:56