Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

V mene zákona (2009) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

kriminalny serial zo slovenska,ktorý čerpá námety zo skutočných udalostí.Tento serial má 75častí v ktorých tri partie kriminalistou jednotlivo vyšetrujú tieto prípady.skvelé obsadenie,výkony ako aj dialogy kriminalistou s patričnou dávkou humoru.

Čas publikace: 23.5.2017 12:55

Un passo dal cielo (2011) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Vynikajúci serial v ktorom Terence Hill vystupuje ako šéf lesnej stráže .Je tam krásna príroda a výkony hercov sú úžasné.fakticky tomu dávam plný počet a len doporučujem.

Čas publikace: 22.5.2017 20:09

Agentura Jasno (2006) - seriál

lukas36121 starstarstarstarstar

Podla mňa je to celkom dobrý seriál,vynikajúca oddychovka pri ktorej sa dá aj zasmiať a je to kriminálka ktoré mám rád.Je to o dvoch kamarátoch ktorí fušujú kriminalistom do roboty,ale vždy sa im podarí vyriešiť aj ten najvážnejší prípad.Svojou intuíciou a rozumom vtipne vypátrajú páchatelov.Zatial som videl šesť sérii,na Dajto boli aj siedma a ôsma séria no tie nemôžem hodnotiť pretože som ich nevidel ale určite sú aj tie také dobre ako tých šesť. Toto jmeno je registrované ale na mňa ved som sa registroval na toto jmeno tak neviem kde je chyba či si robíte zo mna dobry den alebo tam máte bordel?

Čas publikace: 22.5.2017 19:54

Decibely lásky (2016) - film

Stuma starstarstarstarstar

Původně to měl být ´Discopříběh 3´. Ten po mnohaletých problémech nevznikl a tak přišla náhrada. A zoufalá náhrada. Avizovalo se, že to bude opět film s písničkami Michala Davida. Doba 80. let je však už spoustu let pryč a to, že měl Michal David na svých koncertech narváno a že muzikál ´Děti ráje´ měl ohromný úspěch ještě neznamená, že se stejně povede i filmu. A samozřejmě nevedlo. Jenom od Michala Davida tu písničky nejsou. Český film a opět se tu několikrát zpívá anglicky. Od písniček v podstatě jen úryvky, scénář téměř bez děje, absolutně bez humoru a bez logiky. Chybí tomu živost a patřičný švih, takže opět český film, který se táhne. Příběh o dvou zamilovaných lidech? Dobrá, ale proč jejich konečné vzplanutí připomíná ´Hříšný tanec´? Pak už to vypadá, že se to tvůrcům nějak vymklo kontrole a jakoby točili úplně jiný film. Přítomnost Karla Gotta a jeho duet s Ivou Janžurovou budiž naprostá zbytečnost. Ještě že nevznikl ten ´Discopříběh 3´. To by těm dvěma filmům pověst jenom poš

Čas publikace: 21.5.2017 02:57

Sezn@mka (2016) - film

Stuma starstarstarstarstar

Seznamování přes seznamovací kancelář. Téma buď pro komedii romantickou a nebo ztřeštěnou. V tomto snímku však není ani jedno. Značně se táhnoucí děj, což je u české filmové tvorby už spoustu let standardem, je v podstatě o ženatém sukničkáři, který si svůj lov žen seznamovací kanceláří usnadňuje. A jak už to bývá, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Vše praskne jak u milenky, tak u manželky, děvčata jsou dokonce dobré přítelkyně a tak by se dala očekávat nějaká ryze dámská pomsta či zadostiučinění. Bohužel. Ponurost a nepochopení následujících událostí spíše vede k otázce, co tím chtěl vlastně básník říci. Romantického tu není nic, snaha o humor vzešla v niveč, děj ledabylý až podivný a to ještě obsahující postavy, které tu jsou naprosto zbytečně. Další snímek coby adept na pozapomnění. Bohužel.

Čas publikace: 20.5.2017 22:44

Larceny (2017) - film

Stuma starstarstarstarstar

Na mexickou kulisu námět dobrý, ale zpracování katastrofické. Pokud ještě někdo neviděl jak kulky s přehledem minou svůj cíl, tady to má ukázáno v plné parádě. Hromotluk Lundgren je od střelce skutečně jen pár metrů a nemá ani škrábanec po dávkové střelbě. On se však s pistole trefí vždy. Že by se Dolph snažil dohnat Chucka Norrise? Na zápletce příběhu se zdá být ve své jednoduchosti nějaká snaha, ale děr je tu snad více než v ementálu. Jedna nelogičnost vedle druhé a to zbavení se veškerých bachařů v nejstřeženější mexické věznici už přesahuje veškerá chápaní. Všichni jsou uspaní vlivem nějakého plynu, kromě vězňů. Ale kde jsou se nedozvíme. Akční film pokleslého žánru bez ambicí a nějaké zábavnosti. Tohle shlédnout opravdu jen z nouze.

Čas publikace: 20.5.2017 17:25

Gong fu yu jia (2017) - film

Stuma starstarstarstarstar

Jackie Chan opět v roli archeologa, tentokrát v koprodukci s Indií. Akční taškařice ve stylu snímku ´Božská relikvie´ se však nekoná. Ryze popkornová záležitost s plynulým dějem, dobře použitými CGI efekty a animacemi, kladnými postavami a neústupným padouchem. A hlavně s pokladem, po kterém tu vznikne neúprosná touha. Jako např. ´Lovci pokladů´ to však rozhodně také není. Je tu daleko větší podíl na dobrodružství a hlavně na indický orient. Děj plynulý, lehce uchopitelný a jednoduchý. V humoru ani v akci se nijak netlačí na pilu a vše je v dobré rovnováze. Skromný příběh doprovázený skvělou akcí, která jako obvykle pobaví. Dálniční honička hodně připomíná Michaela Baye, jen s vlivem Jackieho Chana s humorem k němu vlastním. Taková jízda se lvem v autě se jen tak nevidí. Na snímku je vliv Bollywoodu hodně znát. Estrádní konec tedy tímto nemůže překvapit, ale to jenom poukazuje na zábavnost celého filmu.

Čas publikace: 20.5.2017 16:52

Aftermath (2017) - film

Stuma starstarstarstarstar

Že Arnie zvládne i dramatické role v takřka artovém žánru nám již dokázal ve snímku ´Maggie´. Tento snímek byl pro něj další výzvou, neboť se jedná o roli psychologickou. Bolest na duši a na srdci ze ztráty dcery a manželky navíc těhotné vlivem letecké nehody podlomí kolena snad každému chlapovi milujícího svoji rodinu. A co teprve po tom když se dozví, že viník unikne zodpovědnosti aby letišti nevznikla pošramocená pověst. Zoufalost a beznaděj ho svede na scestí a k hrozivému činu. Jenomže, neublíží tímto i on? V Arnieho filmografii se jedná o nejdepresivnější snímek. Artovější pojetí jako výše u zmíněného snímku tomu však přeci jen krapet chybí. Vylíčená ztráta, smutek, beznaděj a pomsta by tak daleko více vynikla a vyvolala pochopení diváka nad ztrátou milovaných. Ale i tak emoční nerovnováhu takto zasaženého muže zahrál Arnie dokonale a na jeho charakter přesvědčivě. Po herecké stránce podařený vstup do takovýchto rolí. Arnie prostě umí.

Čas publikace: 20.5.2017 15:30

Americký Drak: Jake Long (2005) - seriál

Dao starstarstarstarstar

Měly byste třeba dát do mobilu všechny seriály kdyby byste to tam dali bylo by to skvělý víte aby se na to mohly vidět všichni jinak to bylo dobrý

Čas publikace: 17.5.2017 17:28

A děla pořád duní (1974) - film

Stuma starstarstarstarstar

Příběh o vojácích zasypaných v jeskyni vlivem výbuchu a jejich počínání, který se údajně skutečně stal. Na to, jak je to napsané a zpracované se tedy tomu v žádném případě věřit nedá. Ano, takto uvěznění vojáci mohli být, ale to jejich chování? Zpočátku to vypadá na projevování psychiky jednotlivců a zoufalé snaze se dostat ven, ale když narazí na hromadu nacisty ukořistěných věcí, za což by se nestydělo ani čtyřicet loupežníků a nad kterým by zbledl i Ali-Baba, které mají byt ukryty samotným Göringem (on sbíral i pornofilmy?), okamžitě zapomenou na trable, převléknou se do nalezených kostýmů a začnou blbnout jako malí kluci. Celé to spíše vyznívá jako nepovedená komedie, která se minula účinkem. Na podobné téma se naopak může pyšnit slovenská kinematografie se svým snímkem z roku 1971 ´Hľadači svetla´, který je spíše artový a kde se převážně filozofuje o lidském životě a bytí. Italští filmaři se v tomto případě setsakramentsky sekli.

Čas publikace: 13.5.2017 20:18
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi