Upřímné recenze filmů a seriálů sdělte světu, co si o filmu/seriálu skutečně myslíte

Aktualita:

Vítejte na novém webu, kde můžete hodnotit filmy a seriály očima obyčejných diváků. Chci vás poprosit o pomoc s hodnocením filmů, které jste už viděli. Čím více recenzí zde bude, tím snazší a přesnější pak bude hledání vhodného filmu nebo seriálu ke zhlédnutí. Stačí kliknout na "Přidat recenzi" v hlavním menu a začít psát název filmu nebo seriálu do příslušného políčka, pak už jen píšete svůj názor. Děkuji.

Nejlépe hodnocené

Nově přidané recenze

Romeo a Julie (1968) - film

Vladimír starstarstarstarstar

Nádherné zpracování klasiky.Nesmrtelný příběh,výkony herců,kostýmy,úžasná hudba a to vše na pozadí renesanční Itálie.Když k tomu připočtu mé tehdy časně pubertální uhranutí představitelkou Julie (tál jsem tehdy určitě více než Romeo), je to film "mého života"

Čas publikace: 6.7.2020 12:27

Zákon gangu (2008) - seriál

Andreas Corvo starstarstarstarstar

Parádní seriál, užíval jsem si ho od začátku až do konce. Celkem mě mrzelo že už cca od poloviny se to začalo ubírat horším směrem a konec byl fakt brutal... top seriál po práci, dávám 4/5 hvězdiček, protože nemám rád umírání fajn postav. :-D

Čas publikace: 3.7.2020 20:26

Vůně vanilky (2002) - film

Hellen starstarstarstarstar

Dobrý Schmitzer, dobrá Hlaváčová, dobrý začátek a konec, prostředek nic moc. Celkem čtyři dobré hvězičky.

Čas publikace: 17.5.2020 21:07

Arrow (2012) - seriál

Eva starstarstarstarstar

Super seriál, vedela som pozerať aj 5-8 dielov za sebou. No pri 6 sérii som bola sklmaná, skončilo to 3 časťou. No 6 séria má 23 častí, 7 séria 22 častí a je aj 8 séria s 10 časťami, ale tie tu všetky chýbajú. Tak sa pýtam bude to sem aj dodatočne ešte dané????? Bude to aj dabované??? V 6 sérii z 3 dielov boli 2 len s titulkami.

Čas publikace: 15.5.2020 09:45

Upíří deníky (2009) - seriál

Barbora starstarstarstarstar

Fakt mě bavilo se dívat a teď když je karanténa nemam co dělat takže jdu celé zhlédnout jeste jednou. Za mě byla nejlepší 6 série .za to sedmou fakt posrali xd

Čas publikace: 5.5.2020 20:32

Námořní hlídka (2007) - seriál

Johny starstarstarstarstar

dobrý nápad, ale slabota v provedení, spíš jako parta dětí co si hrají na vojáky (námořníky), běhají po lese, lodi nekryjí si záda, když mají jednat tak diskutují , rozkazy si opakují jak když hrají tichou poštu atd...

Čas publikace: 21.4.2020 13:27

Král Šumavy (1959) - film

JOHNY starstarstarstarstar

vynikající film! Výborné herecké výkony, kamera i zvuk. Také hudba je vynikající. Patří do naší filmotéky.

Čas publikace: 19.4.2020 17:04

2 $ocky (2011) - seriál

Martinaaaaaaaaaaa starstarstarstarstar

Je to vážně úžasný seriál plný zápletek. Je to super oddechové na večerní odpočinek a určitě se u toho zasmějete. V každém díle se něco děje, takže se rozhodně nebudete nudit. Vřele doporučuji.

Čas publikace: 18.4.2020 10:06

Dobrodružství slípky Pipky (1978) - seriál

J j j starstarstarstarstar

Vzhledem k tomu, že seriál není téměr vůbec nikde dostupný (pouze jeden díl na YTB v rámci španělského pořadu o animaci, v nevalné obrazové kvalitě - z roku 1985?!), nejde dobře hodnotit. Tento díl je zajímavý, ovšem scénář takový nejasný a trochu rozvleklý. Hudební doprovod, jež vytvořil Petr Skoumal je však geniální - využití všemožných (i poněkud "netradičních") nástrojů (např. clavinet, roland SH-? syntezátor, vibrafon...) tvoří typický krásný dobový zvuk. Hodnotím práci trikové kamery a animátora, museli to prosvětlovat na předtočený film, kde případně někdo tahal za něco na silonu (míčky-vajíčka) nebo hrál (Miroslav Šimek a Andrea Holečková-týrová). Ovšem synchronizovat pohyb osoby s naanimovanou slepicí na fóliích musela být asi docela zábava! Mohlo by se vám líbit. V celku hodnotím: 78%

Čas publikace: 17.4.2020 23:44

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) - seriál

Laďa starstarstarstarstar

Ne tak úspěšné pokračování seriálu Nemocnice na kraji města,ale je to hezká vzpomínka na herce kteří už nejsou mezi námi.

Čas publikace: 13.4.2020 07:08
zobrazit všechny přidat vlastní recenzi