Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Recenze uživatelů (45)

Legenda o Tarzanovi (2016) - film

RozLan starstarstarstarstar

Film je příběhem toho co se dělo s Tarzanem a Jane po té co se vrátil do civilizace. Taková tuctovka , ale koukat se na to dalo už jen díky krásné přírodě. Mělo to děj. A pohled na krásné tělo Alexandera Skarsgårda bylo zážitkem lepším než celý film. Pánové prominou, ale dámy si přijdou na své.

Čas publikace: 27.2.2017 20:51

Dům kouzel (2013) - film

RozLan starstarstarstarstar

Film je roztomilý, děj jednoduchý a snadno pochopitelný, animace super. Pro děti hezké pokoukání. Velmi příjemně překvapil.

Čas publikace: 18.2.2017 13:53

Padesát odstínů temnoty (2017) - film

RozLan starstarstarstarstar

Prvnímu dílu se to určitě nevyrovná, ale i toto pokračování vztahu Anastázie a Christiena mě bavil. Trochu Hardcore, ale fajn.

Čas publikace: 19.2.2017 21:20

Kolja (1996) - film

RozLan starstarstarstarstar

Veškerá ocenění jsou získaná oprávněně, respektive zcela zaslouženě. Děj je vyprávěn s citem, noblesou a nadhledem. Prostě mě film maximálně zaujal, donutil přemýšlet a za to tleskám.

Čas publikace: 20.2.2017 22:59

Lion (2016) - film

RozLan starstarstarstarstar

Jsem plná dojmů. Film natočený podle skutečné události. O maličkém chlapci který se ztratí a vlakem cestuje 1600 mil daleko do Kalkaty. Nevěděl kde žil pouze název města. Je sám a nerozumí cizímu jazyku. Přes všechny počáteční strasti ho adoptují. Vyroste z něj dospělý muž, který na svou minulost nezapomněl. Začne pátrat a po 25 letech se mu podaří vrátit domů. Dojemné shledání s matkou a sestrou mě překvapilo. Bylo mi líto, že bratr zemřel. Film jako takový se mi líbil. A ač nejsem velký cíťa, tak u závěrečné scény slzička ukápla.

Čas publikace: 22.2.2017 10:05

Godzilla (2014) - film

RozLan starstarstarstarstar

Přerostlá ještěrka co zachraňuje lidstvo před ještě většími monstry než je ona sama. No nevím. Žádný velký zázrak nečekejte. Takový tuctový film.

Čas publikace: 27.2.2017 20:39

Megapiraňa (2010) - film

RozLan starstarstarstarstar

Toto byl ten největší filmový přešlap co jsem kdy viděla. Ztráta času. Ale alespoň jsem se u toho párkrát zasmála.

Čas publikace: 2.3.2017 16:43

Zachraňte vojína Ryana (1998) - film

RozLan starstarstarstarstar

Válečné filmy fakt nemusím. Ale tohle je naprosto dokonalý film ve všech ohledech. Mohu nadšencům tohoto žánru vřele doporučit.

Čas publikace: 3.3.2017 21:07

3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové (2013) - film

RozLan starstarstarstarstar

Čekala jsem od tohoto filmu mnohem víc. Je to točené podle pravdivé události o únosu malé holky, která byla vězněna 8 let. Ale z celého filmu mi vyšlo, že i když byla vytrhnutá ze svého světa a vězněna ve sklepní místnosti téměř vůbec netrpěla. Čekala jsem wauw a ono to žádné wauw nebylo. Pravdou je, že i tak když s odstupem času se nad tím vším člověk zamyslí. Je neskutečné co za individua se pohybuje okolo nás a my o tom nemáme ani tušení. A ona měla jako jedna z mála to štěstí, že se dostala ven.

Čas publikace: 6.3.2017 15:05

Bezva ženská na krku (2016) - film

RozLan starstarstarstarstar

V celku ucházející romantická komedie. Mě se to líbilo i když pár připomínek bych měla. Starosta naprosto super. Kdo bydlí na malé vesnici tak ví, že od pravdy to nemělo daleko. Scéna kdy se hrobník snažil vylámat učitelku z domu naprosto super. To mě fakt pobavilo. Pak už je to takové růžové. Jako v pohádce. Za mě to určitě stojí za shlédnutí.

Čas publikace: 19.3.2017 21:36

Proč jsem nesnědl svého taťku (2015) - film

RozLan starstarstarstarstar

I když jsem se bavila od začátku až do konce není to nic co bych si chtěla pustit ještě jednou. Ale pro cílovou skupinu to zřejmě bude pěkné pokoukání.

Čas publikace: 29.3.2017 10:15

Cobbler, The (2014) - film

RozLan starstarstarstarstar

Švec - u tohodle filmu se mi líbil ten nápad s přezouváním. Adam Sandler je dobrý herec. A tím bych chválou skončila. Celý film je nudný. Za mě to snad ani nestojí za to ho pouštět.

Čas publikace: 29.3.2017 10:22

Mrazík (1965) - film

RozLan starstarstarstarstar

Bez této pohádky si nedokáži představit Vánoční svátky. Ruska pohádka u které se zasmějete nejen vy, ale vaše ratolesti.

Čas publikace: 6.2.2017 21:58

Čapí dobrodružství (2016) - film

RozLan starstarstarstarstar

Začátek parádní animovaná palba. Svou vtipností strčila do kapsy značnou část animované produkce. A však film se začne postupem času přesunovat k vážnější notě. Vyloženou bombou je Holub, kterého je radost sledovat. Bohužel prostoru dostal na můj vkus pomálů.

Čas publikace: 7.2.2017 09:31

Hellboy (2004) - film

RozLan starstarstarstarstar

Hellboy mě zklamal. Čekala jsem mnohem více. I když dávám jen tři hvězdičky, je třeba to brát ode mě jako pochvalu, filmy podle komiksů nemusím.

Čas publikace: 7.2.2017 09:58