Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

Farma Rak (2011) - seriál

Anna starstarstarstarstar

Serial je fajn skvělá oddychovka podobný jako liv &maddie.

Čas publikace: 17.7.2020 21:55

I Dream of Jeannie (1965) - seriál

Peter starstarstarstarstar

Spadne kosmonaut z nebe. Najde lahev s dzinkou. Ta je pekne drza a neni zrovna rada. A protoze nezna moderni svet, tak mu tropi stale jen neprijemnosti. Je to suprovni komedie pro mladsi generaci. kosmonauta hraje dzejar ze serialu Dallas. Jeho herecky vykon je prumer, ale dzinka je suprovni, ale to vychazi asi i hodne ze scenare.

Čas publikace: 17.7.2020 20:56

Náves (2005) - seriál

Iva starstarstarstarstar

Výborný oddychový seriál s výbornými herci. Recenze od kritiků mne nezajímají. Prostě se mi líbí....

Čas publikace: 8.7.2020 14:23

Romeo a Julie (1968) - film

Vladimír starstarstarstarstar

Nádherné zpracování klasiky.Nesmrtelný příběh,výkony herců,kostýmy,úžasná hudba a to vše na pozadí renesanční Itálie.Když k tomu připočtu mé tehdy časně pubertální uhranutí představitelkou Julie (tál jsem tehdy určitě více než Romeo), je to film "mého života"

Čas publikace: 6.7.2020 12:27

Zákon gangu (2008) - seriál

Andreas Corvo starstarstarstarstar

Parádní seriál, užíval jsem si ho od začátku až do konce. Celkem mě mrzelo že už cca od poloviny se to začalo ubírat horším směrem a konec byl fakt brutal... top seriál po práci, dávám 4/5 hvězdiček, protože nemám rád umírání fajn postav. :-D

Čas publikace: 3.7.2020 20:26

Vůně vanilky (2002) - film

Hellen starstarstarstarstar

Dobrý Schmitzer, dobrá Hlaváčová, dobrý začátek a konec, prostředek nic moc. Celkem čtyři dobré hvězičky.

Čas publikace: 17.5.2020 21:07

Arrow (2012) - seriál

Eva starstarstarstarstar

Super seriál, vedela som pozerať aj 5-8 dielov za sebou. No pri 6 sérii som bola sklmaná, skončilo to 3 časťou. No 6 séria má 23 častí, 7 séria 22 častí a je aj 8 séria s 10 časťami, ale tie tu všetky chýbajú. Tak sa pýtam bude to sem aj dodatočne ešte dané????? Bude to aj dabované??? V 6 sérii z 3 dielov boli 2 len s titulkami.

Čas publikace: 15.5.2020 09:45

Upíří deníky (2009) - seriál

Barbora starstarstarstarstar

Fakt mě bavilo se dívat a teď když je karanténa nemam co dělat takže jdu celé zhlédnout jeste jednou. Za mě byla nejlepší 6 série .za to sedmou fakt posrali xd

Čas publikace: 5.5.2020 20:32

Námořní hlídka (2007) - seriál

Johny starstarstarstarstar

dobrý nápad, ale slabota v provedení, spíš jako parta dětí co si hrají na vojáky (námořníky), běhají po lese, lodi nekryjí si záda, když mají jednat tak diskutují , rozkazy si opakují jak když hrají tichou poštu atd...

Čas publikace: 21.4.2020 13:27

Král Šumavy (1959) - film

JOHNY starstarstarstarstar

vynikající film! Výborné herecké výkony, kamera i zvuk. Také hudba je vynikající. Patří do naší filmotéky.

Čas publikace: 19.4.2020 17:04
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi