Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

Vikings (2013) - seriál

Domhnall starstarstarstarstar

Asi nejsem moc náročný divák ale seriál mě baví a bavit bude. Kdybych mohl, chtěl bych žít v té době.

Čas publikace: 16.8.2017 18:59

Odstřelovač (1998) - film

Stuma starstarstarstarstar

Dolph Lundgren ve snímku snažící se zanechat nějaký odkaz a snad i myšlenku, ale zpracovaném tak podivně, že divák tápe na jaký žánr se to vlastně dívá. Mísí se tu dobrodružné drama s explozivní akcí a do toho se ještě cpe i nějaká ta romance. Angola po občanské válce, všude nějaká mina, humanitární organizace je likvidující a do toho banda teroristů, která se zmocní ničící zbraně. Žánrový myšmaš vhodný pouze pro videotrh. Mnohé scény spíše budí úsměv nad amatérskou kamerou a vůbec vyobrazením scén. Kolikrát se Dolph na začátku při přepadení ohlédne za sebe po stojícím tanku během masivní bitvy aniž by se pohnul z místa? Při jeho vysoké postavě by ho opravdu ani nikdo netrefil? Ne, pokud si chce divák snímek užít, nesmí u toho takto přemýšlet, jinak je to ztracený.

Čas publikace: 15.8.2017 20:20

Četník ve výslužbě (1970) - film

Stuma starstarstarstarstar

Na četnickou stanici přišla pohroma. Četnický oddíl se musí omladit a tak všichni bez vyjímky musí na zasloužený odpočinek. Jenomže nuda je silnější a tak se všichni potají převléknou do uniforem a… A bohužel, už to nějak není ono. Louis de Funès sice řádí jako obvykle, ale slabý scénář prostě nezachrání. Jedná se i o poslední příběh, kde vystupuje Fougasse v podání Jeana Lefebvra. Scenáristické nápady pro postavu cholerického strážmistra Cruchota sice obsaženy jsou, jako např. obrana svého domu, ale co se týče humoru, krapet to skřípe. S rozvahou a skromností však snímek pobavit dokáže, jen ne tolik, jak by mohlo být očekáváno.

Čas publikace: 15.8.2017 19:27

Bílí vlci (1969) - film

Stuma starstarstarstarstar

Zatímco předchozí snímek ‘Zlato v Black Hills’ se více podobá západoněmeckým mayovkám, tento volně navazující se už více blíží americkým westernům. I v Hollywoodu vzniklo bezpočet snímků zabývající se útrapy indiánů a jejich nucení se přesídlit do rezervace. Dějově tedy nejde o nic mimořádného. Štvanice na indiány, ti se brání a tak vznikají různé roztržky. Příběh více apeluje na děj než na akční scény a tak nějaká ta menší přestřelka se objeví jen z nutnosti v rámci žánru. Zkrátka se jedná o westernové drama než o tzv. rodokapsové dobrodružství. Fanoušky mayovek tedy snímek nijak zvlášť nenadchne. Pro ostatní se nabízí další příběh o tom, jak se indiáni ve své době likvidovali.

Čas publikace: 15.8.2017 18:53

Průměrňákovi (2009) - seriál

Martina:) starstarstarstarstar

Komedie jak se patří konečně nějaký seriál u kterýho se pokaždý zasměju :DJe to o rodinně,která vychovává svoje 3 děti a že to není peříčko,někteří to určitě znají:Dmyslím si že stačí shlídnout a i ostatní rodiny se v nich uvidí.:DUrčitě se vám to bude líbit:)

Čas publikace: 12.8.2017 20:32

Charlieho andílci (2000) - film

Martina:) starstarstarstarstar

Akční komedie s Drew Barrymore,Lucky Liu a Cameron Diaz:)Povedená trojice která plní úkoly od tajného Charlieho:)Pěkný film mám ho ráda..

Čas publikace: 12.8.2017 20:21

Hra o trůny (2011) - seriál

Martina:) starstarstarstarstar

Tenhle seriál miluju je úžasný historicky,zamilovaný.nedivím se že je jeden s nejsledovanějších seriálů má taky proč.Pořád se vnim něco děje,nečekanýho:)

Čas publikace: 12.8.2017 20:15

Past na rodiče (1998) - film

Martina:) starstarstarstarstar

Je to pěkná rodinná komedie,kde se i zasmějete:).Jak dvě stejné dívenky budou dávat svoje rodiče dohromady..

Čas publikace: 12.8.2017 20:11

Hra o trůny (2011) - seriál

Martina :) starstarstarstarstar

Dost dobrej seriál,strašně zajímavej,pořád se v něm něco děje:)Moc se mi líbí děj a myslím že jak se někdo na něj podívá tak se už nepřestane dívat:)

Čas publikace: 12.8.2017 19:55

Simon Sez (1999) - film

Stuma starstarstarstarstar

Akční komedie natočená dle filmových vzorů z hongkongské produkce a to se tvůrcům povedlo. Jedna akce střídá druhou, šaškárny a komediantství, jen chybí typické asijské ksichtíky. Kdybych měl herce zaměnit za asijské, místo Rodmana bych si představoval Samuela Huia a místo Dane Cooka Karla Maka. Ano, pro někoho známá dvojice ze série ‘ Bláznivá mise’. Jenomže tu jsou vedle Rodmana především evropské tváře a tak snímek vypadá nezvykle. Je to komiksové, má to švih, obsažen je humor, zkrátka popkornový akční videosnímek sem vším všudy. I jako komiks by to bylo super.

Čas publikace: 11.8.2017 18:36
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi