Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

Taková moderní rodinka (2009) - seriál

pilka24 starstarstarstarstar

Je to velice dobrý serial vždy když to dávají na prima comedy central tak hned usednu před televizi. Jsou to velice povedené příběhy.

Čas publikace: 17.1.2017 19:34

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) - film

pilka24 starstarstarstarstar

Je to velice pěkný film z kouzelného světa Harryho Pottera. Mně osobně se tento magický příběh o Mlokovi Scamanderovi velice líbil. Vždycky mně zajímalo jak vypadá kouzelnický svět jinde než v Bradavicích.

Čas publikace: 17.1.2017 18:31

Delibal (2015) - film

REPo starstarstarstarstar

Příběh, který ukazuje život takový, jaký může být - krásný a krutý zároveň. V mnoha situacích by se ráda viděla nejedna žena - spousta lásky, bláznivých a romantických nápadů od milujícího muže. Turci mají talent na romantiku, ale také na bolestivé závěry. Nejsem si jistá, je-li tento film ke sledování v páru,protože reakce budou velmi rozdílné, každopádně pro ženskou duši je to velká dávka emocí. Doporučuji si pořídit k filmu dostatek kapesníků. Jsem ráda, že jsem mohla vidět, odvahu na opakované shlédnutí budu muset chvíli sbírat.

Čas publikace: 17.1.2017 15:44

Simpsonovi (1989) - seriál

pilka24 starstarstarstarstar

Je to seriál který znají snad děti na celém světe. Tato žlutá rodinka mě vždy dokáže pobavit ať už postavami nebo dějem. Je vidět že Matt Groening do toho dává srdce, a to nemyslím jenom do Simpsonovích ale i do Futuramy. Za mně jasných 5 hvězd.

Čas publikace: 17.1.2017 15:42

One Punch Man (2015) - seriál

Kirami starstarstarstarstar

Báječné anime, které má strhující příběh a nenechá někoho jen tak sedět v klidu. Příběh člověka úplně vtáhne a nenechá, dokud všech 12 dílů nedokouká. Je plný boje, napětí, ale také vtipu a komických situací. Hlavní hrdina je sám o sobě velmi vtipný a často ze sebe dělá hlupáka, přestože není.

Čas publikace: 17.1.2017 09:32

Théo a Hugo (2016) - film

Stuma starstarstarstarstar

Syrový příběh o vztahu gayů, o zodpovědnosti a řešení daných problémů. Francouzi se s tím nikdy nemazlili a tak nám hned předloží razantní čtvrthodinovou scénu gay grupen sexuv nočním klubu, který není pro slabší povahy a hlavně odpůrce homosexuality. Takto prezentované uměleckou kamerou s doprovodem elektronické progresivní hudby snad natočeno ještě nebylo. Kdo to vydrží, čeká ho následně zajímavý příběh dvou mladíků, kteří si to tam rozdali, avšak jeden nepoužil kondom a druhý se léčí na HIV. Děj sleduje jejich počínání a rozvíjející se vztah mezi sebou. Z filmu jde cítit vliv tolerance od společnosti a tak asi není náhodou, že ve scéně, kdy si oba jdou koupit kebab, jim prodavač prozradí že je ze Sýrie a že neutekl kvůli válce, ale kvůli svobodě. Děj se odehrává v jedno ráno a tak je divákům občas prezentován aktuální čas. Snímek by bez problémů mohl sloužit i jako ins

Čas publikace: 17.1.2017 07:27

Moms' Night Out (2014) - film

Stuma starstarstarstarstar

Příběh pojednávající myšlenky jedné matky vedoucí ke komediální podívané. Jenomže tomu nějak chybí jiskra. Místy je to ukecané až moc a velmi často je to značně uječené. A když se všichni začnou neúměrně překřikovat, hlavně pánská část diváků se začne chytat za hlavu. Razantně se tlačilo v rámci humoru na pilu a tak z toho vznikla podivná ztřeštěnost, kterou pochopí snad jen ženy samotné. Pánové, tohle není nic pro vás.

Čas publikace: 16.1.2017 21:46

Skrýš (2010) - film

Stuma starstarstarstarstar

Příběh začíná docela dobře, ale každou další minutou najednou skomírá a začíná se dosti táhnout. Julianne Moore si se svou rolí forenzní psychiatričky Dr. Cary Jessupové poradila dobře a dá se říci že i přesvědčivě. Jenomže to není nic platné, když se začíná stávat předností stále větší nudící klišé. Chtělo by to zkrátka nůžky a to zvlášť v druhé polovině filmu. Tam se to shazuje nejvíce. Jinak je scénář napsán vcelku zajímavě a tak je škoda takovéhoto zpracování.

Čas publikace: 16.1.2017 21:17

D-Tox (2002) - film

Stuma starstarstarstarstar

Snímek nepochopitelně kombinující krimi, horor a vězeňské drama. Ani v nejmenším to celkově nedává žádný hlubší smysl. Že policista začne upíjet svůj žal nad tragickou ztrátou své ženy lze ještě pochopit. I to, že jede na protialkoholní léčbu, ale proč je proboha léčebna v bývalém vojenském středisku, tedy přesněji v betonové pevnosti, kde se léčení policisté chovají jak vězni s nejpřísnějším střežením a proč jsou vlastně někde v zasněžených horách nebo kde? Dějově je sice snaha pro diváka hádat kdo že je vrah, když se pátrá kdo je postupně vraždí, ale vlivem nepochopitelného chování všech to doslova postrádá smysl. Jake Malloy (Sylvester Stallone) a trochu i doktor Malloye (Kris Kristofferson) jsou jediní, kteří se chovají zcela normálně. Slasher atmosféra, detektivní pátrání a šílenství postav v tomto případě vůbec dohromady nefunguje. Tady se mistr tesař pořádně utnul.

Čas publikace: 16.1.2017 20:01

Riddick: Kronika temna (2004) - film

Snyll starstarstarstarstar

Nadprůměrný scifi akční film. Riddick je prostě borec, který se ničeho nebojí a ač jeho "nesmrtelnost" někdy působí úsměvně, akční scény se mi líbily. Myslím si, že se jedná o velmi slušné pokračování Černočerné tmy (i když ta byla o maličko lepší). Pro fanoušky žánru asi povinnost, ale myslím, že si film užije každý, kdo má rád trochu akce a neopovrhuje scifi.

Čas publikace: 16.1.2017 18:10
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi