Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (49)

V hlavě (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

"V hlavě" se mi líbilo moc. Jednotlivé emoce jsou trefně vyobrazené a film skvěle ukazuje procesy v hlavě v různých životních situacích. Věřím, že se film bude líbít jak dospělým (těm asi především), tak i dětem. Spousta vtipných scén - podle mě jde o jeden z nejvtipnějších animáků vůbec.

Čas publikace: 20.10.2016 10:22

Červený trpaslík (1988) - seriál

Snyll starstarstarstarstar

Legendární sitcom, ze kterého pochází spousta kultovních hlášek typu "křemíkové nebe". Vždycky se k trpaslíkovi rád vracím. I přes to, že jde už o starší seriál, nemusíte se vůbec bát, efekty už tehdy byly dělané tak, aby působily spíše vtipně než esteticky. Dobré na seriálu také je, že humor je rozdělen na jednodušší i více inteligentní, takže si v Červeném trpaslíkovi každý najde dostatek vtipných scén. Můžu doporučit v podstatě každému, trpaslík je skvělá oddechovka na pohodové odpoledne nebo jen tak k jídlu.

Čas publikace: 19.10.2016 11:14

Jízda švárů (2014) - film

Snyll starstarstarstarstar

Pohodová akční komedie na večer, když chcete jen tak vypnout a bavit se. Kevin Hart a Ice Cube tvoří klasickou dvojici protikladů, která vyvolává sama o sobě dostatek vtipných situací. Jednoduchá zápletka není překážkou dobré zábavě. Na film se nedívejte, pokud máte zrovna chuť na úžasné psychologické drama a podobné chujoviny. Pro vydechnutí po náročném dni v práci je ale film ideální.

Čas publikace: 19.10.2016 11:24

Správní chlapi (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Solidní akční komedie, kde se pořád něco děje. Nudit se nebudete, ale vtipných scén mohlo být o něco více. Ty, které tam jsou ale stojí za to. Děj pěkně odsýpá, dokonce mi přišel o něco promyšlenější než u většiny akčních komedií. Film za sebe můžu doporučit. Věřím, že i parta kamarádů se u něj dobře pobaví, je to takový ten univerzální film, který něčím pobaví snad každého.

Čas publikace: 19.10.2016 11:31

Divoká dvojka (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Celkem vtipná akční komedie, která se bude líbit i přítelkyní/manželce, ale ani chlap nebude ochuzen o slušnou zábavu. Je tam pár dobrých scén, jako celek film nepůsobí špatně. Jsou samozřejmě i lepší akční komedie, ale pokud už jste jich většinu viděli a nechcete strávit hodiny vybíráním filmu, pak s Divokou dvojkou neuděláte chybu.

Čas publikace: 19.10.2016 11:44

Padesát odstínů šedi (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Čekáte žhavou podívanou plnou drsného sexu? Tak si tento film vůbec nepouštějte. Padesát odstínů šedi nabízí stejně žhavou atmosféru jako předčítání oblíbených pasáží bible na srazu církevního spolku. Možná je to tím, že jsem chlap, ale tento film jde úplně mimo mě. Manželce se to líbilo, i když se tomu těžko věří. Je to taková nesmyslná pohádka plná naprosto nudných keců. Pokud jste četli knížku (já ne), tak se vám to asi aspoň trochu líbit bude, ale jinak jsem nenašel žádný důvod, proč film vidět (kromě toho, že vám vaše drahá polovička oznámí, že si ho pustíte).

Čas publikace: 19.10.2016 11:57

Expendables: Postradatelní (2010) - film

Snyll starstarstarstarstar

Pro mě jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Skvělý návrat ke kořenům tohoto žánru. Plejáda těch největších hrdinů akčních filmů za posledních 30 let vám předvede, že je možné i v dnešní době natočit pořádný nářez. Konečně film plný parádní akce a ne otravných keců a pokusů o spletitý příběh o ztracených identitách, vládních konspiracích a podobných hovadinách. Za mě nejlepší akční film za dlouhou dobu.

