Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (11)

Agentura Jasno (2006) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Podla mňa je to celkom dobrý seriál,vynikajúca oddychovka pri ktorej sa dá aj zasmiať a je to kriminálka ktoré mám rád.Je to o dvoch kamarátoch ktorí fušujú kriminalistom do roboty,ale vždy sa im podarí vyriešiť aj ten najvážnejší prípad.Svojou intuíciou a rozumom vtipne vypátrajú páchatelov.Zatial som videl šesť sérii,na Dajto boli aj siedma a ôsma séria no tie nemôžem hodnotiť pretože som ich nevidel ale určite sú aj tie také dobre ako tých šesť. Toto jmeno je registrované ale na mňa ved som sa registroval na toto jmeno tak neviem kde je chyba či si robíte zo mna dobry den alebo tam máte bordel?

Čas publikace: 22.5.2017 19:54

Un passo dal cielo (2011) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Vynikajúci serial v ktorom Terence Hill vystupuje ako šéf lesnej stráže .Je tam krásna príroda a výkony hercov sú úžasné.fakticky tomu dávam plný počet a len doporučujem.

Čas publikace: 22.5.2017 20:09

V mene zákona (2009) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

kriminalny serial zo slovenska,ktorý čerpá námety zo skutočných udalostí.Tento serial má 75častí v ktorých tri partie kriminalistou jednotlivo vyšetrujú tieto prípady.skvelé obsadenie,výkony ako aj dialogy kriminalistou s patričnou dávkou humoru.

Čas publikace: 23.5.2017 12:55

Spravedlnost (2006) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

tento serial ma nijako nenadchol ,vražda ktorú údajne spáchala dcéra vyšetrovatela.Vyšetrovatel Ondrej Vetchý sa snaží mariť vyšetrovanie .No na mňa dobrý dojem neurobil,je to moc rozťahané a pritom by z toho mohol byť jeden celovečerný film.

Čas publikace: 24.5.2017 12:00

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (2010) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

serial sa odohráva v Bostone a na slovensku sa vysiela ako Bostonské vraždy.Detektívka Jane Rizzoli a súdna lekárka Maura Isles spolu s kolegami riešia prípady.Nechýbajú tu ani vtipné dialogy.Skvelé predstavitelky hlavných postáv len spestrujú celý tento serial.

Čas publikace: 24.5.2017 12:46

Pět mrtvých psů (2016) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Húževnatá policajtka Klára Melíšková je prevelená do dediny kde "Vládne velký podnikatel"ktorý obchoduje s exotickými zvieratmi ,usporadúva nelegálne psie zápasy.Neprajníci mu psov dajú otráviť.Velký šéf si myslý že uhynuli na nejaký výrus.Dá ich odpratať.Na políciu príde muž a oznámi "5mrtvých psov"prípad si vyberie práve prevelená policajtka. Vmeste zo zoo zmiznú 3 medvede, policajti majú vela roboty.Navštívi ich Klára zo svojim prípadom,no nemajú na ňu čas.Klára im medvede nájde ale pritom príde skoro o život .Pomôže jej bývalý policajt.Nakoniec zistia že obidva prípady do seba zapadajú.Lotri sú za mrežami amy môžeme ísť makať.

Čas publikace: 24.5.2017 14:09

Mechanik zabiják (2011) - film

lukas36121 starstarstarstarstar

tak to je trochu prestrelené ako Jason Statham všetkých pobije a predvída čo urobia jeho nepriatelia.Inak ako dá sa na to pozrieť ale len raz dávam tomu tak 75 bodov.

Čas publikace: 2.6.2017 12:12

Poslední skaut (1991) - film

lukas36121 starstarstarstarstar

Výborná oddychovka plná vtipných poznámok a dialógov.Bruce Willis ako policajt ktorému kamarát chodí za ženou,on to rieši s klidom angličana.Dostane od neho prácu na ochranu Hale Bery.Idú po nej zlý chlapci.Bruce spolu s Damon Wayansom sa snažia zabrániť najhoršiemu,no nepodarí sa im to a sami budú vystavený hrozbe smrti.S nadhladom to zvládnu Bruce si nakoniec zatancuje a zmieri sa zo ženou.

Čas publikace: 2.6.2017 12:31

Sin City - město hříchu (2005) - film

lukas36121 starstarstarstarstar

Je to síce akčný triler ,ale žiadna akcia tam nebola.navyše v dnešnej dobe by môhli trochu viac farbiť.Ved ten film vyzerá ako z roku 2.

Čas publikace: 7.6.2017 13:47

Ray Donovan (2013) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Videl som asi štyri časti,ale tento seriál ma veľmi nenadchol.Neviem či som nepochopil postavu Donovana ale je to policajt alebo mafián že sa ho každý bojí.

Čas publikace: 15.6.2017 12:23

Klan létajících dýk (2004) - film

lukas36121 starstarstarstarstar

posledné minúty tohoto filmu, ak ste si to všimli,boli také že :začnú sa dvaja biť ešte na jeseň a bijú sa až do zimi ked už bol napadnutý sneh a ešte stále padal a vyzeralo to ako v najväčšiej fujavici vtom sa mia preberie a zastavý ích súboj.No je to márne lebo Mia zomiera v náručí toho koho lúbila a on zomiera s ňou.

Čas publikace: 6.10.2018 20:02

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client1/web51/tmp) in Unknown on line 0