Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

Přátelé (1994) - seriál

Filmfan starstarstarstarstar

Přátelé je vážně skvělý seriál. Najdete si v něm každý to své. Spíše komediální, ale jsou tam případy že života proto se s ním krásně stotožníte.

Čas publikace: 23.2.2020 19:46

Nespoutaný anděl (2008) - seriál

Jana K starstarstarstarstar

Neviděla jsem nic lepšího (pokud nepočítám Esmeraldu) a zároveň nic šílenějšího... tak mi chybí ještě dvacet znaků, co bych ještě řekla - jsou tam pěkní chlapi s hlavním představitelem v čele!

Čas publikace: 29.1.2020 13:29

Xena (1995) - seriál

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Wau, tak tohle je bomba. I po 25 letech je to skvělý. Ženy se mohou koukat jak jsou silné. Muží uvidí sexy buchty bojovat. Proste WAAAAAUUU. Odporučuju.

Čas publikace: 16.11.2019 18:16

Čarodějky (1998) - seriál

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Já ten seriál miluju. Magie, boj, každodenní život, komu by se to nelíbilo. Vůbec nevádí, že hlavní postavy jsou ženy. Asi je to tak lepší. Kdyby to byly chlapi no nevím. Odporučuji, miluju to i po 13 letech. (Reboot, mu nesahá ani po kotníky)

Čas publikace: 16.11.2019 18:13

Lesní duch (2013) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Tohle je jeden z nejstrašidelnějších filmů co sem kdy viděl. Když jsem byl malý bál jsem se ten název jen vyslovit. Ale odporučuju

Čas publikace: 16.11.2019 18:09

Čarodějův učeň (2010) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Bylo to super. Film je o čarodějích. Pojí se kouzla s moderním světem. Kéž by to byla skutečnost. Jo.

Čas publikace: 16.11.2019 18:07

V zajetí démonů 2 (2016) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Film se mi líbil, myslím, že byl fajn jako byl první. Dej je super, nevíte co máte čekat. Teším se na 3.

Čas publikace: 16.11.2019 18:03

V zajetí démonů (2013) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

V zajetí démonů je skvělý film. Horor za všechny prachy. Určitě jeden z nejlepších v historii. Poklona režisérovi.

Čas publikace: 16.11.2019 18:01

Annabelle 2: Zrození zla (2017) - film

Rich McHalliwchester starstarstarstarstar

Druhá díl o strašidelné panence je stejně dobrý jako byl první. Stojí to za pohled. Hlavne na hlavní posedlou hrdinku.

Čas publikace: 16.11.2019 17:59

Annabelle (2014) - film

Richard McHalliwchester starstarstarstarstar

Je to super film, fakt povedenej horor. Ta panenka vážně nahání strach. Odporučuji, kdo má rád horory nech si to pustí.

Čas publikace: 16.11.2019 17:56
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi