Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (45)

Chalupáři (1975) - seriál

RozLan starstarstarstarstar

Naprosto skvělý seriál. Kemr vs. Sovák skvělá dvojka. O vtip není nouze. Pražák v důchodovém věku vykopnut do vesnického stylu života :) Koupí chalupu i s nájemníkem. Též postarším pánem :) Nejlepší díl byl s Kaprem. Opravdu mohu jen doporučit shlédnout.

Čas publikace: 7.2.2017 10:08

Trosečník (2000) - film

RozLan starstarstarstarstar

Tento film mě pohltil. Vžít se do situace při které jste jediný přeživší po pádu letadla do moře pro mě něco nepředstavitelného. Žít x let na pustém ostrově s mizivou šancí na záchranu. A přeci jen se podařilo. Za mě 5 hvězdiček.

Čas publikace: 7.2.2017 10:23

Cizinka (2014) - seriál

RozLan starstarstarstarstar

Po přečtení knihy mi nedalo shlédnout i tento seriál. Skotské romány zbožňuji. A proto mě polapil i tento příběh Clair a Jamiho. Je tu vše co jsem očekávala. Historie, akce a spousta romantiky.

Čas publikace: 7.2.2017 10:39

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) - film

RozLan starstarstarstarstar

Další s řady povedených filmů. Jen nechápu proč kolem tohoto filmu byl takový humbuk. Nepřijde mi až tak fascinující. Ale i tak své kouzlo to má.

Čas publikace: 7.2.2017 12:19

Titanic (1997) - film

RozLan starstarstarstarstar

Vyprávění Rose o svém románku na palubě Titaniku, který vyplul na svou první zároveň poslední plavbu.Drama, romantika,.. má to děj, který zaujme.

Čas publikace: 7.2.2017 12:25

Marťan (2015) - film

RozLan starstarstarstarstar

Super film. Shodou okolností dá se říci, že zapomenutý Astronaut na Marsu. Zbývající členové týmu ho považují za mrtvého. A on musí vyžít z mizerných zásob. Podaří se mu kontaktovat NASA, že je na živu. Nakonec ho zachrání členové z jeho týmu, kteří podniknou záchranou misi. Doporučuji shlédnout.

Čas publikace: 7.2.2017 13:18

Morgan (2016) - film

RozLan starstarstarstarstar

Dvě hvězdy z milosti. Větší nesmysl jsem snad ještě neviděla. Nudné. Nenadchlo mě to byť jsem se snažila.

Čas publikace: 7.2.2017 13:23

127 hodin (2010) - film

RozLan starstarstarstarstar

Aron uvízl ve skalách. Ruku mu zavalil obrovský kámen. Nikdo neví kde je. Musí si poradit s minimem potravin a pár doušky tekutin. Jak název napovídá. Po 127 hodinách se mu díky uříznutí ruky malým kapesním nožíkem podaří ze zajetí skal osvobodit. Napínavý příběh který stojí za to vidět.

Čas publikace: 7.2.2017 13:36

Into the Grizzly Maze (2015) - film

RozLan starstarstarstarstar

Naprosto předvidatelný děj. Nebýt krásné Aljašské přírody a medvěda zabijáka, tak to vypínám už v prvních 15 minutách. Neboď všichni chytří jak rádio. Ženské hrdinky naprosto neschopné. A medvěd který vyřídí bez mála 12 lidí je asi neslyšitelný a zřejmě i nesmrtelný. Tedy až na poslední ránu. Která bude zasažena nožem do krční tepny jedním z hlavních hrdinů. Ne tohle fakt už vidět víckrát nemusím.

Čas publikace: 11.2.2017 13:07

Mezi vlky (2011) - film

RozLan starstarstarstarstar

Odstřelovač vlků, který pracuje pro ropnou společnost havaruje v letadle s partou dělníků té samé firmy. Pak začíná boj o přežití. Ne jen díky tomu, že ztroskotají v zamrzlé Aljašce. Zásoby jídla téměř žádné a samou náhodou jsou na území krvelačných vlků, kteří je zabíjejí jednoho po druhém. Příběh jako takový se mi zamlouvá. Jen závěr filmu mohli vymyslet lépe.

Čas publikace: 11.2.2017 13:20

Padesát odstínů šedi (2015) - film

RozLan starstarstarstarstar

Jelikož jsem ta druhá polovina populace, které se zavděčili musím říct, že tento film se mi opravdu líbí. Knižní podání bylo, ale mnohem zajímavější. Úspěšný, pohledný podnikatel, který má zálibu v BDSM si najde svojí subinku v mladé nezkušené studentce. On má jasně daná pravidla, na které ona přistoupí, ale ne úplně se jí je daří dodržet. On nechce, aby se do něj zamilovala, jenže se tak stane. A vše je ztracené. Nebo ne?

Čas publikace: 13.2.2017 09:45

Oni (2008) - film

RozLan starstarstarstarstar

Nic mi to nedalo. Je to podprůměrný film. Radím kouknout na něco lepšího. Neboť koukat na tento film je naprostá ztráta času.

Čas publikace: 14.2.2017 08:09

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) - film

RozLan starstarstarstarstar

Jeden z fakt povedených filmů. Krásný příběh a pilota nemohl zahrát nikdo lepší než Tom Hanks. Příběh o pilotovy, který dokázal přistát letadlem na řeku se 155 lidmi na palubě přičemž ani jeden z nich nepřišel o život. Bezvadný výkon. I celé to obhajování toho co, proč, jak udělal. Hezké.

Čas publikace: 14.2.2017 21:19

Na ostří nože (1997) - film

RozLan starstarstarstarstar

Dobrodružný film z prostředí divoké přírody. Mohla bych říct, že se řadí mezi jeden z mích oblíbených filmů. Nejlepší scéna souboj s medvědem. Do hlavních rolý nemohli obsadit nikoho jiného než Hopkinse a Baldwina. Pro mě super podívaná ať jsem se na to koukala poprvé či po 12té.

Čas publikace: 15.2.2017 21:04

Splice (2009) - film

RozLan starstarstarstarstar

Neni to kdoví jaký zázrak. Ale shlédnout se to dá. Film je v podstatě zajímavý od začátku až do konce. Ale mě nenadchl.

Čas publikace: 7.2.2017 10:45