Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (14)

Chalupáři (1975) - seriál

Gaja24 starstarstarstarstar

Báječný seriál, u kterého si odpočinete a vypnete - vyčistíte si hlavu. Skvělé herecké výkony - prostě bomba.

Čas publikace: 19.4.2017 12:56

Hříšní lidé města pražského (1968) - seriál

Gaja24 starstarstarstarstar

Tento seriál mám velmi ráda, má úžasné obsazení i obsah (povídky J. Marka) jsou báječnou výpovědí o lidech žijících v předválečné Praze. Moc se mi líbí.

Čas publikace: 19.4.2017 12:49

Tajemství hradu v Karpatech (1981) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

Úsměvný film, báječné herecké výkony - pan Kopecký, Dočolomanský, Hartl, Brodský, Hrušinský atd. - na pošmourné sobotní odpoledné s celou rodinou.

Čas publikace: 19.4.2017 12:54

Copak je to za vojáka... (1988) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

Fajn odpočinkový film s dobrým obsazením a tím správným českým humorem. Tyto filmy začínají v dnešní době chybět.

Čas publikace: 19.4.2017 13:10

Pamatuj si své jméno! (1974) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

Tento film jsem viděla někdy před 30 léty a dodnes mám takové svírání okolo žaludku - v té době jsem měla maličného syna (pár měsíců) a ještě dlouho potom jsem se budila se strachem, jaké to musí být hrozné když o dítě přijdeš. V té době jsme viděli plno válečných filmů, ale tento zanechal nesmazatelnou stopu ještě po létech.

Čas publikace: 19.4.2017 13:01

Osvobození Prahy (1978) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

Tento film zůstává v paměti, protože se točil v době, když se stavělo metro A a na Klárově byly buňky Metrostavu schované velkými zástěnami, na kterých byly namalované smuteční vrby a park. Film se mi jinak líbil, podle vyprávění mého otce, byl ve spoustě věcí věrný skutečné době.

Čas publikace: 19.4.2017 13:05

Malá čarodějnice (1984) - seriál

Gaja24 starstarstarstarstar

Tato pohádka je velmi povedená - jako dítě jsem milovala tuto knihu a četla jsem jí pořád dokola - má krásnou ilustraci a hlas paní Bohdalové dal pohádce šťávu. Je to super dílko.

Čas publikace: 19.4.2017 13:08

Rio Bravo (1959) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

V tomto westernu John Wayne a Dean Martin hrají role šerifa a jeho zástupce, léčícího se z alkoholismu. V okolí jim pomáhá pouze několik lidí, ale přesto se neleknou po zuby ozbrojených pistolníků. Film je dokreslen krásnými písněmi, které Dean Martin a ostatní zpívají. Klasika jak má být.

Čas publikace: 19.4.2017 13:18

El Dorado (1967) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

Do městečka El Dorado, kde je šerifem J. P. Harra, přijíždí muž jménem Thorton. Dostal nabídku, aby spolupracoval s jistým Bartem Jasonem. Děj tohoto westernu není složitý, protože westerny mívají jednoduchou zápletku prakticky pokaždé, ale zárukou kvality je John Wayne, Robert Mitchum,ale také režisér Howard Hawks. Krásný western, který můžu každému doporučit.

Čas publikace: 19.4.2017 13:24

Vinnetou (1963) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

Tento film patří do pohádek pro dospělé, ale i děti. Moje generace na filmech o Vinnetouovi vyrůstala a myslím si, že dnešní generaci dětí by neměl chybět kladný hrdina, který se netopí v litrech krve a nekope své protivníky do hlavy. Krásná předloha Karla Maye, úžasná hudba Martina Böttchera, která film dokresluje a kouzelná kombinace.

Čas publikace: 19.4.2017 13:29

Člověk obojživelník (1962) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

Tento film mám spojený s návštěvou kina jako dítě ve škole. Chodili jse na něj pravidelně každý rok střídavě s filmem Příběh opravdového člověka. Když vidím název toho filmu padá na mě nostalgie - sice jsme se spoustě věcí smáli, ale vydržet do šlo.

Čas publikace: 19.4.2017 13:31

Detektiv Nash Bridges (1996) - seriál

Gaja24 starstarstarstarstar

Nenáročné detektivní příběhy humorně laděné. Na vyčištění hlavy a k odpočinku - v pohodě. Seriál popisu dva detektivy odlišných povah. Každý si žije svůj život, ale pracovně spolu ladí.

Čas publikace: 19.4.2017 13:34

Synové a dcery Jakuba skláře (1985) - seriál

Gaja24 starstarstarstarstar

Velmi zdařilý seriál, který popisuje ságu jednoho sklářského rodu kdesi v Sudetech. Myslím si, že role Jakuba skláře byla životní rolí Luďka Munzara (vynikající), ale i Jiřího Krampola, který zde hrál jeho syna a byl také úžasný. Na seriál je třeba nahlížet jako na příběh jedné rodiny a oprostit se od vstupů do strany a podobných nesmyslů.

Čas publikace: 19.4.2017 13:41

Tři mušketýři (1973) - film

Gaja24 starstarstarstarstar

Je historie mladého šlechtice ďArtagnana od jeho příchodu do Paříže, setkání s nerozlučnou trojicí přátel Athosem, Porthosem a Aramisem, až po jeho rozuzlení kardinálovy intriky proti královně.

Čas publikace: 19.4.2017 13:45