Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

Agentky D.E.B.S. (2004) - film

Stuma starstarstarstarstar

V maturitních písemkách je ukryt tajný test. Tento test neprověřuje jak umí studentky číst, psát nebo počítat. Ale zjišťuje jejich vrozenou schopnost lhát, podvádět, bojovat a zabíjet. Ten, kdo uspěje je přijat na tajnou polovojenskou akademii. Někdo jim říká svůdkyně, někdo jim říká špiónky, jen blázni jim říkají neviňátka. Ony sami si říkají agentky D.E.B.S Po představení kratičkého promo filmečku nazvaného jednoduše D.E.B.S. dostala režisérka a scénáristka v jedné osobě zelenou a natočila dívčí akčně špionážní film, za který by se nemusel stydět ani televizní kanál Disney Channel. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku. Je to blbé každým coulem a kdo se na to mimo cílených dívek vydrží dívat déle jak deset minut, vydrží už opravdu všechno.

Čas publikace: 5.5.2018 17:07

D.E.B.S. (2003) - film

Stuma starstarstarstarstar

Tak tato filmová povídka může velmi dobře posloužit jako ukázka ženských představ o akčním filmu. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku.

Čas publikace: 4.5.2018 00:04

Ozie Boo! (2005) - seriál

Alenkaabarborka starstarstarstarstar

tenhle serial je fakt skvelej, koukam se na nej s moji sestrou, prijde mi ze je dobry pro vsechny gemerace a nashledanou ozibove sejdeme se zitra.

Čas publikace: 3.3.2018 09:38

Průměrňákovi (2009) - seriál

Veronika starstarstarstarstar

Je to nejlepší seriál, moc ráda ho sleduji i když jsem viděla skoro všechny díly a ráda bych ho doporučila všem co mají rádi vtipnou průměrnou rodinku :)....

Čas publikace: 27.2.2018 17:43

PanMáma (2013) - seriál

Janice starstarstarstarstar

Myslím si, že je se jedná o celkem fajn komedii. Jsou prostě správně vyšinutí. Pokud jste neviděli, tak to zkuste, třeba se zasmějete.

Čas publikace: 24.2.2018 16:38

Tokyo Ghoul (2014) - seriál

MartinIJOP starstarstarstarstar

Je to skvělé doporučuji, je to trošku strašidelne ale i tak doporočuju Hlavním hrdinou je Kaneki-kun

Čas publikace: 23.2.2018 15:34

Průměrňákovi (2009) - seriál

tinka tamalá hofi starstarstarstarstar

Nejlepší seriál, super rodinka.. bláznivá, vtipná ale milující :3 :D skvělí herci, člověk by ani neřekl že to neni pravá rodina :D :)

Čas publikace: 15.2.2018 09:23

Nespoutaný anděl (2008) - seriál

Hey klara starstarstarstarstar

Poprve jsem tento serial zahledla v televizi .hned jsem si ten serial zamilovala. Take jsem si zamilovala herce William Levyho a Maite Perroni hlavni postavy.❤️❤️

Čas publikace: 25.1.2018 20:54

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) - film

Auruss starstarstarstarstar

Byl jsem dost zvědavý zda tento film bude stejně dobrý,jako ty předchozí.A za sebe můžu napsat,že opět nezklamal.Moc hezké doporučuji všem.

Čas publikace: 19.1.2018 10:09

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) - film

rudolf73 starstarstarstarstar

Alenka Kingsleighová se ujala řemesla po svém otci a strávila několik posledních let na divokých vlnách světových oceánů jako mořeplavkyně. Po svém návratu do Londýna objeví kouzelné zrcadlo, skrz které se dostane zpět do fantastické Říše divů, kde se znovu shledá se svými starými známými: Bílým králíkem, houseňákem Absolemem, kocourem Šklíbou a potrhlým Kloboučníkem, který není ve své kůži. Kloboučník totiž ztratil svou svoucnost a tak Bílá královna Mirana vyšle Alenku zapůjčit si Chronosféru, cože je kovová koule uvnitř Velkých hodin, jež stanovují veškerý čas. Cestou do minulosti se Alenka setkává se svými přáteli – i nepřáteli – v různých dobách jejich životů. Alenku čeká nebezpečná cesta, během které musí zachránit potrhlého.

Čas publikace: 17.1.2018 14:24
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi