Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (17)

Vražda prvního stupně (1995) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Silný příběh muže ocitajícího se ve svalném vězení Alcatrazu a jeho zavření na samotku v otřesných podmínkách na několik let. Je možné vůbec něco takového přežít, aniž by člověk nezešílel?

Čas publikace: 4.11.2016 21:12

Bojovník (2015) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Konec se dá jistě brzy odhadnout již na začátku filmu, ale sportovně a hudebně velmi zajímavý film, kde nejde jen o box, ale hlavně o city, vztahy, výdrž, motivaci a velký životní cíl.

Čas publikace: 4.11.2016 20:53

Výměna (2008) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Film podle skutečné odálosti o ztrátě toho nejcenějšího a celoživotní naději. Je hrozné jak někdo může být tak bezcitný a ublížit těm nejmenším....

Čas publikace: 4.11.2016 20:55

Dům plný strachu (1985) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Kapka nostalgie pro děti v mých letech. Kdo by toto z dětství neznal. Měl z toho až noční můry a bylo to pro ně děsně strašidelné. Shlédla jsem to asi 20letech a je až neuvěřitelné jak se mi to tehdá vrylo do podvědomí, vzpoměla jsem si na pasáže filmu, děj, postavy i hudbu.

Čas publikace: 4.11.2016 21:00

Pokojný bojovník (2006) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Nejkrásnější film, co jsem letos viděla, a možná i vůbec. Film podle skutečné události o téměř o zázraku, uvědomění si sama sebe, píly, odhodlání, pokory, motivace, výdrži....velmi silný příběh.

Čas publikace: 4.11.2016 21:05

Gothika (2003) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Doktorka psychiatrie, která se dostává mezi své pacienty jako jedna z nich. Mysteriózní thriller s napjatým dějem a zajímavými zapletkami.

Čas publikace: 4.11.2016 21:15

Legendy zločinu (2015) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Zajímavý život a osudy skutečných gangterů Velké Británie odehrávající se v 60.létech 20 století a neslavný jejich konec.

Čas publikace: 4.11.2016 21:19

Elvis a Anabelle (2007) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Kontrast dvou odlišných životů daných postav a o hledání štěstí a lásky. Oddychové drama s kapkou romantiky.

Čas publikace: 4.11.2016 21:23

Až na vrchol (2015) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

I když nejsem motocyklový fanda, tak mě sledování filmu nenechalo klidnou, pozorovat jezdce Moto GP, jejich přemýšlení, osobní život a jejich cestu nejen k vítězstvím, ale i k prohrám.

Čas publikace: 4.11.2016 21:26

Rivalové (2013) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Film vypráví skutečný příběh dvou pilotů Formule 1, jejich soupeření nejen na trati, ale i v osobním životě.

Čas publikace: 4.11.2016 21:29

Zmizelá (2014) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Velmi zajímavá zápletka, která má nečekané rozuzlení. Film vás vtáhne do děje a nepustí. Napětí, beznaděj, intriky a hry osudu.

Čas publikace: 4.11.2016 21:36

Teorie tygra (2016) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Veselý a úsměvný pohled a odlišnosti vnímámí dvou pohlaví, toho mužského a ženského. Zdálo se mi to vtipné a pravdivé.

Čas publikace: 4.11.2016 21:38

Dexter (2006) - seriál

podpalpeklo starstarstarstarstar

Můj velmi oblíbený seriál, na konci dílu jsem už hned chtěla vidět další. Napínavé, originální a vždy precizní, jako Dexter. Jedno z mála věcí, co se mi líbí více než knižní zpracování.

Čas publikace: 4.11.2016 21:40

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Svižný děj, časté vtipné pasáže, akčnost a i dobré herecké obsazení, hudba a i stylové oblečení. Velmi příjemná atmosféra při shlédnutí v kině.

Čas publikace: 4.11.2016 21:44

Pianista (2002) - film

podpalpeklo starstarstarstarstar

Srdcervoucí pravdivý příběh židovského pianisty z Polska v době druhé světové války. Pamatuji si to jako včera, když jsem na to šla do kina a málem se to ani nepromítalo, že bylo málo lidí....nechápu, na Troškovy "hovadiny" je plné kino a lidé nejdou na jeden z nejlepších filmů, který popisuje pravdivé historické fakty a skutečnosti té doby.

Čas publikace: 4.11.2016 21:51