Čas publikace: 19.10.2016 12:05

Lovci duchů (2005) - seriál

Snyll starstarstarstarstar

Můj dlouhodobě oblíbený seriál, který si drží i ve dvanácté sezóně svoji kvalitu. I když jsou už hlavní zápletky někdy trochu absurdní, sympatická hlavní dvojice a skvělá hudba nutí k dalšímu sledování. Jedná se o jeden z nejlepších seriálů ve svém žánru. Můžu doporučit každému, kdo hledá "ten svůj" seriál pro dlouhodobé sledování. Nebudete možná napjatě čekat na každý další díl, ale i tak si ho vždycky s radostí pustíte a ponoříte se do světa plného démonů, duchů, bohů, andělů, monster a dalších nadpřirozených bytostí.

Čas publikace: 19.10.2016 12:13

Sebevražedný oddíl (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

V pohodě akční film plný superhrdinů. Nejsem velký znalec komiksů, takže se přiznám, že jsem většinu hrdinů vůbec neznal (pokud vůbec jsou všichni z DC komiksů :)). Každopádně jsou to sympaťáci, hlavně Deadshot (Will Smith) a Harley Quinn (Margot Robbie). Akční scény se povedly a určitě se u filmu nudit nebudete. Aby taky jo, když za něj tvůrci utratili 175 miliónů dolarů :).

Čas publikace: 19.10.2016 12:32

Captain America: Občanská válka (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Další Avengers, další bitky superhrdinů s padouchama, tentokrát se ale mlátí i navzájem mezi sebou (ale jen tak trochu, aby se neřeklo). Řekl bych, že film je kvalitou a nabízenou zábavou velmi podobný předchozím Avengerům a Kapitánům Amerika. Není to špatný film, to ne, jen prostě tak nějak opět to samé, co obvykle :)

Čas publikace: 19.10.2016 12:35

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Jako jó, neni to špatný, ale že by to byla až taková pecka, jak říká většina lidí, to mi zase nepřijde. Slovo "šílený" v názvu celý film dobře vystihuje, ale šílení mi spíš přijdou všichni kromě Maxe, ten je ze všech postav asi nejnormálnější, resp. o něm film vůbec není a kdyby tam nebyl, tak by se vůbec nic nestalo. Ve filmu je několik super scén (zběsilá jízda pouští, kytarista zavěšený na lanech...), celkově působí ale trochu zmateně a netradičně.

Čas publikace: 19.10.2016 12:45

Nerve: Hra o život (2016) - film

Snyll starstarstarstarstar

Svižný film, který ani chvilku nenudí, neustále se něco děje. Mně se to líbilo. Je to taková akční jednohubka se zajímavým námětem. Klidně si dokážu představit, že by se něco takového dělo i ve skutečnosti (stačí se podívat, jak lidi blázní kolem Pokemon GO).

Čas publikace: 19.10.2016 12:56

Terminator Genisys (2015) - film

Snyll starstarstarstarstar

Pro mě jeden z nejlepších Terminátorů, Arnie is back (jak často sliboval) a i když už má nejlepší za sebou, ve filmu to na něm není vůbec znát a válí to jako za mlada. Skvělá akce a několik epických momentů, které mám ve filmech nejradši. Děj filmu se mi zdál super, ať si kdo chce říká, co chce. Navíc starouš má po boku sympatickou Daenerys (Emilia Clarke). Pokud máte rádi akční filmy nebo Terminátora obecně, tak film na 100% můžu doporučit.

Čas publikace: 20.10.2016 09:58

Matrix (1999) - film

Snyll starstarstarstarstar

Má vůbec cenu ještě něco psát k Matrixu? Jedná se o kultovní sci-fi se skvělým námětem a ještě lepší akcí. Typické matrixové zpomalovací scény už byly milionkrát kopírovány. Matrix je jeden z těch filmů, který když jste neviděli, tak nepochopíte spousty narážek v dalších filmech, seriálech i v reálném životě. Pokud jste alespoň vzdáleně fanouškem žánru, tak je pro vás Matrix naprostou povinností...a pro ostatní vlastně taky.

Čas publikace: 20.10.2016 10:06

Stranger Things (2016) - seriál

Snyll starstarstarstarstar

Skvělý mysteriózně-hororový seriál. Ačkoli hlavní role připadají dětem, není seriál zrovna moc pro děti. Každá scéna je nabitá charakteristickou atmosférou, ani chvilku vám nebude připadat, že se nudíte. Tím, že je celý příběh napěchován do 8 epizod, tak není prostor pro zbytečné scény. Seriál můžu doporučit v podstatě komukoliv.

Čas publikace: 20.10.2016 14:59